Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 366
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

strasznie ci dziekuję za te ogłoszenia. Maluchy są już duże i bardzo gryzą sunię. Niestety w tej chwili nie ma jak ich oddzielić od suni - nie mamy gdzie ich upchnąć. Są już dość duże by iść do swoich rodzin, a chętnych na adopcję barak.

Posted

A jakiej wiekości będą maluchy? W jakim wieku są? Może damy ogłoszenie do lokalnej gazety? Bo na szczeniaczki przecież zawsze był popyt. Na kogo podać kontakt? Ile jest piesków i ile suniek?

Posted

Hi,hi, Luczko, rozwiała się:lol:.Jak sen jaki złoty.Ale maluchy urosły.Popatrzyłam sobie dzisiaj na kontenerek, w którym zmieściły się wszystkie, kiedy je przewoziłyśmy.Hmmm, malutkie były.A śliczne są takie, że jejku.Szczególnie do gustu mi przypadły te beżowe misiaczki.Jejkuuuu, ale bym się z nimi pobawiła chętnie.Ludzie, ludzie, zwariowaliśmy.Oddajemy szczeniaczki najpiękniejsze na świecie.Brać, nie zastanawiać się.Takich nie znajdziecie nigdzie, tylko u nas.:lol:

Posted

luka1 napisał(a):
A Adam się gdzies rozwiała?

nie rozwiała tylko rozwiał:lol: byłem na rejsie zeglarskim, w sobote wrocilem a dzisiaj brutalny powrot do rzeczywistosci.
Niestety moi znajomi nie zdecydowali się na Jane. Ale nie poddaje się i bede szukac dalej.

Posted

Witam wszystkich, jakos cicho zrobilo sie na watku Jany. Czy moze jakis szczeniak poszedl do adopcji? A i mam pytanie kiedy Jana bedzie miec sterylizacje. Wiem ze po sterylizacji nie jest wskazane przebywanie na wybiegu, ale znam wielu ludzi, ktorzy wysterylizowali swoje suki mieszkajace na podworku i wszystko dobrze sie zagoilo. Przed adpocja warto to zrobic, bo ludzie obiecuja ze wysterylizuja, a pozniej tego nie robia. Pracuje w klinice na targowku i przeraza mnie liczba (wiekszosc) niewysterylizowanych suk czy kotek. Nie wspominajac o psach. A pozniej tragedia kiedy suka ma ropomacicze, bo drogo kosztuje bo nie stac itd.

Posted

adam napisał(a):
Witam wszystkich, jakos cicho zrobilo sie na watku Jany. Czy moze jakis szczeniak poszedl do adopcji? A i mam pytanie kiedy Jana bedzie miec sterylizacje. Wiem ze po sterylizacji nie jest wskazane przebywanie na wybiegu, ale znam wielu ludzi, ktorzy wysterylizowali swoje suki mieszkajace na podworku i wszystko dobrze sie zagoilo. Przed adpocja warto to zrobic, bo ludzie obiecuja ze wysterylizuja, a pozniej tego nie robia. Pracuje w klinice na targowku i przeraza mnie liczba (wiekszosc) niewysterylizowanych suk czy kotek. Nie wspominajac o psach. A pozniej tragedia kiedy suka ma ropomacicze, bo drogo kosztuje bo nie stac itd.

Dobrze mówisz;) Nie martw się,z tego co wiem wszystkie sunie z fundacji sa sterylizowane przed adopcją.Przynajmniej te o których wiem w tym moja:lol:A właśnie co tam u Jany i szczeniaków??

Posted

Witam wszystkich, mam dobra znajomość. Jana znalazła dom u mojej znajomej w Pułtusku. Najpierw ja ja wezme na tydzien, zostanie w tym czasie wysterylizowana u mnie w klinice, a po kilku dniach zawioza ja do tej Pani. Naprawde poszczescilo sie jej i bedzie wiezc naprawde dobre zycie;-)

Posted

Szczeniaki bardzo ladne, tylko takie jakies spore;) tylko Jana wyglada przy nich na taka stlamszona, pora aby odpoczęła od nich i cieszyla sie dobrym zyciem.

Posted

adam napisał(a):
Szczeniaki bardzo ladne, tylko takie jakies spore;) tylko Jana wyglada przy nich na taka stlamszona, pora aby odpoczęła od nich i cieszyla sie dobrym zyciem.

No spore dzieciaki, bo rosną jak na drożdzach.

A Jana na pewno odetchnie. Takie stadko:-o może zmęczyć ;)

Posted

Jana to spokojna ,kochana sunia ,której trzeba poświęcić trochę czasu .powinna mieszkać w domu i mieć kontakt z właścicielem ,fizycznie jest drobną suczka wysokości 38-40 cm
Maluchy będą mniejsze.To śliczne szczeniaczki.

Posted

Przepraszam za offa..

Cioteczki można pomóc schroniskowym psiakom oddając swój głos!!
To nic nie kosztuje, a wiele może zdziałać :smile:

Ruszyła nowa akcja Tesco - POMAGAJMY ZWIERZĘTOM :loveu:

10% wartości z każdej zakupionej w Tesco karmy dla zwierząt zostanie przekazane 5 schroniskom :lol:

Swój głos można oddać tutaj: Pomagajmy zwierzętom - Tesco (Polska) Sp. z o.o.

Roześlijcie to info gdzie się da. Skoro można pomóc psiakom w schroniskach, to dlaczego tego nie zrobić :p

Posted

Ogłaszam Alarm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Potrzebny jest w trybie natychmiasowym DT dla szczeniaków Jany.

Szczeniaki zaatakowyły najsłabsze maleństwo. Mało brakowało a rozszarpałyby psinę.