mamanabank Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 sprawdziłam gdzie jest, oj daleko... Quote
yuki Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 A Racibórz jest koło Rybnika , może ktoś z Rybnika by podjechał jak coś. Quote
xmartix Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Koperek mówisz?.. hmm... ja teraz nie mam czasu, potrzeba kogoś kto by pojechał na kliniki a rodzina ok, Pani autentyczna, naturalna, wrażenie bardzo dobre :) Quote
GoskaGoska Posted September 1, 2009 Author Posted September 1, 2009 no to nie xmatix mowi, tylko wet schroniskowy- a czy ma racej czy nie to juz faktycznie inny wet musialby sie wypowiedziec Quote
fiorsteinbock Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Wrzucilam prosbe o wizyte w dziale Interwencje. Poszukam jeszcze na mapie dogo. Quote
xmartix Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 ja pytałam się Błyskotki i Zerduszko - niestety nie. więc innych trzeba się pytać oprócz tych osób Quote
mamanabank Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 fiorsteinbock napisał(a):Wrzucilam prosbe o wizyte w dziale Interwencje. Poszukam jeszcze na mapie dogo. chyba najlepsze co mogłaś zrobić, kurczę trzymam kciuki,, jesli państwo mają CC i są chętni... Quote
GoskaGoska Posted September 1, 2009 Author Posted September 1, 2009 no trzeba kogos szybko znalesc bo Pani chce przyjechac po niego w niedziele Quote
fiorsteinbock Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 O ludu egipski...grunt sie pali...! Quote
Doda_ Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Hmm.. to ja tez poszukam kogos z Raciborza.. Lista uzytkownikow nie dziala :shake: Quote
fiorsteinbock Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Wyslalam PW do dziewczyn z mapy dogo - wo. śląskie ale rowniez jednej z Kedzierzyna Kozle, calkiem blisko do Raciborza. Czekamy na info. Dzieki Doda za pomoc, Twoje okolice - z Toba bedzie razniej :cool3: Quote
Doda_ Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Napisalam na watku schroniska w Gliwicach z prosba o pomoc, do 4 cioteczek tez napisalam (z Rybnika, wodzisławia śl) Quote
Koperek Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 [quote name='GoskaGoska']no trzeba kogos szybko znalesc bo Pani chce przyjechac po niego w niedziele Gosiu- przekaż Pani, że niech przyjedzie- powiesz tylko mi, o której to będzie, a ja się zjawię w schronie (byle nie w godzinach 11:30- 14:00!!!) i sobie z nią porozmawiam- to będzie taka wstępna gadka przedadopcyjna ;) Gdyby było bardzo źle- a tego się nie spodziewam, ale różnie może być to zainterweniuję u tego, kto akurat będzie miał dyżur i adopcji najwyżej nie będzie hehe Quote
GoskaGoska Posted September 2, 2009 Author Posted September 2, 2009 a to Marta ma kontakt z tą kobietą, więc jak coś to ona się musi Panią przekonać , zeby była przed 11. Quote
GameBoy Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 dziewczyny czy on jest ciachnięty? i jak z ich suką - czy wysterylizowana? Quote
Koperek Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 GameBoy napisał(a):dziewczyny czy on jest ciachnięty? i jak z ich suką - czy wysterylizowana? Pies nie ciachnięty. A jak z suką to xmartix trzeba by zapytać- ona z tego co widzę- zajmuje się adopcją... Quote
GameBoy Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Koperek napisał(a):Pies nie ciachnięty. A jak z suką to xmartix trzeba by zapytać- ona z tego co widzę- zajmuje się adopcją... sorry ze tak sie dopytuje, mimo, ze nie angazuje sie w adopcje czynnie :oops: ale takie szybkie przyjezdzanie po psa jak sie ma suke to mi troche smierdzi i bede naprawde bardzo bardzo szczesliwa jak wszystko sie wyjasni in plus :roll: Quote
Doda_ Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 a ich suka wysterylizowana jest czy nie? Quote
Koperek Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 GameBoy napisał(a):sorry ze tak sie dopytuje, mimo, ze nie angazuje sie w adopcje czynnie :oops: ale takie szybkie przyjezdzanie po psa jak sie ma suke to mi troche smierdzi i bede naprawde bardzo bardzo szczesliwa jak wszystko sie wyjasni in plus :roll: No ja to wiem- dlatego chcę się wybrać do schronu i być przy adopcji, bo wiadomo, że nie zawsze ktoś o to zapyta, a ja postaram się dowiedzieć o to odpowiednio:evil_lol: Quote
GameBoy Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Koperek napisał(a):No ja to wiem- dlatego chcę się wybrać do schronu i być przy adopcji, bo wiadomo, że nie zawsze ktoś o to zapyta, a ja postaram się dowiedzieć o to odpowiednio:evil_lol: mam nadzieje, ze osoba rozmawiajaca z nimi przez telefon bedzie umiala odpowiedziec na to pytanie bo chciaz oczywiscie moje zdanie w tym przypadku nie ma zadnej mocy wiazacej, nie oddalabym psa do domu z suka dorosla jezeli oboje sa w pelni sprawni plciowo :roll: bo takie kastracje poadopcyjne to tez czasem same problemy chyba, ze psa ciachnie schron Quote
GoskaGoska Posted September 2, 2009 Author Posted September 2, 2009 tak tylko , ze jesli Pani wie ze jest pies w schrosniku to moze sobie pojechac i psa adoptowac i tyle mamy do gadania, a z tego co xmatix mowila sunia ma termin ustaolny na sterylkę- ale to fakt , ze nic pewnego. Jednak pamiętajcie, ze kazdy moze przyjsc chocby dzis- i zabrac go do jakies psedu, czy tez na lancuch do budy Quote
GameBoy Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 GoskaGoska napisał(a):tak tylko , ze jesli Pani wie ze jest pies w schrosniku to moze sobie pojechac i psa adoptowac i tyle mamy do gadania, a z tego co xmatix mowila sunia ma termin ustaolny na sterylkę- ale to fakt , ze nic pewnego. Jednak pamiętajcie, ze kazdy moze przyjsc chocby dzis- i zabrac go do jakies psedu, czy tez na lancuch do budy no to juz mamy odpowiedz..... nie da sie u Was w schronie poprosic zeby nie wydawali psa ot tak? Quote
GoskaGoska Posted September 2, 2009 Author Posted September 2, 2009 nie , nia ma rezerwacji i schronisko nie ma podstaw do nie wydania psa jesli któś jest pełnoletni. Quote
GameBoy Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 GoskaGoska napisał(a):nie , nia ma rezerwacji i schronisko nie ma podstaw do nie wydania psa jesli któś jest pełnoletni. patowa sytuacja :roll: a nie ma mozliwosci ciachniecia go w schronie? Quote
GoskaGoska Posted September 2, 2009 Author Posted September 2, 2009 spokojnie kobieta moze jednak będzie miala wizytę ... co do kastracji, to chyba tą powiekę robi się w narkozie , więc nie wie czy w tak krótkim czasie wskazane jest tyle narkozy:roll:. poza tym nie sądzę, by ona chciala psy rozmnażac, bo w ogolszeniach było chyba pisane , ze kastrowany Quote
Recommended Posts