Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hehe Czelsulka się tak przyzwyczaiła,że o godzinie 22 kładzie się spać do swojego legowiska i śpiocha:crazyeye:Ona wręcz to swoje legowisko uwielbia od pierwszego dnia kupna i nawet ze mną spać nie chce, tylko czasem się obok mnie położy po cichutku:eviltong:O proszę:

• Replies 851
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witamy poniedziałkowo piękną Czelsunie-śpiącą królewnę
Widzę że nie tylko Toffiś nie śpi w łóżeczku a już myślałam że tylko ja jestem wyrodną ,,matką''
A co do tych szeleczek to naprawdę tak wyglądają jak ubranko chyba że już
mi się w oczach mieni,a Czelsunia pięknie wygląda w swoim legowisku

Posted

Doti1986 napisał(a):
I bardzo dobrze ja tam bym chciała żeby się odzwyczaiła od od naszego łóżka ale w nocy cichaczem i tak przychodzi:roll:

U nas niestety jest tak samo :shake: a też bym wolała żeby spała u siebie. Ale kłamałabym gdybym powiedziała, że nie lubię gdy się do mnie w nocy tuli :evil_lol:.
Pozdrawiamy cieplutko :loveu::loveu::loveu:

Posted

Viky i Ja napisał(a):
U nas niestety jest tak samo :shake: a też bym wolała żeby spała u siebie. Ale kłamałabym gdybym powiedziała, że nie lubię gdy się do mnie w nocy tuli :evil_lol:.
Pozdrawiamy cieplutko :loveu::loveu::loveu:

Chyba wszystkie "mamusie yorkowe" tak mają- ja też:loveu: a tak poza tym to witamy wtorkowo

Posted

Witamy i pozdrawiamy wszystkich odwiedzających!:D
U nas dzisiaj słonko pięknie świeci i cieplutko na dworku:) dlatego zaraz popstrykam Czelsuni foteczki i postaram się je jak najszybciej wstawić;)

Posted

Super zdjęcia i piękna Chelsea :loveu::loveu::loveu:

Widać,że dobrze się bawiła.:diabloti:
Jakie ma długie włosy,rośnie następna ślicznotka :loveu::loveu::loveu:

Pozdrawiamy :multi:

Posted

jot11 napisał(a):
Super zdjęcia i piękna Chelsea :loveu::loveu::loveu:

Widać,że dobrze się bawiła.:diabloti:
Jakie ma długie włosy,rośnie następna ślicznotka :loveu::loveu::loveu:

Pozdrawiamy :multi:

Tak bawiła się świetnie;D ostatnio zamówiłam dla niej odżywkę"omegan" i z włoski odżywają, te gołe place to jednak były od pcheł i na szczęście po kropelkach już pchełek nie ma i na pyszczku zaczęły jej rosnąć:D bardzo się z tego cieszę,bo już myślałam że będzie mieć inny pyszczek

Posted

Myślę,że właśnie witaminek brakowało i karmę też jej zmieniłam na royala dla szczeniąt yorków,bynajmniej teraz mam pewność,że zjada dobra karmę:)