Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 366
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

luka1 napisał(a):
No mała - trzymaj sie . Dzis wielkie polowanie i mój ostatni dzień na dogo :evil_lol:

A dlaczego ostatni? Przewidujesz komplikacje w łapaniu? :evil_lol:

bardzo sie cieszę, ze tak szybciutko znalazł sie dt!

Posted

malagos napisał(a):
A dlaczego ostatni? Przewidujesz komplikacje w łapaniu? :evil_lol:

Nooo :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Lukuś będę trzymać kciuki za Ciebie i Lilek i dacie radę :diabloti: mam nadzieję, że się dzisiaj spotkamy :evil_lol: będę Was "holować" z Błonia do DT :cool3:

Posted

Witam wszystkich, bardzo poruszył mnie wątek tej suni. Przypuszczam, ze to suka tej baby, tylko nie chce sie przyznac. Mam pytanie ile bedzie kosztowac sterylizacja tej suczki? dzisiaj wieczorem wpłace potrzebna kwote na jej sterylizację.

Posted

Mogę pomóc w szukaniu domów dla maluchów. Też mieszkam w Michałowicach, więc jak będzie potrzebna jakaś pomoc przy maluchach to chętnie pomogę (po 17stym będę w domu). Narazie mogę tylko trzymać kciuki za kluski i ich mamę.

Posted

ja tak jak napisalem wczesniej wplace dzisiaj na sterylizacji suni i bede szukac dla niej domu. Sam bym ja z checia wzial, ale mam juz dwie suczki i dwa koty w nieduzym mieszkaniu, wiec nie dam rady, ale jeszcze dzisiaj zaczne rozklejac ogloszenia.

Posted

Wszelką pomoc pieniężną dla suni i jej maluchów można przesyłać na konto naszej Fundacji :

Fundacja na Rzecz Ochrony Praw Zwierząt NERO
Ul. Kochanowskiego 37/12
96-500 Sochaczew
konto : 75 1140 2004 0000 3102 5949 3364
z dopiskiem : "sunia + 7"

Z góry dziękujemy za każdą pomoc...finansową i rzeczową :lol:

Edit :
Doszła wpłata 300 zł od ciotki Agi z dogo dla Leśnej i suni + 7 (suma jest przeznaczona na obie sunie)
Aga wielkie dzięki za wpłatę :loveu:

Posted

właśnie jestem w pracy, pracuje w klinice weterynaryjnej, promuje ta suczke wsrod klientow tej kliniki:razz: mysle, ze niedlugo ktos sie znajdzie, bo ludzie wykazuja zainteresowanie

Posted

adam napisał(a):
właśnie jestem w pracy, pracuje w klinice weterynaryjnej, promuje ta suczke wsrod klientow tej kliniki:razz: mysle, ze niedlugo ktos sie znajdzie, bo ludzie wykazuja zainteresowanie

:multi::multi: super
A Luka da coś znać o sytuacji?:cool3:

Posted

elmira napisał(a):
Kochane, nie straszcie nas i dajcie znac jak Wam poszło;)

Wróciłam:multi: Jagoda już pewnie w domku a Lilek dojeżdża bo ma najdalej :roll:
Miałyśmy w drodze powrotnej małe kłopoty bo wjechałam w dziurę :diabloti: i opona się poprzecinała ale dałyśmy radę i już w domku :lol:
Sunia już bezpieczna...i szczeniorki też...dostały jedzonko i pić i poszły spać...:loveu:
Co więcej pisać...wsio poszło doskonale :multi:

Posted

Ziutka napisał(a):
Wróciłam:multi: Jagoda już pewnie w domku a Lilek dojeżdża bo ma najdalej :roll:
Miałyśmy w drodze powrotnej małe kłopoty bo wjechałam w dziurę :diabloti: i opona się poprzecinała ale dałyśmy radę i już w domku :lol:
Sunia już bezpieczna...i szczeniorki też...dostały jedzonko i pić i poszły spać...:loveu:
Co więcej pisać...wsio poszło doskonale :multi:

Super! :multi::multi::multi:

Oczywiscie, że dojechałyście i wsio ok, a nie, że w dziure wpadłaś;)

Posted

sonia&me napisał(a):
:multi::multi::multi:
A suni bardzo zestresowana?

Troszkę tak...
A Lilek miała sporo sprzątania po suni...bo była koopa i wymiotowała :oops:

Posted

Halo, Słonka.Dojechałam, jutro umyję w autku, co trzeba, ale nic to.Nieważne wszystko.Wszystkie cudaczki bezpieczne, tylko okropnie zmęczone.Poszły spać.A was wszystkich proszę o jakąś piękną mruczankę-usypiankę dla prześlicznych maluchów i ich mamy.Są po prostu przepiękne.Cudusie i już. CIotka Lilek ma bzika.:oops: