GoskaGoska Posted August 15, 2009 Author Posted August 15, 2009 tylko ze telefon jest do z kierunkowym :roll: dajcie nr do Marty : 0668980123 a Marcie na gg napiszę, zeby nie była zdziwiona;) hehehe najwyzej mnie udusi ze jej nr tak rozdaje :cool3: Quote
fiorsteinbock Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 [quote name='GoskaGoska']tylko ze telefon jest do z kierunkowym :roll: dajcie nr do Marty : 0668980123 a Marcie na gg napiszę, zeby nie była zdziwiona;) hehehe najwyzej mnie udusi ze jej nr tak rozdaje :cool3: Wstawilam nowy kontakt. Quote
xmartix Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 hehe nie obrażę się :evil_lol::evil_lol: może być mój nr Yuki ja będę w schronie w poniedziałek rano, możesz też? dobrze że w allegro wpisałyście że jest kastrowany i nie ma miasta, to wykluczy pseudo Quote
fiorsteinbock Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 Dziewczyny, moze udaloby sie porobic wiecej fotek? Quote
yuki Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Hej byłam dziś w schronie, ogromniasty jest tam nadal , zrobiłam mu parę fotek , nie są najlepsze, co prawda podszedł do mnie , ale obszczekiwał się z psem z sąsiedniego boksu, wklejać ? Xmatrix jutro mam na 8 rano do pracy, nie dam rady pójść z Wami. Zobaczę jaki mam grafik na ten tydzień, to się może na inny dzień umówimy :cool3: Quote
yuki Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Dobra to tylko kabelek znajdę i wkleję jakoś niedługo :) z niego taka fajna wielka krowa , ale to faktycznie dog nie jest , tylko raczej canario :) Quote
GoskaGoska Posted August 17, 2009 Author Posted August 17, 2009 piesek jest juz po zabiegu :cool3: a foty yuki widac :lol: Quote
fiorsteinbock Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 GoskaGoska napisał(a):piesek jest juz po zabiegu :cool3: a foty yuki widac :lol: Dobre wiesci Gosiu. Zmieniam opis na allegro! Nie wiecie czy byli jacys zainteresowania adopcja? Quote
yuki Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 WoW juz po zabiegu cudownie :multi::multi::multi:, to teraz tylko domku szukać trza :) w końcu mi się z tymi fotami udało :cool3: Quote
GoskaGoska Posted August 17, 2009 Author Posted August 17, 2009 Yuki jak ty mu robilas zdjecia to widac juz , ze oczka ladniejesze tak miala prawie cale zarosniete :cool3: Quote
furciaczek Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Przeslodki jest:loveu: Super ze juz po zabiegu:multi: Quote
yuki Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Ehmmm , ja nie zauważyłam różnicy tak od razu, nie przypatrywałam mu się wcześniej :oops: słuchajcie on jest słodziak na potęgę :loveu: jemu trzeba szybciutko domek znaleźć ,żeby się w schronie nie zmarnował chłopak . Quote
furciaczek Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Czy mozna sprawdzic jak pies dogaduje sie z innymi psami? I czy mamy juz zezwolenie na robienie ogloszen?:lol: Quote
GoskaGoska Posted August 19, 2009 Author Posted August 19, 2009 no mnie nie ma w PL ja juz nic procz ogloszen- nowego nie wniosé Quote
furciaczek Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 GoskaGoska napisał(a):no mnie nie ma w PL ja juz nic procz ogloszen- nowego nie wniosé To ja narazie powysylam go do ludzi ktorzy od jakiegos czasu szukaja psa w typie CC do adopcji ale nic im jeszcze w oko nie wpadlo...moze akurat sie ktos zakocha. Quote
GoskaGoska Posted August 20, 2009 Author Posted August 20, 2009 no pewnie ;) yuki będzie w sob-to ma przebiec się po boksach i zanotować jego obecność. Quote
furciaczek Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Super, mam nadzieje ze nie wpadnie w niepowolane rece...moda sie na te psiaki zaczyna i coraz dziwniejsi ludzie szukaja psow tym typie:shake: Wybacz ze tak zasypuje pytanaimi ale nie mialam jeszcze okazji szukac dmu dla psiaka z Wroclawia. Mozna tam psy zabierac na spacery i choc troche sprawdzic jak sie zachowuje? Quote
GoskaGoska Posted August 20, 2009 Author Posted August 20, 2009 no tak latwo nie jest - to jedno- chyba, ze ma już iść do domu - to wtedy można bardziej sprawdzić co i jak, więc najpierw się psa oglasza pisze się co się wie, a jak się znajdą chętni to pozniej się uzupełnia tyle ile się da. Poza tym jest mało osób - i ciągle jest coś ważniejszego -siedzą psie babcie, dziadki , psy są zakołtunione , zdziczałe itd itd , to nie ma za bardzo czasu na mlodziaki i to jeszcze takie w typie rasy. Ale jak będzie jakis potencjalny dom, to wtedy dziewczyny jakos uzupelnią dane Quote
GoskaGoska Posted August 20, 2009 Author Posted August 20, 2009 nie ma za co -hahaha cos wyspiarsko się na wątku jego zrobilo :eviltong: Quote
Recommended Posts