Rybka_39 Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Ja nie w temacie, ale co się stało z mamą szczenów?:oops: Quote
malibo57 Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 W temacie, jak najbardziej:) Mama szczenów już w domku od jakiegoś czasu. Jest relacja na wątku, troszkę wcześniej. Quote
Rybka_39 Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 malibo57 napisał(a):W temacie, jak najbardziej:) Mama szczenów już w domku od jakiegoś czasu. Jest relacja na wątku, troszkę wcześniej. super, zaraz doczytam cały watek!:loveu: Quote
Dorota Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Dostałam się na dogo , Dzięki Ziutka :oops: Quote
Dorota Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 szczeniorki zdrowe , w miarę spokojne, ale domagają się poświęcania im coraz więcej czasu . A z tym u mnie gorzej , dopiero wróciłam biegały szczęśliwe po ogrodzie.:lol: Quote
luka1 Posted October 25, 2009 Author Posted October 25, 2009 to dopiero banda :crazyeye: i ty jeszcze masz ogród? Quote
Dorota Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 To brata ogród mój zdewastowały dalmatyńczyki i ogromny Misio a kończy Tekila jak ją przywiezie syn:diabloti: Brakuje Czkusia , bardzo proszę o Czakusia:lol: Quote
luka1 Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 no banda - poniedziałek, pokazywać się Quote
Dorota Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Dzięki , dla nich boks już za mały i towarzystwa brak , ja jestem od zabawiania bandy , a jak wpadną na ogród . nie ma przeszkód dla nich. To szalona Banda Trojga, ale sa zgodne , dogaduja się .Obszczekuja wszystko co poza ich terenem a jak zobaczą znajomą gębę to gnają jak krótkodystansowcy na olimpiadzie:evil_lol: Są super.:loveu: Quote
luka1 Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 Dorota napisał(a):Dzięki , dla nich boks już za mały i towarzystwa brak , ja jestem od zabawiania bandy , a jak wpadną na ogród . nie ma przeszkód dla nich. To szalona Banda Trojga, ale sa zgodne , dogaduja się .Obszczekuja wszystko co poza ich terenem a jak zobaczą znajomą gębę to gnają jak krótkodystansowcy na olimpiadzie:evil_lol: Są super.:loveu: co nie znaczy, że nie szkają domków - prawda? Quote
Maczolina Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Mam nadzieję, że szczeniaczki szybko znajdą nowe domki! Rambo rośnie w oczach już na dobre się u nas zadomowił:) Szybko się uczy - nauczył się już załatwiać na dworze swoje potrzeby:):multi: Jest wesołym i radosnym szczeniakiem no i przylepką:) Kochany jest!!!Jak na szczeniaka jest bardzo grzeczny:);) Quote
Dorota Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Maczolina napisał(a):Mam nadzieję, że szczeniaczki szybko znajdą nowe domki! Rambo rośnie w oczach już na dobre się u nas zadomowił:) Szybko się uczy - nauczył się już załatwiać na dworze swoje potrzeby:):multi: Jest wesołym i radosnym szczeniakiem no i przylepką:) Kochany jest!!!Jak na szczeniaka jest bardzo grzeczny:);) A nie mówiłam to nie jest zachwalanie , one są super psiaki .:loveu: Gdzie domki ? Takie szczeniaki bez domu .Prosze !:lol: Quote
elmira Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Ale fajne :) Każdy inny i każdy słodziak. Quote
elmira Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 ;) ostatnia fota, jak z policyjnej kartoteki :) Quote
Dorota Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Jeszcze trzy piękności zostały , spieszcie się :lol: Quote
luka1 Posted November 1, 2009 Author Posted November 1, 2009 zaglądm ale dla sprawdzenia listy obecności. :cool3: Quote
malibo57 Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Wczoraj poszła wieść po moim lesie, że jakieś sprawdzanko się szykuje? Zwierzęta mówiły;) Quote
Dorota Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Jak mi się uda , to dzisiaj odwiedzę pewnego Pana i naszego Lazarka -utrapieńca:lol: Quote
Recommended Posts