Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 366
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='adam']czołem, to bardzo sie ciesze ze z Jana wszystko w porzadku, ale nadal nie wiem gdzie obecnie przebywa, a chcialbym do niej pojechac i ja zobaczyc i tak jak napisalem wczesniej zawiezc jej kilka rzeczy. Pisalem juz to pytanie kilka razy i wciaz dostaje wymijajace odpowiedzi. Jesli nie mozna podac danych kontaktowych tutaj to tak jak juz wczesniej pisalem moj email adamrowicki@gmail.com tel 600027410
mam nadzieję, ze już wiesz i odwiedzisz tę psią rodzinkę :p

Posted

Czołem, wielkie dzieki za odpowiedz;) Milanowek jest niedaleko, wiec jutro zadzwonie do pani Danusi i postaram sie umowic na niedziele. Jeszcze raz bardzo dziekuje.

Posted

[quote name='adam']Czołem, wielkie dzieki za odpowiedz;) Milanowek jest niedaleko, wiec jutro zadzwonie do pani Danusi i postaram sie umowic na niedziele. Jeszcze raz bardzo dziekuje.
Adamie...nie Milanówek tylko Michałowice Wieś ;)

Posted

a co tu taka cisza na watlu Jany? Nikt sie nia nie interesuje. W niedziele jade do niej razem z kolezanka i jej chlopakiem, ktorzy sa nia zainteresowani, trzymajcie kciuki zeby wszystko dobrze poszlo. Jesli oni sie zdecuja do sunia bedzie miala fantastyczne zycie. Troche sie denerwuje bo mi zalezy

Posted

adam napisał(a):
a co tu taka cisza na watlu Jany? Nikt sie nia nie interesuje. W niedziele jade do niej razem z kolezanka i jej chlopakiem, ktorzy sa nia zainteresowani, trzymajcie kciuki zeby wszystko dobrze poszlo. Jesli oni sie zdecuja do sunia bedzie miala fantastyczne zycie. Troche sie denerwuje bo mi zalezy

Będzie dobsz;) To super sunia,kto by jej nie chciał?:cool3:

Posted

*Monia* napisał(a):
A co z maluchami? Mają już domki czy szukają? Ile ich zostało?

Maluszków jest 7 i nadal szukają domków...nie ma niestety chętnych :shake:

Posted

Myślałam, że już chociaż kilka domek znalazło, a tu zastój :shake:. A szansa na zdjęcia nowe jest? Ogłoszenie u weta w Michałowicach mogę powiesić jak będę, tylko proszę o treść jakąś bo ja w pisaniu dobra nie jestem.

Posted

czołem, wczoraj pojechalismy do Jany, troche ciezko bylo trafic, ale czubek jezyka za przewodnika i dotarlismy. Suczka i szczeniaki sa bardzo ladne i w swoim domu tymczasowym maja naprawde swietne warunki. Mam nadzieje, ze Jana bedzie miała szczescie i trafi do dobrych ludzi.

Posted

adam napisał(a):
czołem, wczoraj pojechalismy do Jany, troche ciezko bylo trafic, ale czubek jezyka za przewodnika i dotarlismy. Suczka i szczeniaki sa bardzo ladne i w swoim domu tymczasowym maja naprawde swietne warunki. Mam nadzieje, ze Jana bedzie miała szczescie i trafi do dobrych ludzi.

A mówiłes coś o znajomych wczesniej?:cool3:

Posted

czołem, jak sie czuję Jana no i co ze szczeniakami? Ja jutro jade na rejs na tydzien, ale sie ciesze;-) moi znajomi rowniez wyjechali, wracaja w przyszla sobote. Wtedy maja dac ostateczna odpowiedz;) mam nadzieje ze bedzie pozytywna, bo to naprawde swietni ludzie

Posted

adam napisał(a):
czołem, jak sie czuję Jana no i co ze szczeniakami?

Jana czuje się dobrze i szczeniaki też ale niestety nadal nie ma chętnych do adopcji :shake:

Posted

4. Dziewczyna-słodka Rita;)
Tak opisuje malutką Pani, która się opiekuje pieskami:"I znowu ONA
Rita to piekna sunia była najmniejsza w miocie , lubi biegać , bawic się , biega za mna ale jest ostrozna , jest taką małą damą. Będzie suczką ok. 35 cm"

5. Lilka

"...
Lilusia , malutki misiaczek , spokojna , taktowna ,rozwazna panienka , ale łasa na pieszczoty ,potrafi poszczekac i domagać się tego co się jej należy cierpliwie stoi i czeka aż ja podniose i poprzytulam, na swoim terenie czuje się pewnie , poza nim jest odrobine przestraszona ,bedzie sunią około do 35 cm"

Posted

6. I dla urozmaicenia ;) chłopaczek-Mambo:

"...Mambo to zgrabny czarny piesek z małą bialą plamka na jednej z łapek , jest wesoły i wszędzie go pełno tak jak Czakiego i tez nie boi się nikogo i niczego..."

7. I...
"....Ostatnie dziecko Janki
Zojka to super suczka , żywa ,energiczna , uwielbia zabawę , bieganie jest mniejsza sadze że nie przekroczy 30 cm . To taka żeńska odmiana Czakiego i razem świetnie się czuja , do nich jeszcze dołącza Mambo...":