Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 302
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

fiorsteinbock napisał(a):
Wrzucilam prosbe o wizyte w dziale Interwencje. Poszukam jeszcze na mapie dogo.

chyba najlepsze co mogłaś zrobić, kurczę trzymam kciuki,, jesli państwo mają CC i są chętni...

Posted

[quote name='GoskaGoska']no trzeba kogos szybko znalesc bo Pani chce przyjechac po niego w niedziele
Gosiu- przekaż Pani, że niech przyjedzie- powiesz tylko mi, o której to będzie, a ja się zjawię w schronie (byle nie w godzinach 11:30- 14:00!!!) i sobie z nią porozmawiam- to będzie taka wstępna gadka przedadopcyjna ;)

Gdyby było bardzo źle- a tego się nie spodziewam, ale różnie może być to zainterweniuję u tego, kto akurat będzie miał dyżur i adopcji najwyżej nie będzie hehe

Posted

GameBoy napisał(a):
dziewczyny czy on jest ciachnięty? i jak z ich suką - czy wysterylizowana?

Pies nie ciachnięty. A jak z suką to xmartix trzeba by zapytać- ona z tego co widzę- zajmuje się adopcją...

Posted

Koperek napisał(a):
Pies nie ciachnięty. A jak z suką to xmartix trzeba by zapytać- ona z tego co widzę- zajmuje się adopcją...

sorry ze tak sie dopytuje, mimo, ze nie angazuje sie w adopcje czynnie :oops: ale takie szybkie przyjezdzanie po psa jak sie ma suke to mi troche smierdzi i bede naprawde bardzo bardzo szczesliwa jak wszystko sie wyjasni in plus :roll:

Posted

GameBoy napisał(a):
sorry ze tak sie dopytuje, mimo, ze nie angazuje sie w adopcje czynnie :oops: ale takie szybkie przyjezdzanie po psa jak sie ma suke to mi troche smierdzi i bede naprawde bardzo bardzo szczesliwa jak wszystko sie wyjasni in plus :roll:

No ja to wiem- dlatego chcę się wybrać do schronu i być przy adopcji, bo wiadomo, że nie zawsze ktoś o to zapyta, a ja postaram się dowiedzieć o to odpowiednio:evil_lol:

Posted

Koperek napisał(a):
No ja to wiem- dlatego chcę się wybrać do schronu i być przy adopcji, bo wiadomo, że nie zawsze ktoś o to zapyta, a ja postaram się dowiedzieć o to odpowiednio:evil_lol:

mam nadzieje, ze osoba rozmawiajaca z nimi przez telefon bedzie umiala odpowiedziec na to pytanie

bo chciaz oczywiscie moje zdanie w tym przypadku nie ma zadnej mocy wiazacej, nie oddalabym psa do domu z suka dorosla jezeli oboje sa w pelni sprawni plciowo :roll: bo takie kastracje poadopcyjne to tez czasem same problemy

chyba, ze psa ciachnie schron

Posted

tak tylko , ze jesli Pani wie ze jest pies w schrosniku to moze sobie pojechac i psa adoptowac i tyle mamy do gadania, a z tego co xmatix mowila sunia ma termin ustaolny na sterylkę- ale to fakt , ze nic pewnego. Jednak pamiętajcie, ze kazdy moze przyjsc chocby dzis- i zabrac go do jakies psedu, czy tez na lancuch do budy

Posted

GoskaGoska napisał(a):
tak tylko , ze jesli Pani wie ze jest pies w schrosniku to moze sobie pojechac i psa adoptowac i tyle mamy do gadania, a z tego co xmatix mowila sunia ma termin ustaolny na sterylkę- ale to fakt , ze nic pewnego. Jednak pamiętajcie, ze kazdy moze przyjsc chocby dzis- i zabrac go do jakies psedu, czy tez na lancuch do budy

no to juz mamy odpowiedz..... nie da sie u Was w schronie poprosic zeby nie wydawali psa ot tak?

Posted

GoskaGoska napisał(a):
nie , nia ma rezerwacji i schronisko nie ma podstaw do nie wydania psa jesli któś jest pełnoletni.

patowa sytuacja :roll:

a nie ma mozliwosci ciachniecia go w schronie?

Posted

spokojnie kobieta moze jednak będzie miala wizytę ... co do kastracji, to chyba tą powiekę robi się w narkozie , więc nie wie czy w tak krótkim czasie wskazane jest tyle narkozy:roll:.
poza tym nie sądzę, by ona chciala psy rozmnażac, bo w ogolszeniach było chyba pisane , ze kastrowany