Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 851
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ewkaka napisał(a):
No nie wygląda wcale jak york... Póki co ;/ miej my nadzieje ze jednak piesek w typie z niej wyrośnie...:p

Nie ważne czy psina jest kundelkiem czy rasowcem ważne że się ją kocha i jest przez nią kochanym!

Posted

Doti1986 napisał(a):
Nie ważne czy psina jest kundelkiem czy rasowcem ważne że się ją kocha i jest przez nią kochanym!

Popieram :) Chelsea jest śliczniutka. Zreszta każdy piesek jest kochanym :loveu:

Posted

Cześć przyszliśmy się wieczornie przywitać ze śliczną Chelsea:loveu:

Balenciaga napisał(a):
Przecież ten kundelek w ogóle nie jest podobny do yorka! Ciekawe skąd go wzięłaś - ze schroniska? Haha. Jak już się yorka kupuje to może warto kupić prawdziwego, a nie jakiegoś mieszańca? Bo wybacz, ale Chelsea wygląda jak pospolity kundel..

Wrrrrrrr! (po ki uj tu taka przyłazi!!!)

Posted

eve86 napisał(a):
Nie ma sie co przejmować jak Chelsea urośnie to oko tej osobie zbieleje :loveu: Taka bedzie piękna :cool3:

dzięki za pocieszenie:D

Posted

[quote name='pycia']WITAMY,zdziwiło mnie te pisanie tej osoby;/tym bardziej Chelsea ma rodziców yorków;/ja ta osobę pierwszy raz widze do tego ma 2 posty:(((([/qu

Ze zdjęć widać że Chelsea nie do końca wygląda jak czysty York bo troszeczkę ma pyszczek inny i łapki troszeczkę za grube i troszkę włosów na pycholku za mało. Być może któreś z rodziców nie było czystym Yorkiem i na Czelsi się to ujawniło ale nie trzeba się przejmować bo pomimo wszytko bo piękna z niej psineczka:loveu::loveu::loveu: A jeśli można zapytać to gdzie kupiłaś malutką bo z tego co mi wiadomo są hodowcy którzy oszukują i mówią że sprzedają yorki a jak są szczeniakami to ciężko się zorientować czy to czysty piesek czy kundelek dopiero jak dorośnie to widać różnicę ?

Posted

Kupiłam Chelsea z domowej hodowli;/właściciele mieli dwie suki yorki jedną maleńką i większą oraz samca.Bardzo mili ludzie,rodzice byli do wglądu+pokazali nam rodowód ojca(matka tez podobno ma),książeczki zdrowia itp.Wydaję mi się,że ta matka może być nierodowodowa,a ojciec jest piękny;)Też nad tym myslałam,że Chelsea ma za mało włosków na pyszczku-kumpeli york ma więcej ale łapki ma też grube;/Weterynarz za to powiedział,że to york i już sama niewiem co myslec;(
PO KĄPIELI

W UBRANKU USZYTYM PRZEZE MNIE;)

Posted

karkakarka napisał(a):
Witam :)
Przeczytałam, że wu weterynarza byłyście :D
Na szczepieniu?

Tak,byłyśmy u weta dzisiaj...na odrobaczeniu a w piątek na szczepienie idziemy

Posted

Witam
Widzę że masz nie mały zwierzyniec a Czelsi się z nimi świetnie dogaduje
Po prostu jest przesłodkim szczeniaczkiem i chyba jest grzeczna skoro takie super zdjęcia jej zrobiłaś a w tym kombinezonie to wygląda bosko buziole dla Czelsi;)