GoskaGoska Posted September 17, 2009 Author Posted September 17, 2009 cos nie dostalam odpowiedzie to zrobilam mu troszkę 1. gumtreekatowice 2. kupiepsa.pl Quote
furciaczek Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 No ja codziennie gdzies go dodaje, wysylam, przesylam ale cisza totalna. Na gratce jest, allegro mu dzisiaj zrobie, gumtree warszawa tez jest, i gdzies jeszcze ale nie pamietam bo nie zapisuje:oops: Quote
GoskaGoska Posted September 19, 2009 Author Posted September 19, 2009 hm..ciekawe czy pies dalej w schronisku, do mnie napisala jedna Pani z Katowic - w domu jest kot i do mieszkania , ale mieszkanie spore 70m, zgadza sié na wizyté - pisalam do Pani czy zdaje sobie sprawé , ze to duzy pies itd - no Pani jest swiadoma i ponoc sie zastanawiali i sié na niego zdecydowali. W domu tez jest dziecko, teraz zapomniala w jakim wieku:roll: Quote
furciaczek Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 A macie mozliwosc sprawdzic tam jak on ma stosunek do kotow i dzieci? Quote
xmartix Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 ciężko z tym żeby to sprawdzić, a do kotów możemy, ale inaczej pies w mieszkaniu się będzie zachowywał Quote
LILUtosi Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 GoskaGoska napisał(a):hm..ciekawe czy pies dalej w schronisku, do mnie napisala jedna Pani z Katowic - w domu jest kot i do mieszkania , ale mieszkanie spore 70m, zgadza sié na wizyté - pisalam do Pani czy zdaje sobie sprawé , ze to duzy pies itd - no Pani jest swiadoma i ponoc sie zastanawiali i sié na niego zdecydowali. W domu tez jest dziecko, teraz zapomniala w jakim wieku:roll: W piatek jeszcze był. Zresztą nawet ożywiony, wytarmosić się dał... Quote
xmartix Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 dzwonił jakiś facet ale po usłyszeniu że wizyta przedadopcyjna to powiedział że oddzwoni i zamilkł :evil_lol: Quote
GoskaGoska Posted September 23, 2009 Author Posted September 23, 2009 ja mu gumtree dorobilam, bo Pani z katowic napisala, ze jednak nie mogą go zabrac Quote
ulvhedinn Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 Jest chłopak w schronie i martwi mnie, bo jak się zrobi zimno, to ja jego łapy kiepsko widzę...... :shake: Quote
GoskaGoska Posted September 23, 2009 Author Posted September 23, 2009 coz bylam wręcz przekonana , ze on nie bédzie czekac na dom i szybko zniknie ze schroniska- ale do zimy to na pewno pojdzie, ale zeby to przyspieszyc to go na nowo oglaszam 1. oxl.pl 2. kupiepsa.pl 3. kokosy.pl 4.kupsprzedaj.pl Quote
xmartix Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 się odezwali jednak, warto sprawdzić domek jest pod Krakowem (północ), a dokładnie jakaś wiocha koło Miechowa szukamy więc kogoś na wizytę !!! jak znacie kogoś z Krakowa to piszcie, ja zobaczę na mapę Dogo Quote
furciaczek Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 Wyslalam zapytanie do znajomych z Krakowa i okolic:p Quote
ulvhedinn Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Tylko gabarytowo to jemu naprawdę bliżej do mastifa niż do CC :evil_lol: swoją drogą zakochałam się w nim na zabój :loveu: Quote
xmartix Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 Wtatara zgodziła się na zrobienie wizyty przedadopcyjnej dziękujemy bardzo:loveu: odbędzie się w nast tygodniu Quote
fiorsteinbock Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Cioteczki, wiadomo co u Wielorybka? Adopcja dojdzie do skutku? Quote
GoskaGoska Posted October 1, 2009 Author Posted October 1, 2009 Marta tez ma urwanie głowy i nie bardzo ma czas - hm...ale jesli nic nie napisala to chyba na nowo trzeba go oglaszac Quote
xmartix Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 dziewczyny wizyta była i: pies do dyspozycji miałby ogród, byłby puszczany na dzień, kojec ma z ocieplaną budą, nawet są dwie, bo mieli dalmata kiedyś i też ocieplali budę, więc jest stara i nowa buda, dobrze ocieplone, ten dalmat bywał też w domu oczywiście, więc z noclegiem Doga w zimę w nocy nie byłoby problemu, jest też buda w stodole też ocieplana jak coś, kojec jest nie aż taki ogromny,ale pies przeważnie będzie puszczany na ogród, ogród dobrze ogrodzony z wysokim płotem.w domu mieszka jeszcze psi staruszek, Ci Państwo z mamą, i 17 m-czne dziecko. Mogą przyjechać po psa albo dać na transport. Wtatara mówiła że odniosła dobre wrażenie. Quote
fiorsteinbock Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Odnowilam Chlopaka Allegro :) a On idzie do adopcji, czy wahacie się? Quote
GoskaGoska Posted October 1, 2009 Author Posted October 1, 2009 Jesli mogę po niego przyjechac to niech przyjadą , bo o transport nawet za paliwo wcale nie jest latwo :shake: tylko trzeba go by bylo znow zaklepac -upewnic się ze jest , zeby nie sprzątnął nikt go z przed nosa Quote
fiorsteinbock Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Napisala Pani z Poznania z sprawie CC, przekierowalam ja pod nr podany na aukcji..moze zadzwoni :oops: Quote
Recommended Posts