GameBoy Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 bardzo sie ciesze, ze sprawy tak pomyslnie ida do przodu nadal trzymam kciuki ;) Quote
xmartix Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 niestety adopcja nie doszła do skutku stwierdzili że pies jest za duży, że "miał być jak ich cc" (mimo że mówiłam im że to jest prawie dog a nie prawie cc tzn że jest o wiele większy od cc - myślałam że słyszą co mówię...) i stwierdzili ze taki duży pies to się na podwórko nadaje, a nie do domu bo może rozwalić chatę... :angryy: no jestem załamana!!! nie wierzę już w jakieś wizyty, nowe domki, żenujące jest zachowanie ludzi, mówiłam im że jest taki duży jak dog a nie jak cc, i że tylko z pyska i trochę mięśni jest do niego podobny! Quote
xmartix Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 z pozytywów: Yuki była z nim na spacerze i ma parę fajnych zdjęć do ogłoszeń na trawce... jak wstawi to się weźmiemy za ogłoszenia Quote
GoskaGoska Posted September 11, 2009 Author Posted September 11, 2009 no jeszcze jest jeden pozytyw , ze jest praktycznie juz gotowy do adopcji i po kastracji a to duzo. Ludzie są beznadziejni- a naprawdę to kolejny raz , ze czasami psiaki bez wizyty lepiej trafiają, bo niestety na wizycie nie zmierzy się poziom rozumu. Ale nic dobrze, ze nie tak, ze pies pojechal i na miejscu się rozmyślili. Jak oni takiego psa by chcieli na zew trzymac tylko to niech się ugryzą w tylek. Ich strata. Quote
fiorsteinbock Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 ...nie moge :mad::angryy: Czekam na nowe fotki i ruszam z Allegro, ponownie! Znajda sie ludzie, kochajacy sercem! Quote
furciaczek Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Czy ktos sie dowiadywal jak wyglada sprawa z podawaniem suplementow psiakowi?? Chcialabym mu cos na wzmocnienie i na te stawy wyslac ale chcialabym miec pewnosc ze beda podawane psiakowi. I jeszcze jakies streszczonko odnosnie zachowania, jesli wiemy juz co na ten temat. Odzyskalam wkoncu hasla do serwera i moge uaktualnic strone adopcyjna. Czekam na informacje :) Quote
:: FiGa :: Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 A myślałam, że będę mogła tę fotę usunąć a doguś już siedzi tyłkiem na dywanie :shake: Quote
LILUtosi Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Jestem i tutaj, nie przeczytałam jeszcze całosci, ale przynajmniej na razie wkleje troche fotek chłopaka. Niestety foty z mała ozdobą. Quote
furciaczek Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Pozwole sobie ukrasc kilka zdiec :p Quote
LILUtosi Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 furciaczek napisał(a):Pozwole sobie ukrasc kilka zdiec :p prosze się częstować!! Jak chcesz wysle Ci więcej na maila. Quote
furciaczek Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 LILUtosi napisał(a):prosze się częstować!! Jak chcesz wysle Ci więcej na maila. Bardzo prosze, im wiecej tym lepiej :) adopcjecc@ymail.com Quote
yuki Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Xmatrix, no tak prawdę mówiąc miałam go wyciągnąć przed przybyciem tych ludzi, ale ktoś zrobił to za mnie i go przywiązał do słupka (pewnie zeby go sobie pooglądali), podchodziłam do niego. Jemu się tak bawić chce, podskakuje, podgryza smycz, chciał wskakiwać na mnie, cudownie mnie wyślinił :loveu: jest psim dzieckiem, zachowuje się jak szczeniak . Jak odeszłam od niego to płakał, nie wył, skamlał, tylko płakał :-(:-(:-(. Pani Lidka powiedziała mi jednak , że potrafi być bardzo zazdrosny np. o pielęgniarza w boskie. Potrzebuje stanowczego właściciela. Quote
furciaczek Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Robie ogloszenia, narazie podaje namiary do siebie, przydalby sie jakis nr tel. ale nie wiem do kogo dac. Quote
furciaczek Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 GoskaGoska napisał(a):do xmatix 0668-980-123 Dzieki Gosiu:loveu: Te kawe bedziemy musialy sobie przelozyc bo mam teraz urwanie glowy doslownie:shake: Quote
GoskaGoska Posted September 14, 2009 Author Posted September 14, 2009 No to czekam -hehehe wlasnie się miałam pytac jak tam nasza kawa:cool3: Quote
furciaczek Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 GoskaGoska napisał(a):No to czekam -hehehe wlasnie się miałam pytac jak tam nasza kawa:cool3: Jak skoncze wszytko pisac to sie jakos zgadamy, terminy mnie gonia, czasu coraz mniej wiec kazda wolna chwile przed lapkiem spedzam...jak sie spotkamy to pewnie juz slepa bede:evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 furciaczek napisał(a):...jak sie spotkamy to pewnie juz slepa bede:evil_lol: pożyczyć Abi za przewodnika?:diabloti: psisko jest łądny wyjątkowo...żeby go w końcu ktoś na łąncuch nie zgarnął:shake: Quote
fiorsteinbock Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Podnosze Malucha - hoop po nowy domek! Quote
furciaczek Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 ADOPCJE CANE CORSO Zmieniac cos?? Quote
GoskaGoska Posted September 16, 2009 Author Posted September 16, 2009 a czy pies ma teraz jakies nowe ogloszenie? Quote
Recommended Posts