Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 302
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='GoskaGoska']tylko ze telefon jest do z kierunkowym :roll: dajcie nr do Marty :
0668980123 a Marcie na gg napiszę, zeby nie była zdziwiona;) hehehe najwyzej mnie udusi ze jej nr tak rozdaje :cool3:

Wstawilam nowy kontakt.

Posted

hehe nie obrażę się :evil_lol::evil_lol: może być mój nr

Yuki ja będę w schronie w poniedziałek rano, możesz też?

dobrze że w allegro wpisałyście że jest kastrowany i nie ma miasta, to wykluczy pseudo

Posted

Hej byłam dziś w schronie, ogromniasty jest tam nadal , zrobiłam mu parę fotek , nie są najlepsze, co prawda podszedł do mnie , ale obszczekiwał się z psem z sąsiedniego boksu, wklejać ?

Xmatrix jutro mam na 8 rano do pracy, nie dam rady pójść z Wami. Zobaczę jaki mam grafik na ten tydzień, to się może na inny dzień umówimy :cool3:

Posted

Dobra to tylko kabelek znajdę i wkleję jakoś niedługo :) z niego taka fajna wielka krowa , ale to faktycznie dog nie jest , tylko raczej canario :)

Posted

Ehmmm , ja nie zauważyłam różnicy tak od razu, nie przypatrywałam mu się wcześniej :oops: słuchajcie on jest słodziak na potęgę :loveu: jemu trzeba szybciutko domek znaleźć ,żeby się w schronie nie zmarnował chłopak .

Posted

GoskaGoska napisał(a):
no mnie nie ma w PL ja juz nic procz ogloszen- nowego nie wniosé

To ja narazie powysylam go do ludzi ktorzy od jakiegos czasu szukaja psa w typie CC do adopcji ale nic im jeszcze w oko nie wpadlo...moze akurat sie ktos zakocha.

Posted

Super, mam nadzieje ze nie wpadnie w niepowolane rece...moda sie na te psiaki zaczyna i coraz dziwniejsi ludzie szukaja psow tym typie:shake:

Wybacz ze tak zasypuje pytanaimi ale nie mialam jeszcze okazji szukac dmu dla psiaka z Wroclawia.
Mozna tam psy zabierac na spacery i choc troche sprawdzic jak sie zachowuje?

Posted

no tak latwo nie jest - to jedno- chyba, ze ma już iść do domu - to wtedy można bardziej sprawdzić co i jak, więc najpierw się psa oglasza pisze się co się wie, a jak się znajdą chętni to pozniej się uzupełnia tyle ile się da. Poza tym jest mało osób - i ciągle jest coś ważniejszego -siedzą psie babcie, dziadki , psy są zakołtunione , zdziczałe itd itd , to nie ma za bardzo czasu na mlodziaki i to jeszcze takie w typie rasy. Ale jak będzie jakis potencjalny dom, to wtedy dziewczyny jakos uzupelnią dane