Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 302
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hm..ciekawe czy pies dalej w schronisku, do mnie napisala jedna Pani z Katowic - w domu jest kot i do mieszkania , ale mieszkanie spore 70m, zgadza sié na wizyté - pisalam do Pani czy zdaje sobie sprawé , ze to duzy pies itd - no Pani jest swiadoma i ponoc sie zastanawiali i sié na niego zdecydowali. W domu tez jest dziecko, teraz zapomniala w jakim wieku:roll:

Posted

GoskaGoska napisał(a):
hm..ciekawe czy pies dalej w schronisku, do mnie napisala jedna Pani z Katowic - w domu jest kot i do mieszkania , ale mieszkanie spore 70m, zgadza sié na wizyté - pisalam do Pani czy zdaje sobie sprawé , ze to duzy pies itd - no Pani jest swiadoma i ponoc sie zastanawiali i sié na niego zdecydowali. W domu tez jest dziecko, teraz zapomniala w jakim wieku:roll:

W piatek jeszcze był. Zresztą nawet ożywiony, wytarmosić się dał...

Posted

coz bylam wręcz przekonana , ze on nie bédzie czekac na dom i szybko zniknie ze schroniska- ale do zimy to na pewno pojdzie, ale zeby to przyspieszyc to go na nowo oglaszam
1. oxl.pl
2. kupiepsa.pl
3. kokosy.pl
4.kupsprzedaj.pl

Posted

się odezwali jednak, warto sprawdzić domek

jest pod Krakowem (północ), a dokładnie jakaś wiocha koło Miechowa

szukamy więc kogoś na wizytę !!! jak znacie kogoś z Krakowa to piszcie, ja zobaczę na mapę Dogo

Posted

dziewczyny
wizyta była i:
pies do dyspozycji miałby ogród, byłby puszczany na dzień, kojec ma z ocieplaną budą, nawet są dwie, bo mieli dalmata kiedyś i też ocieplali budę, więc jest stara i nowa buda, dobrze ocieplone, ten dalmat bywał też w domu oczywiście, więc z noclegiem Doga w zimę w nocy nie byłoby problemu, jest też buda w stodole też ocieplana jak coś, kojec jest nie aż taki ogromny,ale pies przeważnie będzie puszczany na ogród, ogród dobrze ogrodzony z wysokim płotem.w domu mieszka jeszcze psi staruszek, Ci Państwo z mamą, i 17 m-czne dziecko.
Mogą przyjechać po psa albo dać na transport.
Wtatara mówiła że odniosła dobre wrażenie.

Posted

Jesli mogę po niego przyjechac to niech przyjadą , bo o transport nawet za paliwo wcale nie jest latwo :shake: tylko trzeba go by bylo znow zaklepac -upewnic się ze jest , zeby nie sprzątnął nikt go z przed nosa