pycia Posted October 4, 2009 Author Posted October 4, 2009 Hehe Czelsulka się tak przyzwyczaiła,że o godzinie 22 kładzie się spać do swojego legowiska i śpiocha:crazyeye:Ona wręcz to swoje legowisko uwielbia od pierwszego dnia kupna i nawet ze mną spać nie chce, tylko czasem się obok mnie położy po cichutku:eviltong:O proszę: Quote
Doti1986 Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 I bardzo dobrze ja tam bym chciała żeby się odzwyczaiła od od naszego łóżka ale w nocy cichaczem i tak przychodzi:roll: Quote
*Jot* Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Witamy wieczorkiem i zapraszamy na zdjęcia :p Quote
iwa63 Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Witamy poniedziałkowo piękną Czelsunie-śpiącą królewnę Widzę że nie tylko Toffiś nie śpi w łóżeczku a już myślałam że tylko ja jestem wyrodną ,,matką'' A co do tych szeleczek to naprawdę tak wyglądają jak ubranko chyba że już mi się w oczach mieni,a Czelsunia pięknie wygląda w swoim legowisku Quote
Doti1986 Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Witamy wieczorowo śliczniutka panienkę:loveu: Quote
Marzena* Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Doti1986 napisał(a):I bardzo dobrze ja tam bym chciała żeby się odzwyczaiła od od naszego łóżka ale w nocy cichaczem i tak przychodzi:roll: U nas niestety jest tak samo :shake: a też bym wolała żeby spała u siebie. Ale kłamałabym gdybym powiedziała, że nie lubię gdy się do mnie w nocy tuli :evil_lol:. Pozdrawiamy cieplutko :loveu::loveu::loveu: Quote
Doti1986 Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Viky i Ja napisał(a):U nas niestety jest tak samo :shake: a też bym wolała żeby spała u siebie. Ale kłamałabym gdybym powiedziała, że nie lubię gdy się do mnie w nocy tuli :evil_lol:. Pozdrawiamy cieplutko :loveu::loveu::loveu: Chyba wszystkie "mamusie yorkowe" tak mają- ja też:loveu: a tak poza tym to witamy wtorkowo Quote
syla929 Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 http://img504.imageshack.us/img504/9928/zdjcie1462.jpg Jaki spioch;) az dziwne ze nie spi z toba;d moja tylko czeka na okazje aby czmychnąć do wyrka hihi;D Quote
pycia Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 Witamy i pozdrawiamy wszystkich odwiedzających!:D U nas dzisiaj słonko pięknie świeci i cieplutko na dworku:) dlatego zaraz popstrykam Czelsuni foteczki i postaram się je jak najszybciej wstawić;) Quote
*Jot* Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Witamy i pozdrawiamy we wtorek :multi: Wpadnę jeszcze dzisiaj zdjęcia Chelsei obejrzeć :loveu: Więc czekam......:mad: :loveu::loveu::loveu: Quote
FREDZIU Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 No i gdzie te obiecane foteczki:razz:a ja cieszę się że Fredziola śpi z nami, jest taka rozkoszna pieszczocha jak się przytula:evil_lol: Quote
pycia Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 Dzisiejsza zabawa w ogrodzie;): Kradziez łopatki;) teraz trzeba zmykać teraz się pobawię zdobyczą;D i pogryzę Quote
pycia Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 Cd: ups pancia zauważyła... muszę schować moją zdobycz teraz czas na grabki:D Quote
iwa63 Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Witamy wtorkowo Czelsunia to piękna panienka a z łopateczką jej do twarzy:evil_lol: Quote
*Jot* Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Super zdjęcia i piękna Chelsea :loveu::loveu::loveu: Widać,że dobrze się bawiła.:diabloti: Jakie ma długie włosy,rośnie następna ślicznotka :loveu::loveu::loveu: Pozdrawiamy :multi: Quote
pycia Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 jot11 napisał(a):Super zdjęcia i piękna Chelsea :loveu::loveu::loveu: Widać,że dobrze się bawiła.:diabloti: Jakie ma długie włosy,rośnie następna ślicznotka :loveu::loveu::loveu: Pozdrawiamy :multi: Tak bawiła się świetnie;D ostatnio zamówiłam dla niej odżywkę"omegan" i z włoski odżywają, te gołe place to jednak były od pcheł i na szczęście po kropelkach już pchełek nie ma i na pyszczku zaczęły jej rosnąć:D bardzo się z tego cieszę,bo już myślałam że będzie mieć inny pyszczek Quote
Doti1986 Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Czelsunia śliczna:loveu: może brakowało witaminek i dlatego włoski marnie rosły to teraz czekamy na burzę "loków":loveu::loveu::loveu: Quote
pycia Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 Myślę,że właśnie witaminek brakowało i karmę też jej zmieniłam na royala dla szczeniąt yorków,bynajmniej teraz mam pewność,że zjada dobra karmę:) Quote
Pegaza Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 A to lobuz z niej:evil_lol: http://img443.imageshack.us/img443/2778/zdjcie1298.jpg czyli link sie przydal z omeganem..super:p Quote
Marzena* Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Witamy serdecznie jak zawsze późną porą :loveu::loveu::loveu: Quote
Yoko2009 Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Witamy prawie weekendowo, Czelsi jest śliczna:) Pozdrawiamy Quote
Recommended Posts