fiorsteinbock Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 Co tu taka cisza, wiadomo cos nowego o piesku??? Quote
GoskaGoska Posted August 22, 2009 Author Posted August 22, 2009 no dziewczyny nie dojechaly do schroniska i guzik wiadomo:roll: Quote
furciaczek Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 Mam goraca linie na gg z dwoma zainteresowanymi Panami:cool3: Ale czy cos z tego wyjdzie?? Quote
GoskaGoska Posted August 22, 2009 Author Posted August 22, 2009 to fajnie - jak cos to trzeba dzwonic do schroniska i sie pytac czy jest , bo po weeknedzie to niewiadomo. A ci Panowie to z jakiej czesci PL Quote
furciaczek Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 GoskaGoska napisał(a):to fajnie - jak cos to trzeba dzwonic do schroniska i sie pytac czy jest , bo po weeknedzie to niewiadomo. A ci Panowie to z jakiej czesci PL Narazie sa w fazie testow:diabloti: Pewnie jeszcze stwierdza ze musza sie zastanowic znajac zycie wiec nie panikujmy;) Jeden z Opola a drugi z Warszawy:p Quote
fiorsteinbock Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 A jak Panowie zapatruja sie na kastracje? Gosiu, schronisko wyda nie wykastrowanego psa, czy przeprowadza wpierw zabieg? Wiesz moze jak to funkcjonuje we Wroclawiu? Quote
GoskaGoska Posted August 22, 2009 Author Posted August 22, 2009 wyda nie wykastrowanego Ale jesli mial zabieg na oczy- to druga narkoza w tak krotkim czasie nie moze byc :shake: zeby go odrazu kastrowac Quote
fiorsteinbock Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 Rozumiem. Pewnie ze wzg finansowych nie zrobili kastracji przy zabiegu oczkow? Quote
furciaczek Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 fiorsteinbock napisał(a):A jak Panowie zapatruja sie na kastracje? Gosiu, schronisko wyda nie wykastrowanego psa, czy przeprowadza wpierw zabieg? Wiesz moze jak to funkcjonuje we Wroclawiu? Myslalam ze to do mnie bo ja tez Goska:evil_lol::evil_lol::evil_lol: U mnie pierwsze pytanie to " Jaki ma Pan stosunek do zabiegu sterylizacji/kastracji??" wiec pseudo itp od razu eliminuje coby nie tracic czasu na bezproduktywne dyskusje:p Quote
GoskaGoska Posted August 22, 2009 Author Posted August 22, 2009 wiesz ja nie wiem, moze go wykastrowali , ale nic mi nie wiadomo o tym :shake: trzeba by u zrodla wiedzy zaciągnąc:cool1: Quote
fiorsteinbock Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 A swoja droga, dwie GOSIE i dwie nas opuscily na rzecz UK :evil_lol: Quote
furciaczek Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 fiorsteinbock napisał(a):A swoja droga, dwie GOSIE i dwie nas opuscily na rzecz UK :evil_lol: Nawet do tego samego miasta:evil_lol: PS. Gosiu wypadaloby sie na jakas kawe spotkac czy cos:diabloti: Quote
GoskaGoska Posted August 22, 2009 Author Posted August 22, 2009 nie ma sprawy :cool3: ja bardzo chętnie Quote
fiorsteinbock Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Odnowilam allegro. Myslalam, ze juz nie bedzie potrzeby a On wciaz w schronie :-( Quote
GoskaGoska Posted August 25, 2009 Author Posted August 25, 2009 tak dalej w schronie - wlasciwie to on na kastacje za mlody bo ma ok 10miesiecy a roku Quote
xmartix Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 wielki Misio, podchodzi do krat i wpatruje się tymi oczkami wielkimi.. :-( zdjęcia z wczoraj: Quote
fiorsteinbock Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Piekny jest!!! Kopiuje fotki i porobie troche ogloszen.... Quote
Koperek Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 [quote name='fiorsteinbock'] Kopiuje fotki i porobie troche ogloszen.... To pisz od razu, że już wykastrowany. Quote
fiorsteinbock Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Gosiu, wrzuc na pierwsza stronke: Cane Corso - porzucony młodzieniec (724792476) - Aukcje internetowe Allegro CANE CORSO SCHRONISKOWY BYT - OGŁOSZENIA - OGŁOSZENIA XXXX - Autogielda.pl Alegratka.pl - Ogłoszenia drobne. Kupię, sprzedam - ogłoszenia drobne w Internecie www.wroclaw.gumtree.pl www.poznan.gumtree.pl www.katowice.gumtree.pl Cane Corso - schroniskowy byt - Kokosy, darmowe ogłoszenia drobne Kupię Psa - Giełda zwierząt domowych Cane Corso schroniskowy byt (5291898) - Świstak darmowe aukcje www.wroclaw.cwirek.pl www.katowiczak.pl Nyski portal ogłoszeniowy - Darmowe Ogłoszenia Nysa Quote
GoskaGoska Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 a jest wykastrowany Koperek - czy mają tylko dziewczyny tak pisac? Quote
Recommended Posts