Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 851
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Doti1986 napisał(a):
To co to za weterynarz który się tak zna na psach że może tak zaszkodzić maluszkowi:shake::shake::shake: To jakiś warchoł a nie lekarz szkoda tylko że takim dali papier i pozwolenie na leczenie:shake::shake::shake: A tak poza tym to oglądałam dziś galerię i chyba widziałam siostrę bliźniaczkę Czelsi bo wyglądała jak ona:loveu::loveu::loveu:

To jest prywatna lecznica...tyle że dwóch weterynarzy jeden ten co ma tą lecznice jest bardzo dobry a jego pracownik to taki dziwny nic się nie zna praktycznie;/jak byłam kiedyś z królikiem półrocznym to nawet płci nieumiał określić...Doti w jakiej galerii widziałaś taką podobna sunię do Czelsi???:O

Posted

pycia napisał(a):
To jest prywatna lecznica...tyle że dwóch weterynarzy jeden ten co ma tą lecznice jest bardzo dobry a jego pracownik to taki dziwny nic się nie zna praktycznie;/jak byłam kiedyś z królikiem półrocznym to nawet płci nieumiał określić...Doti w jakiej galerii widziałaś taką podobna sunię do Czelsi???:O

Nawet zapisałam zdjęcie bo wydaje mi się ta sunia podobna do Czelsi:loveu::loveu::loveu: zaraz fotkę wstawię

To jak była malutka
yorka P1030727.JPG | stiopa46 | Fotki, Zdjęcia, Obrazki Fotosik.pl
P1040039.JPG - Rozmiar oryginalny - Fotosik.pl

a teraz jak dorosła
sindi P1040096.JPG | stiopa46 | Fotki, Zdjęcia, Obrazki Fotosik.pl

Posted

Witamy was serdecznie i dziekujemy za odwiedzinki, maleńka jest śliczna, nie przejmuj sie wpisami:razz: i kochaj ją dalej jak do tej pory:lol:
Zapraszmy do nas częściej:roll:

Posted

Doti1986 napisał(a):
Nawet zapisałam zdjęcie bo wydaje mi się ta sunia podobna do Czelsi:loveu::loveu::loveu: zaraz fotkę wstawię

To jak była malutka
yorka P1030727.JPG | stiopa46 | Fotki, Zdjęcia, Obrazki Fotosik.pl
P1040039.JPG - Rozmiar oryginalny - Fotosik.pl

a teraz jak dorosła
sindi P1040096.JPG | stiopa46 | Fotki, Zdjęcia, Obrazki Fotosik.pl

Tak,podobna;)A ja już 3 yorki znam teraz do Czelsi podobne:DCiekawe co z niej wyrośnie...

Posted

:loveu:Witamy wszystkich i dziękujemy za odwiedzinki :pU nas wszystko dobrze,Czelsi bardzo szybko rośnie i zjadłaby konia z kopytami:diabloti:, waży już 2kg:roll:Oto fotki Czelsi w legowisku:loveu::

i z zabawką:evil_lol::