Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ciag dalszy z wątku Lazara.

Lila teraz Liza , ponieważ sąsiadka Panów ma na imię Lilka :lol: i obawiają się że zawołają Lilkę -sunię a przyjdzie sąsiadka:evil_lol:
Lilka na poczatku była trochę zestresowana ale po kilkunastu minutach swoim dojrzałym ramieniem "matki" objęła ją opiekuńcza Sonia. Lazar nawet jej chyba nie zauważył .Pan Jacek wziął ja na kolana , Pan Roman pogłaskał i zaczeła merdać ogoniastym , głowę podniosła do góry , potem jakby w życiu nie jadła dopadła miskę z suchym jedzeniem .Aż wstyd:oops: zaczęła się czuć swobodnie odwiedziła sąsiedni pokój,obeszła salonik , powąchała kominek .
Uważam ze tam zwierzaki sa u siebie w domu . Panowie są tolerancyjni ,nie zwracaja uwagi na np.sierść , jakaś pajeczynka nie stanowi dla nich problemu. Powiedzieli : jesteśmy nieskomplikowanymi facetami , nie będziemy czyścić bez przerwy w domu , ale rzeczywiście sama wiem że przy kominku tzw pajęczynka jest częściej niż tam gdzie go niema. Za to kochają zwierzaki i one u nich czują się swobodnie ,one nie są tam bo mają do wykonania jakieś zadanie ,tylko są tam, bo są ,bo panowie je kochają i chcą żeby z nimi były.
Panowie mówili o konieczności sterylki u Lizy .Będę w kontakcie z nimi.
Zadzwoniłam do nich po powrocie żeby zapytać jak Lilka-Liza , Pan Jacek powiedział: jestem z nimi na zewnątrz ,biega z psami jak szalona:lol:

To tyle:lol:

• Replies 366
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jest kilka zdjęć, robił mój syn , bo ja rozmawiałam z Panami ,ale nie potrafię niestety wstawiać , wysłałam do Ziutki i Luki i Malibo.
Zostały jeszcze u mnie dwa szczeniorki superanckie:lol:Ritka i Czakuś

Posted

Codziennie dostaje MMS ze zdjęciem Lizy , z rozmów z panem Jackiem Lizka czuje się dobrze polubiy się z kotką i razem śpią w łóżku Pana Jacka .Dlatego chodzi niewyspany:eviltong:
Zostały jeszcze dwa szczeniorki : Rita i Czako i mają już 6 m-cy . Pilnie potrzebuja domów .:evil_lol:

Posted

Dorota napisał(a):
Codziennie dostaje MMS ze zdjęciem Lizy , z rozmów z panem Jackiem Lizka czuje się dobrze polubiy się z kotką i razem śpią w łóżku Pana Jacka .Dlatego chodzi niewyspany:eviltong:
Zostały jeszcze dwa szczeniorki : Rita i Czako i mają już 6 m-cy . Pilnie potrzebuja domów .

:evil_lol:

:multi: Wesoło Panowie teraz mają. Psiaki z reszta też

Posted

Rita i Czako to para czarujacych szczeniaczków -podlotków ( 6 mcy) .
Czakuś jak na faceta przystało musi miec zawsze punkt obserwacyjny ,który pozwoli mu nad terenem . Poza tym ma ogromny talent aranżacyjny i sam projektuje wnętrze budy , więc "układa" koce ,zrywa zasłonę z wejscia etc.
Ale jak powiem ,Czakuś co to znowu jest , to ona na plecki brzuszkiem do góry jakby chciał powiedzieć ,"drobiazg droga moja nie ma o czym mówić ". Jest nieprawdopodobnym przytulasem.:loveu:

Ritka jest piękna ma takie popielato- białe umaszczenie , lubi biegac , jest bardzo posłuszna:loveu:

Posted

Rita , malutki misiaczek , spokojna , taktowna ,rozważna panienka , e łasa na pieszczoty ,ale lubi poszaleć , umie domagać się tego co się jej należy . Cierpliwie stoi i czeka aż ja podniose i poprzytulam, na swoim terenie czuje się pewnie , poza nim jest odrobine przestraszona ,bedzie sunią około do 35 cm ,ma 5 miesięcy. Bardzo posłuszna.Szybko uczy się.:loveu:
Ritka jest popielato-biała z czarnym noskiem,

Czako , żywiołowy , energiczny ,drobnej budowy 5 miesięczny psiak .
Przytulas ,ale nawet przytula się , obracając się wokół osi "obcałowawanego'. Jest takim trochę " rockendrolowcem ". Ale tak jak "siostra" szybko się uczy i jak zwraca mu się uwagę to od razu plecki na dół brzuszek do góry i uśmiech szeroki.:loveu:
Czako , jest pięknie brązowy z odrobina czarnego szronu i ma śliczny jasnobrązowy pyszczek.

Bardzo kochane , przesympatyczne psiaki .:lol: