Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 302
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

niestety adopcja nie doszła do skutku
stwierdzili że pies jest za duży, że "miał być jak ich cc" (mimo że mówiłam im że to jest prawie dog a nie prawie cc tzn że jest o wiele większy od cc - myślałam że słyszą co mówię...)
i stwierdzili ze taki duży pies to się na podwórko nadaje, a nie do domu bo może rozwalić chatę... :angryy:
no jestem załamana!!!
nie wierzę już w jakieś wizyty, nowe domki, żenujące jest zachowanie ludzi, mówiłam im że jest taki duży jak dog a nie jak cc, i że tylko z pyska i trochę mięśni jest do niego podobny!

Posted

no jeszcze jest jeden pozytyw , ze jest praktycznie juz gotowy do adopcji i po kastracji a to duzo.
Ludzie są beznadziejni- a naprawdę to kolejny raz , ze czasami psiaki bez wizyty lepiej trafiają, bo niestety na wizycie nie zmierzy się poziom rozumu.
Ale nic dobrze, ze nie tak, ze pies pojechal i na miejscu się rozmyślili.
Jak oni takiego psa by chcieli na zew trzymac tylko to niech się ugryzą w tylek. Ich strata.

Posted

Czy ktos sie dowiadywal jak wyglada sprawa z podawaniem suplementow psiakowi?? Chcialabym mu cos na wzmocnienie i na te stawy wyslac ale chcialabym miec pewnosc ze beda podawane psiakowi.
I jeszcze jakies streszczonko odnosnie zachowania, jesli wiemy juz co na ten temat. Odzyskalam wkoncu hasla do serwera i moge uaktualnic strone adopcyjna. Czekam na informacje :)

Posted

Xmatrix, no tak prawdę mówiąc miałam go wyciągnąć przed przybyciem tych ludzi, ale ktoś zrobił to za mnie i go przywiązał do słupka (pewnie zeby go sobie pooglądali), podchodziłam do niego. Jemu się tak bawić chce, podskakuje, podgryza smycz, chciał wskakiwać na mnie, cudownie mnie wyślinił :loveu: jest psim dzieckiem, zachowuje się jak szczeniak . Jak odeszłam od niego to płakał, nie wył, skamlał, tylko płakał :-(:-(:-(.
Pani Lidka powiedziała mi jednak , że potrafi być bardzo zazdrosny np. o pielęgniarza w boskie. Potrzebuje stanowczego właściciela.

Posted

GoskaGoska napisał(a):
No to czekam -hehehe wlasnie się miałam pytac jak tam nasza kawa:cool3:

Jak skoncze wszytko pisac to sie jakos zgadamy, terminy mnie gonia, czasu coraz mniej wiec kazda wolna chwile przed lapkiem spedzam...jak sie spotkamy to pewnie juz slepa bede:evil_lol: