Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

coz a ja bym wolala, ze jesli domek będzie ok - to zeby pojechal jak na szybciej - izolatki to malutkie pomieszczania - gdzie taki duzy pies będzie cierpiec - to jakie 1m na 1,,5m - i pies ma jesc, spac, i sikac w tym samym miejscu:shake: naprawdę jesli domek będzie ok to niech jedzie jak najszybciej.
Ale my tu gadu gadu , a zobaczymy co wogole wyjdzie z tego wszytskiego, bo nic się przewidziec nie da

• Replies 302
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

to super :) ze się uda w sobotę:) a juz rozmawiała z tą Panią i się umowily?
Mnie by intersowało gdzie psiak mialby np. spac czy moze w domu ?
czy Pani jest przygotowana na jakies ewentualne problemy i nastwiona na pracę z psem.
wazne jest zeby tez Pani wiedziala, ze jak cos nie tak to zeby dzwonila lub pisala, a nie czasem się jego pozbyła i zeby jakie fotki wysyłała z domku.

Posted

GoskaGoska napisał(a):
coz a ja bym wolala, ze jesli domek będzie ok - to zeby pojechal jak na szybciej - izolatki to malutkie pomieszczania - gdzie taki duzy pies będzie cierpiec - to jakie 1m na 1,,5m - i pies ma jesc, spac, i sikac w tym samym miejscu:shake: naprawdę jesli domek będzie ok to niech jedzie jak najszybciej.
Ale my tu gadu gadu , a zobaczymy co wogole wyjdzie z tego wszytskiego, bo nic się przewidziec nie da

Jeżeli w ogóle kastracja dojdzie do skutku to nie wsadzą go do izolatki, bo się zwyczajnie tam nie zmieści! Także spokojnie będzie sobie czekał w którymś kojcu- bez paniki ;)

Posted

i nie udało mi się dodzwonić do schronu i w ogóle zmotę miałam cały dzień...

co do wizyty - dostałam relację bardzo długą, domek jest bardzo dobry, pies będzie mieszkał w domu, jak inne pieski, 1 osoba zawsze jest w domu, nie ma małych dzieci. no to tak w skrócie :loveu: a i będą relacje foto :)

nie wiem tylko kiedy Państwo przyjadą po psa, nie wiem czy miał ten zabieg czy nie, jutro zadzwonię do schronu na pewno

Posted

Pies nie miał jeszcze zabiegu ale ma wkrótce mieć , taką informację dostałam od weta dzisiaj . Haha Figa ja nawet nie przyuważyłam kiedy on dziś tak wielorybił się :p

Posted

tak, pisałam że wizyta się odbyła i że mam relację z niej zdaną, domek jest bardzo dobry jak pisałam
Ponieważ ma mieć operację na początku tygodnia, Państwo przyjadą po niego w weekend ten co będzie :)
dog "zaklepany" w schronie

Posted

xmartix napisał(a):
tak, pisałam że wizyta się odbyła i że mam relację z niej zdaną, domek jest bardzo dobry jak pisałam
Ponieważ ma mieć operację na początku tygodnia, Państwo przyjadą po niego w weekend ten co będzie :)
dog "zaklepany" w schronie

:multi::multi::multi:

Posted

dzwoniłam do schronu, kastrację i zabieg na oko miał wczoraj, czuje się dobrze, powieka zrobiona całkowicie,
Państwo mają przyjechać po niego już jutro

i pytanie do Fiby i Yuki - idziecie jutro do schronu? bo trzeba by było wypisać naszego doga ok. 16:00
nowi państwo nie wiedzą czy zdążą, będą 15-17:00

Posted

Mogę podjechać. Wypisać, czyli chodzi o to , że schronisko czynne do 16 czy jak ? sorki , że tak pytam , ale nie bardzo jeszcze się orientuję. Bo to wypisanie i tak musi być na nazwisko nowych państwa.

Posted

biuro schroniska czynne jest do 16:00
więc ok 16 wypisujesz doga
dane tej Pani mam wszystkie potrzebne do wypisania

mają wyjeżdżać po 12-tej od siebie z Raciąża i mają wtedy do mnie zadzwonić to dam Ci znać :)

dzięki wielkie