Dorota Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 ciag dalszy z wątku Lazara. Lila teraz Liza , ponieważ sąsiadka Panów ma na imię Lilka :lol: i obawiają się że zawołają Lilkę -sunię a przyjdzie sąsiadka:evil_lol: Lilka na poczatku była trochę zestresowana ale po kilkunastu minutach swoim dojrzałym ramieniem "matki" objęła ją opiekuńcza Sonia. Lazar nawet jej chyba nie zauważył .Pan Jacek wziął ja na kolana , Pan Roman pogłaskał i zaczeła merdać ogoniastym , głowę podniosła do góry , potem jakby w życiu nie jadła dopadła miskę z suchym jedzeniem .Aż wstyd:oops: zaczęła się czuć swobodnie odwiedziła sąsiedni pokój,obeszła salonik , powąchała kominek . Uważam ze tam zwierzaki sa u siebie w domu . Panowie są tolerancyjni ,nie zwracaja uwagi na np.sierść , jakaś pajeczynka nie stanowi dla nich problemu. Powiedzieli : jesteśmy nieskomplikowanymi facetami , nie będziemy czyścić bez przerwy w domu , ale rzeczywiście sama wiem że przy kominku tzw pajęczynka jest częściej niż tam gdzie go niema. Za to kochają zwierzaki i one u nich czują się swobodnie ,one nie są tam bo mają do wykonania jakieś zadanie ,tylko są tam, bo są ,bo panowie je kochają i chcą żeby z nimi były. Panowie mówili o konieczności sterylki u Lizy .Będę w kontakcie z nimi. Zadzwoniłam do nich po powrocie żeby zapytać jak Lilka-Liza , Pan Jacek powiedział: jestem z nimi na zewnątrz ,biega z psami jak szalona:lol: To tyle:lol: Quote
elmira Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Dokładnie takie samo wrażenie odniosłam, że Panowie są tacy, jak piszesz! Super i wspaniale, że kolejny psiak znalazł dobry dom :) Quote
Dorota Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Jest kilka zdjęć, robił mój syn , bo ja rozmawiałam z Panami ,ale nie potrafię niestety wstawiać , wysłałam do Ziutki i Luki i Malibo. Zostały jeszcze u mnie dwa szczeniorki superanckie:lol:Ritka i Czakuś Quote
Ziutka Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [quote name='Dorota'] wysłałam do Ziutki i Luki i Malibo. [/QUOTE] Foteczki za niedługo będą wstawione :) Quote
malibo57 Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Cudnie, cudnie:) Tylko, co tu robią zdjęcia tego "potwora" Lazara?;) Quote
Dorota Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 No nareszcie . A zdjęcia Lazara to zasługa koleżanek:lol: Quote
Dorota Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Codziennie dostaje MMS ze zdjęciem Lizy , z rozmów z panem Jackiem Lizka czuje się dobrze polubiy się z kotką i razem śpią w łóżku Pana Jacka .Dlatego chodzi niewyspany:eviltong: Zostały jeszcze dwa szczeniorki : Rita i Czako i mają już 6 m-cy . Pilnie potrzebuja domów .:evil_lol: Quote
elmira Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Dorota napisał(a):Codziennie dostaje MMS ze zdjęciem Lizy , z rozmów z panem Jackiem Lizka czuje się dobrze polubiy się z kotką i razem śpią w łóżku Pana Jacka .Dlatego chodzi niewyspany:eviltong: Zostały jeszcze dwa szczeniorki : Rita i Czako i mają już 6 m-cy . Pilnie potrzebuja domów . :evil_lol: :multi: Wesoło Panowie teraz mają. Psiaki z reszta też Quote
Dorota Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Piękna Rita i Piękny Czako, :loveu: a jakie mądre:lol: Quote
Dorota Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Rita i Czako to para czarujacych szczeniaczków -podlotków ( 6 mcy) . Czakuś jak na faceta przystało musi miec zawsze punkt obserwacyjny ,który pozwoli mu nad terenem . Poza tym ma ogromny talent aranżacyjny i sam projektuje wnętrze budy , więc "układa" koce ,zrywa zasłonę z wejscia etc. Ale jak powiem ,Czakuś co to znowu jest , to ona na plecki brzuszkiem do góry jakby chciał powiedzieć ,"drobiazg droga moja nie ma o czym mówić ". Jest nieprawdopodobnym przytulasem.:loveu: Ritka jest piękna ma takie popielato- białe umaszczenie , lubi biegac , jest bardzo posłuszna:loveu: Quote
Dorota Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 chcemy się tylko przypomnieć:loveu: Ritka i Czako Quote
Ziutka Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Dorota napisał(a):chcemy się tylko przypomnieć:loveu: Ritka i Czako I po północy też się przypominamy :) Quote
Rybka_39 Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 A dla 2 maluszków potrzebna alegratka? Quote
Rybka_39 Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 A mogłabym prosić teksty do ogłoszeń, osobny dla Rity i Czako i po kilku zdjęciach, na którym maluchy sa osobno?;) Quote
Dorota Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Oczywiście , tylko jutro , prosze wróciłam dopiero z Poznania :lol: dzięki:lol: Quote
Dorota Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Rita , malutki misiaczek , spokojna , taktowna ,rozważna panienka , e łasa na pieszczoty ,ale lubi poszaleć , umie domagać się tego co się jej należy . Cierpliwie stoi i czeka aż ja podniose i poprzytulam, na swoim terenie czuje się pewnie , poza nim jest odrobine przestraszona ,bedzie sunią około do 35 cm ,ma 5 miesięcy. Bardzo posłuszna.Szybko uczy się.:loveu: Ritka jest popielato-biała z czarnym noskiem, Czako , żywiołowy , energiczny ,drobnej budowy 5 miesięczny psiak . Przytulas ,ale nawet przytula się , obracając się wokół osi "obcałowawanego'. Jest takim trochę " rockendrolowcem ". Ale tak jak "siostra" szybko się uczy i jak zwraca mu się uwagę to od razu plecki na dół brzuszek do góry i uśmiech szeroki.:loveu: Czako , jest pięknie brązowy z odrobina czarnego szronu i ma śliczny jasnobrązowy pyszczek. Bardzo kochane , przesympatyczne psiaki .:lol: Quote
Dorota Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 żebyście zobaczyli jak one "płaczą ":-( , jak wychodzę z boksu:shake: Quote
Recommended Posts