*Jot* Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Dzień dobry,dzień dobry :multi::multi::multi: Quote
pycia Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 [quote name='Pegaza']A to lobuz z niej:evil_lol: http://img443.imageshack.us/img443/2778/zdjcie1298.jpg czyli link sie przydal z omeganem..super:p Jak najbardziej link sie przydał:) Quote
Juustii Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Witamy śliczniutką Chelsea :loveu::cool3: Quote
FREDZIU Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Chelsea jest super, ja Fredzi cały czas daję royal dla małych yorków i ponoć wtedy nie trzeba dawac witamin, pisz później jak witaminki zadziałały na włos, sama jestem ciekawa:loveu::loveu::lol::lol: Quote
iwa63 Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Wpadliśmy się przywitać jeszcze środowo i życzymy wesołych snów Quote
Marzena* Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 My się witamy już czwartkowo :loveu::loveu::loveu:. Jesteśmy dziś pierwsze u Czelsuni :evil_lol::diabloti::evil_lol: Quote
*Jot* Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Witam gorąco! A my jesteśmy dzisiaj drugie u Chelsei :multi: Quote
FREDZIU Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Witamy Czelsi i jej panią, napisz co u was słychać i daj trochę fotek:eviltong: Quote
pycia Posted October 8, 2009 Author Posted October 8, 2009 [quote name='Viky i Ja']My się witamy już czwartkowo :loveu::loveu::loveu:. Jesteśmy dziś pierwsze u Czelsuni :evil_lol::diabloti::evil_lol: [quote name='jot11']Witam gorąco! A my jesteśmy dzisiaj drugie u Chelsei :multi: [quote name='Doti1986']Witamy Czelsunię:loveu: Witamy Was:loveu: [quote name='FREDZIU']Witamy Czelsi i jej panią, napisz co u was słychać i daj trochę fotek:eviltong: Wszystko dobrze,tylko uszko Czelsuni do trochę połowy klapnęło czy to może byc od wymiany ząbków?nie mam pojęcia,bo już ładnie stały uchole:shake: oto fotki:wyjście na sisi :diabloti: tu już z tym ucholkiem:roll: Quote
Doti1986 Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Śliczne zdjęcia:loveu: ucholami się nie przejmuj wielu Yoraskom klapią uszy jak wymieniają zęby:loveu: Quote
*Jot* Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Witamy wieczorkiem! Uszkami się nie martw.Bello jak wymieniał 1 i 2 to miał to samo.Najpierw jedno uszko klapnęło,poźniej drugie.I to nie do polowy tylko całkowicie.Bylo masowanie,zgolenie włosków i znowu gotowane kurze łapki.W ciagu paru dni wszystko wróciło do normy:multi: Czytalam,że to się często zdaża gdy pieski zęby wymieniają na stałe i jest to zupełnie naturalne. Pozdrawiamy! Chelsunia ma super włosy,widać na zdjęciach :loveu::loveu: Quote
pycia Posted October 8, 2009 Author Posted October 8, 2009 Doti1986 napisał(a):Śliczne zdjęcia:loveu: ucholami się nie przejmuj wielu Yoraskom klapią uszy jak wymieniają zęby:loveu: jot11 napisał(a):Witamy wieczorkiem! Uszkami się nie martw.Bello jak wymieniał 1 i 2 to miał to samo.Najpierw jedno uszko klapnęło,poźniej drugie.I to nie do polowy tylko całkowicie.Bylo masowanie,zgolenie włosków i znowu gotowane kurze łapki.W ciagu paru dni wszystko wróciło do normy:multi: Czytalam,że to się często zdaża gdy pieski zęby wymieniają na stałe i jest to zupełnie naturalne. Pozdrawiamy! Chelsunia ma super włosy,widać na zdjęciach :loveu::loveu: To całe szczęscie:multi:a tak właśnie mi coś się kojarzyło z ząbkowaniem,ale niewiedziałam że od tego uszka klapią:roll: Pozdrawiamy!:loveu: Quote
Marzena* Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Witamy serdecznie :loveu::loveu::loveu:. Ucholki lubią klapnąć przy wymianie zębów :shake:. Viky na szczęście to się nie przytrafiło :multi:, ale może dlatego że jak tylko wypadł pierwszy ząbek to profilaktycznie dawałam jej galaretkę z ogonów cielęcych :diabloti:. I tak do końca ząbkowania. Wolałam nie ryzykować, że znowu trzeba będzie "walczyć" z ucholami :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Doti1986 Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Witamy się Piątkowo już prawie weekendowo:loveu: Czelsi słodziutka i apeluję proszę nie ściągać już kiteczki niech się mała przyzwyczaja bo bardzo jej ładnie w tej nowej fryzurce:loveu: Quote
iwa63 Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Witamy Czelsunia bardzo ładnie wygląda z kucorem, ładna panienka się z niej robi:loveu: Quote
pycia Posted October 9, 2009 Author Posted October 9, 2009 Witamy i pozdrawiamy :) Dzisiaj wkleję dwie foteczki,ale jutro już weekend i będe miała czas na porobienie sesji :loveu::loveu::loveu: Chelsea wyjada z ręki smakołyki: Quote
Marzena* Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Witamy się weekendowo :loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts