luka1 Posted August 12, 2009 Author Posted August 12, 2009 No mała - trzymaj sie . Dzis wielkie polowanie i mój ostatni dzień na dogo :evil_lol: Quote
Rybka_39 Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Ta suka nie mogła się co dopiero oszczenić bo szczeniaki już są duże. A może to jej suka?:mad: Nie chce o tym myśleć. Szczeniory szybko znajdą domy, gorzej z mamą. Quote
malagos Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 luka1 napisał(a):No mała - trzymaj sie . Dzis wielkie polowanie i mój ostatni dzień na dogo :evil_lol: A dlaczego ostatni? Przewidujesz komplikacje w łapaniu? :evil_lol: bardzo sie cieszę, ze tak szybciutko znalazł sie dt! Quote
Ziutka Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 malagos napisał(a):A dlaczego ostatni? Przewidujesz komplikacje w łapaniu? :evil_lol: Nooo :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Lukuś będę trzymać kciuki za Ciebie i Lilek i dacie radę :diabloti: mam nadzieję, że się dzisiaj spotkamy :evil_lol: będę Was "holować" z Błonia do DT :cool3: Quote
adam Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Witam wszystkich, bardzo poruszył mnie wątek tej suni. Przypuszczam, ze to suka tej baby, tylko nie chce sie przyznac. Mam pytanie ile bedzie kosztowac sterylizacja tej suczki? dzisiaj wieczorem wpłace potrzebna kwote na jej sterylizację. Quote
malagos Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 O, to sie nazywa męskie działanie-szybko i bez gadania. :multi: Te dzieciaczki już mogą być samodzielne? w jakim są wieku? Quote
*Monia* Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Mogę pomóc w szukaniu domów dla maluchów. Też mieszkam w Michałowicach, więc jak będzie potrzebna jakaś pomoc przy maluchach to chętnie pomogę (po 17stym będę w domu). Narazie mogę tylko trzymać kciuki za kluski i ich mamę. Quote
adam Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 ja tak jak napisalem wczesniej wplace dzisiaj na sterylizacji suni i bede szukac dla niej domu. Sam bym ja z checia wzial, ale mam juz dwie suczki i dwa koty w nieduzym mieszkaniu, wiec nie dam rady, ale jeszcze dzisiaj zaczne rozklejac ogloszenia. Quote
Ziutka Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Wszelką pomoc pieniężną dla suni i jej maluchów można przesyłać na konto naszej Fundacji : Fundacja na Rzecz Ochrony Praw Zwierząt NERO Ul. Kochanowskiego 37/12 96-500 Sochaczew konto : 75 1140 2004 0000 3102 5949 3364 z dopiskiem : "sunia + 7" Z góry dziękujemy za każdą pomoc...finansową i rzeczową :lol: Edit : Doszła wpłata 300 zł od ciotki Agi z dogo dla Leśnej i suni + 7 (suma jest przeznaczona na obie sunie) Aga wielkie dzięki za wpłatę :loveu: Quote
*Monia* Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 A fizyczna pomoc będzie potrzebna :roll:? Bo po wakacjach tylko taką będę w stanie ofiarować :oops:. U kogo będzie sunia? Quote
asiamm Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 skąd Wy bierzecie tyle tych dzieciatych suczyn :shake: oby maluchy jak najszybciej domy znalazły bo jak urosną będzie problem Quote
Ziutka Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Właśnie dzwoniła Luka...sunia i maluchy już w samochodzie i jadą :multi: Quote
malagos Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 A zabrały chociaż ze sobą cioteczke Lukę? :diabloti: Quote
adam Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 właśnie jestem w pracy, pracuje w klinice weterynaryjnej, promuje ta suczke wsrod klientow tej kliniki:razz: mysle, ze niedlugo ktos sie znajdzie, bo ludzie wykazuja zainteresowanie Quote
sonia&me Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 adam napisał(a):właśnie jestem w pracy, pracuje w klinice weterynaryjnej, promuje ta suczke wsrod klientow tej kliniki:razz: mysle, ze niedlugo ktos sie znajdzie, bo ludzie wykazuja zainteresowanie :multi::multi: super A Luka da coś znać o sytuacji?:cool3: Quote
elmira Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 sonia&me napisał(a)::multi::multi: super A Luka da coś znać o sytuacji?:cool3: Kochane, nie straszcie nas i dajcie znac jak Wam poszło;) Quote
Ziutka Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 elmira napisał(a):Kochane, nie straszcie nas i dajcie znac jak Wam poszło;) Wróciłam:multi: Jagoda już pewnie w domku a Lilek dojeżdża bo ma najdalej :roll: Miałyśmy w drodze powrotnej małe kłopoty bo wjechałam w dziurę :diabloti: i opona się poprzecinała ale dałyśmy radę i już w domku :lol: Sunia już bezpieczna...i szczeniorki też...dostały jedzonko i pić i poszły spać...:loveu: Co więcej pisać...wsio poszło doskonale :multi: Quote
elmira Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Ziutka napisał(a):Wróciłam:multi: Jagoda już pewnie w domku a Lilek dojeżdża bo ma najdalej :roll: Miałyśmy w drodze powrotnej małe kłopoty bo wjechałam w dziurę :diabloti: i opona się poprzecinała ale dałyśmy radę i już w domku :lol: Sunia już bezpieczna...i szczeniorki też...dostały jedzonko i pić i poszły spać...:loveu: Co więcej pisać...wsio poszło doskonale :multi: Super! :multi::multi::multi: Oczywiscie, że dojechałyście i wsio ok, a nie, że w dziure wpadłaś;) Quote
Ziutka Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 [quote name='elmira'] Oczywiscie, że dojechałyście i wsio ok, a nie, że w dziure wpadłaś;) Dziura jak lej po bombie a że kałuża była to i dziury widać nie było...tylko wielkie łup i po oponie :mad: Adam...wielkie dzięki za reklamę naszej podopiecznej...mamy w naszej Fundacji więcej bidek :-( zapraszam : Aktualności - Fundacja na Rzecz Obrony Praw Zwierząt NERO Quote
sonia&me Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 :multi::multi::multi: A suni bardzo zestresowana? Quote
Ziutka Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 sonia&me napisał(a)::multi::multi::multi: A suni bardzo zestresowana? Troszkę tak... A Lilek miała sporo sprzątania po suni...bo była koopa i wymiotowała :oops: Quote
Lilek Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Halo, Słonka.Dojechałam, jutro umyję w autku, co trzeba, ale nic to.Nieważne wszystko.Wszystkie cudaczki bezpieczne, tylko okropnie zmęczone.Poszły spać.A was wszystkich proszę o jakąś piękną mruczankę-usypiankę dla prześlicznych maluchów i ich mamy.Są po prostu przepiękne.Cudusie i już. CIotka Lilek ma bzika.:oops: Quote
elmira Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 :laola: 8 psiaków uratowałyście!!! Super dziewczyny jestescie. Quote
Lilek Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 DOBRANOC Ja to już chyba śpię.A Duszek próbuje odgryźć mi nos.Co za małpiszon.Ale jak sie potrafi cieszyć.:cool3: Quote
Recommended Posts