malibo57 Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 To sie nazywa "zadymić" - przywilej wieku. Szykujmy się teraz na "demolkę". Chyba, że nie zdążą?:razz: Quote
Ziutka Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 malibo57 napisał(a):Chyba, że nie zdążą?:razz: Miejmy nadzieję, że nie zdążą :cool3: Quote
malibo57 Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Ciociu Dorotko!:mad: To my tu gryziemy palce, a ciotka obstrukcje informacyjną czyni? Dlaczego się nie chwali, ze Mambo w domku?! :sweetCyb: Quote
Maczolina Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Witam serdecznie! Adoptowaliśmy dziś Mambusia :)Teraz nazywa się Rambo:) Szczeniak dobrze zniósł podroż i chyba zaczyna się zadomawiać choć widać, ze tęskni za rodzeństwem - piszczy i wpatruje się w swoje odbicie w lustrze:( Ale właśnie znalazł sobie zajęcie -usadowił się na swoim nowym legowisku i gryzie kość -gryzaka:) Jutro postaram się wrzucić jakieś fotki:) pozdrawiam Quote
malibo57 Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 O jejku, dzięki, dzięki za info:) To cudnie - ogromnie się wszyscy cieszymy, a za fotki to damy się pokroić:grins: Quote
Lilek Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Oj, jak dobrze, że następny malec już w domku.Cieplutko mu w tą zimnicę.Jeszcze trzy maluchy zostały.Śliczne i kochane.Domki, do biegu gotowe, start!Biegnijcie po swoje szczeniaczki!:lol: Quote
Dorota Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Bo dałam szansę nowym opiekunom Mambusia , polubiłam ich . Pierwszy plus zarobili jak w kojcu ,dali się obskakiwać maluchom i nie robili problemu , że ich ":evil_lol: pobrudzą " . Malce nawet rozwiązywały im buty , i też NIC . :lol: I nie Użyli słowa "skamle czy piszczy" jak Mambo w nowym domu troszeczkę był zestresowany , tylko powiedzieli "płacze". Teraz z pełną odpowiedzialnością mogą napisać że Mambo ma właściwy , dobry dom i SUPER opiekunów :multi: Dziękuje :lol: Quote
Dorota Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Po wczorajszej szczęśliwej sobocie i adopcji Mambo (teraz Rambo) , miałam nadzieje że dzisiaj dojdzie do kolejnej adopcji. Niestety Pani która deklarowała chęć obejrzenia i może zaopiekowania się szczeniaczkiem nie przyjechała na umówione spotkanie w sobotę , zadzwoniłam , powiedziała ze jest na działce i przyjedzie w niedzielę . Ale dzisiaj nie odebrała telefonu , nie oddzwoniła.:shake: A maluchy czekały ! :-( Szkoda,są mądre i śliczne , i cierpliwie czekają. Quote
elmira Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Ależ mnie tacy ludzie denerwują! Po co w ogóle zawracają glowę? Quote
luka1 Posted October 18, 2009 Author Posted October 18, 2009 nigdy nie dzwonię gdy ktoś nie przjedzie na umówione spokanie - to oni muszą chcieć psa a nie ja się chce go pozbyć. Quote
malibo57 Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Zgadzam się co do zasady. Natomiast czasem warto zrobić wyjątek. Zdarza się, ze po drugiej stronie słychać okrzyki radości i ulgi, bo gdzieś zapodziali kontakt, a netu nie ma. Bywa, ale to naprawdę wyjątkowo. Nie wiem, po co ludzie to robią. Chcą zaistnieć? Czują się, jakby już ZROBILI coś dobrego? Brylują w towarzystwie opowieściami o swoim dobrym sercu? Pewnie wszystkiego po trochę - beznadziejne:shake: Quote
Dorota Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Masz rację Luka , tylko że do mnie nie jest prosto trafić , sama to przeżyłaś , więc upewniałam się czy mają problem. Natomiast powinni trafić na listę osób niewiarygodnych . Wizyta nawet po moim telefonie ,wcale nie musi skończyć się adopcją. Quote
Maczolina Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 oto zdjęcia ;) Młody jeszcze nie może sobie znaleźć miejsca, to tu to tam, troszkę popiskuje (widocznie lubi ;) ) Ale ogólnie jest chyba zadowolony :) na zewnątrz jak wychodzi to szybko chce wracać, bo zimno :P Nogę dzisiaj już podnosił, jak dojrzały samiec :P trochę nisko... ale powoli ;) Wczoraj go wykąpaliśmy... miał małe obawy,ale jakoś to przeżył :) Quote
Ziutka Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Maczolinko...bardzo Ci dziękujemy za super domek dla Mambo :multi: :loveu: Quote
Dorota Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Buziaki dla Was i dla Mambusia. Może macie jeszcze jeden TAKI:lol: domek? Quote
Maczolina Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Dziękujemy bardzo:) Popytamy znajomych i zamieszczę ogłoszenie u mnie w pracy;) Quote
Recommended Posts