Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 851
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Chelsea jest super, ja Fredzi cały czas daję royal dla małych yorków i ponoć wtedy nie trzeba dawac witamin, pisz później jak witaminki zadziałały na włos, sama jestem ciekawa:loveu::loveu::lol::lol:

Posted

[quote name='Viky i Ja']My się witamy już czwartkowo :loveu::loveu::loveu:. Jesteśmy dziś pierwsze u Czelsuni :evil_lol::diabloti::evil_lol:

[quote name='jot11']Witam gorąco!
A my jesteśmy dzisiaj drugie u Chelsei :multi:

[quote name='Doti1986']Witamy Czelsunię:loveu:
Witamy Was:loveu:
[quote name='FREDZIU']Witamy Czelsi i jej panią, napisz co u was słychać i daj trochę fotek:eviltong:
Wszystko dobrze,tylko uszko Czelsuni do trochę połowy klapnęło czy to może byc od wymiany ząbków?nie mam pojęcia,bo już ładnie stały uchole:shake: oto fotki:wyjście na sisi :diabloti:

tu już z tym ucholkiem:roll:

Posted

Witamy wieczorkiem!
Uszkami się nie martw.Bello jak wymieniał 1 i 2 to miał to samo.Najpierw jedno uszko klapnęło,poźniej drugie.I to nie do polowy tylko całkowicie.Bylo masowanie,zgolenie włosków i znowu gotowane kurze łapki.W ciagu paru dni wszystko wróciło do normy:multi:
Czytalam,że to się często zdaża gdy pieski zęby wymieniają na stałe i jest to zupełnie naturalne.
Pozdrawiamy!
Chelsunia ma super włosy,widać na zdjęciach :loveu::loveu:

Posted

Doti1986 napisał(a):
Śliczne zdjęcia:loveu: ucholami się nie przejmuj wielu Yoraskom klapią uszy jak wymieniają zęby:loveu:

jot11 napisał(a):
Witamy wieczorkiem!
Uszkami się nie martw.Bello jak wymieniał 1 i 2 to miał to samo.Najpierw jedno uszko klapnęło,poźniej drugie.I to nie do polowy tylko całkowicie.Bylo masowanie,zgolenie włosków i znowu gotowane kurze łapki.W ciagu paru dni wszystko wróciło do normy:multi:
Czytalam,że to się często zdaża gdy pieski zęby wymieniają na stałe i jest to zupełnie naturalne.
Pozdrawiamy!
Chelsunia ma super włosy,widać na zdjęciach :loveu::loveu:

To całe szczęscie:multi:a tak właśnie mi coś się kojarzyło z ząbkowaniem,ale niewiedziałam że od tego uszka klapią:roll: Pozdrawiamy!:loveu:

Posted

Witamy serdecznie :loveu::loveu::loveu:. Ucholki lubią klapnąć przy wymianie zębów :shake:. Viky na szczęście to się nie przytrafiło :multi:, ale może dlatego że jak tylko wypadł pierwszy ząbek to profilaktycznie dawałam jej galaretkę z ogonów cielęcych :diabloti:. I tak do końca ząbkowania. Wolałam nie ryzykować, że znowu trzeba będzie "walczyć" z ucholami :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Witamy się Piątkowo już prawie weekendowo:loveu: Czelsi słodziutka i apeluję proszę nie ściągać już kiteczki niech się mała przyzwyczaja bo bardzo jej ładnie w tej nowej fryzurce:loveu:

Posted

Witamy i pozdrawiamy :)
Dzisiaj wkleję dwie foteczki,ale jutro już weekend i będe miała czas na porobienie sesji :loveu::loveu::loveu:

Chelsea wyjada z ręki smakołyki: