GoskaGoska Posted September 4, 2009 Author Posted September 4, 2009 coz a ja bym wolala, ze jesli domek będzie ok - to zeby pojechal jak na szybciej - izolatki to malutkie pomieszczania - gdzie taki duzy pies będzie cierpiec - to jakie 1m na 1,,5m - i pies ma jesc, spac, i sikac w tym samym miejscu:shake: naprawdę jesli domek będzie ok to niech jedzie jak najszybciej. Ale my tu gadu gadu , a zobaczymy co wogole wyjdzie z tego wszytskiego, bo nic się przewidziec nie da Quote
fiorsteinbock Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Dziewczyny, Karinko ma nr do tej Pani, moze zrobic wizyte w sobote. Podpowiedzcie prosze, na co ma zwrocic uwage i o co pytac przyszly domek! Rozmawialam z xmatrix, ustalone odnosnie pytan. Quote
GoskaGoska Posted September 4, 2009 Author Posted September 4, 2009 to super :) ze się uda w sobotę:) a juz rozmawiała z tą Panią i się umowily? Mnie by intersowało gdzie psiak mialby np. spac czy moze w domu ? czy Pani jest przygotowana na jakies ewentualne problemy i nastwiona na pracę z psem. wazne jest zeby tez Pani wiedziala, ze jak cos nie tak to zeby dzwonila lub pisala, a nie czasem się jego pozbyła i zeby jakie fotki wysyłała z domku. Quote
Koperek Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 GoskaGoska napisał(a):coz a ja bym wolala, ze jesli domek będzie ok - to zeby pojechal jak na szybciej - izolatki to malutkie pomieszczania - gdzie taki duzy pies będzie cierpiec - to jakie 1m na 1,,5m - i pies ma jesc, spac, i sikac w tym samym miejscu:shake: naprawdę jesli domek będzie ok to niech jedzie jak najszybciej. Ale my tu gadu gadu , a zobaczymy co wogole wyjdzie z tego wszytskiego, bo nic się przewidziec nie da Jeżeli w ogóle kastracja dojdzie do skutku to nie wsadzą go do izolatki, bo się zwyczajnie tam nie zmieści! Także spokojnie będzie sobie czekał w którymś kojcu- bez paniki ;) Quote
xmartix Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 no to czekamy na wieści z wizyty a ja jutro postaram się skoczyć do schronu lub przynajmniej zadzwonić co tam udało im się zrobić;) Quote
xmartix Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 i nie udało mi się dodzwonić do schronu i w ogóle zmotę miałam cały dzień... co do wizyty - dostałam relację bardzo długą, domek jest bardzo dobry, pies będzie mieszkał w domu, jak inne pieski, 1 osoba zawsze jest w domu, nie ma małych dzieci. no to tak w skrócie :loveu: a i będą relacje foto :) nie wiem tylko kiedy Państwo przyjadą po psa, nie wiem czy miał ten zabieg czy nie, jutro zadzwonię do schronu na pewno Quote
fiorsteinbock Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 O qrcze! Ciesze sie bardzo! Oby nasz Łobuziak szybko pojechal do nowego domu!!! Katrinko - dziękuję, ze odpowiedzialas na nasz apel!:loveu: Quote
:: FiGa :: Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Cudownie :loveu: A dziś przechodząc obok jego boksu zobaczyłam... wieloryba :crazyeye: :evil_lol: Quote
fiorsteinbock Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Piekny wieloryb! Ciesze sie, ze pojdzie do nowego domu! Quote
yuki Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Pies nie miał jeszcze zabiegu ale ma wkrótce mieć , taką informację dostałam od weta dzisiaj . Haha Figa ja nawet nie przyuważyłam kiedy on dziś tak wielorybił się :p Quote
xmartix Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 tak, pisałam że wizyta się odbyła i że mam relację z niej zdaną, domek jest bardzo dobry jak pisałam Ponieważ ma mieć operację na początku tygodnia, Państwo przyjadą po niego w weekend ten co będzie :) dog "zaklepany" w schronie Quote
fiorsteinbock Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 xmartix napisał(a):tak, pisałam że wizyta się odbyła i że mam relację z niej zdaną, domek jest bardzo dobry jak pisałam Ponieważ ma mieć operację na początku tygodnia, Państwo przyjadą po niego w weekend ten co będzie :) dog "zaklepany" w schronie :multi::multi::multi: Quote
GameBoy Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 dzieki za info :loveu: wiec pozostaje nam tylko trzymac kciuki :p Quote
mamanabank Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 ja też trzymam kciuki i się cieszę, robi się zimno, przyda się dom takiemu krótkowłosiakowi. Quote
Koperek Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Najpierw trzymam kciuki, a pocieszę się po udanej adopcji ;) Quote
xmartix Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 dzwoniłam do schronu, kastrację i zabieg na oko miał wczoraj, czuje się dobrze, powieka zrobiona całkowicie, Państwo mają przyjechać po niego już jutro i pytanie do Fiby i Yuki - idziecie jutro do schronu? bo trzeba by było wypisać naszego doga ok. 16:00 nowi państwo nie wiedzą czy zdążą, będą 15-17:00 Quote
yuki Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Mogę podjechać. Wypisać, czyli chodzi o to , że schronisko czynne do 16 czy jak ? sorki , że tak pytam , ale nie bardzo jeszcze się orientuję. Bo to wypisanie i tak musi być na nazwisko nowych państwa. Quote
xmartix Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 biuro schroniska czynne jest do 16:00 więc ok 16 wypisujesz doga dane tej Pani mam wszystkie potrzebne do wypisania mają wyjeżdżać po 12-tej od siebie z Raciąża i mają wtedy do mnie zadzwonić to dam Ci znać :) dzięki wielkie Quote
fiorsteinbock Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Yuki! a moglabys foto psiaka zrobic i podzielic sie z nami! To juz jutro..wielki dzien :loveu: Ciesze sie ogromnie!:multi::multi::multi: Quote
yuki Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Jak mi mój chłopak znajdzie ładowarkę :angryy: to na pewno zrobię o ile będę potrzebna ;) Quote
GoskaGoska Posted September 10, 2009 Author Posted September 10, 2009 ta Pani jest z Raciąża? tak jak ta Pani od spanielki? No i ktos kto ma dyzur musi wiedzieć, ze ci Panstwo będę i psa trzeba mozna wydac, zeby nie bylo jak z kudlatkiem Quote
Recommended Posts