luka1 Posted August 22, 2009 Author Posted August 22, 2009 Jednak nie pojechała do znajomych - ich wyjazd sie przedłużył. Rozmawiac bedę jak wrócą. Quote
malagos Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 [quote name='adam']czołem, to bardzo sie ciesze ze z Jana wszystko w porzadku, ale nadal nie wiem gdzie obecnie przebywa, a chcialbym do niej pojechac i ja zobaczyc i tak jak napisalem wczesniej zawiezc jej kilka rzeczy. Pisalem juz to pytanie kilka razy i wciaz dostaje wymijajace odpowiedzi. Jesli nie mozna podac danych kontaktowych tutaj to tak jak juz wczesniej pisalem moj email adamrowicki@gmail.com tel 600027410 mam nadzieję, ze już wiesz i odwiedzisz tę psią rodzinkę :p Quote
adam Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Czołem, wielkie dzieki za odpowiedz;) Milanowek jest niedaleko, wiec jutro zadzwonie do pani Danusi i postaram sie umowic na niedziele. Jeszcze raz bardzo dziekuje. Quote
Ziutka Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 [quote name='adam']Czołem, wielkie dzieki za odpowiedz;) Milanowek jest niedaleko, wiec jutro zadzwonie do pani Danusi i postaram sie umowic na niedziele. Jeszcze raz bardzo dziekuje. Adamie...nie Milanówek tylko Michałowice Wieś ;) Quote
Ziutka Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Doszła wpłata 30zł od Pani Mileny M. z Będzina :lol: Serdecznie dziękujemy :multi: Quote
adam Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 a co tu taka cisza na watlu Jany? Nikt sie nia nie interesuje. W niedziele jade do niej razem z kolezanka i jej chlopakiem, ktorzy sa nia zainteresowani, trzymajcie kciuki zeby wszystko dobrze poszlo. Jesli oni sie zdecuja do sunia bedzie miala fantastyczne zycie. Troche sie denerwuje bo mi zalezy Quote
sonia&me Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 adam napisał(a):a co tu taka cisza na watlu Jany? Nikt sie nia nie interesuje. W niedziele jade do niej razem z kolezanka i jej chlopakiem, ktorzy sa nia zainteresowani, trzymajcie kciuki zeby wszystko dobrze poszlo. Jesli oni sie zdecuja do sunia bedzie miala fantastyczne zycie. Troche sie denerwuje bo mi zalezy Będzie dobsz;) To super sunia,kto by jej nie chciał?:cool3: Quote
*Monia* Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Będę trzymać kciuki :). A co z maluchami? Mają już domki czy szukają? Ile ich zostało? Quote
Ziutka Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 *Monia* napisał(a): A co z maluchami? Mają już domki czy szukają? Ile ich zostało? Maluszków jest 7 i nadal szukają domków...nie ma niestety chętnych :shake: Quote
*Monia* Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Myślałam, że już chociaż kilka domek znalazło, a tu zastój :shake:. A szansa na zdjęcia nowe jest? Ogłoszenie u weta w Michałowicach mogę powiesić jak będę, tylko proszę o treść jakąś bo ja w pisaniu dobra nie jestem. Quote
adam Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 czołem, wczoraj pojechalismy do Jany, troche ciezko bylo trafic, ale czubek jezyka za przewodnika i dotarlismy. Suczka i szczeniaki sa bardzo ladne i w swoim domu tymczasowym maja naprawde swietne warunki. Mam nadzieje, ze Jana bedzie miała szczescie i trafi do dobrych ludzi. Quote
sonia&me Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 adam napisał(a):czołem, wczoraj pojechalismy do Jany, troche ciezko bylo trafic, ale czubek jezyka za przewodnika i dotarlismy. Suczka i szczeniaki sa bardzo ladne i w swoim domu tymczasowym maja naprawde swietne warunki. Mam nadzieje, ze Jana bedzie miała szczescie i trafi do dobrych ludzi. A mówiłes coś o znajomych wczesniej?:cool3: Quote
adam Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 mysle ze wlasnie tymi dobrymi ludzmi beda moi znajomi, ktorzy pojechali obejrzec i poznac Jana w niedziele;) Quote
adam Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 czołem, jak sie czuję Jana no i co ze szczeniakami? Ja jutro jade na rejs na tydzien, ale sie ciesze;-) moi znajomi rowniez wyjechali, wracaja w przyszla sobote. Wtedy maja dac ostateczna odpowiedz;) mam nadzieje ze bedzie pozytywna, bo to naprawde swietni ludzie Quote
Ziutka Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 adam napisał(a):czołem, jak sie czuję Jana no i co ze szczeniakami? Jana czuje się dobrze i szczeniaki też ale niestety nadal nie ma chętnych do adopcji :shake: Quote
elmira Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 No, to proszę zdjęcia. Suńka i maluszki śliczne. cdn... Quote
elmira Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Zaraz będą dzieciuchy :) Ale suńka sliczna i super z niej mamuska. Quote
elmira Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 2. Tez dziewczynka-czarnulka z białymi znaczeniami-Bunia. 3. Płowy chłopczyk-Czaki: Quote
elmira Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 4. Dziewczyna-słodka Rita;) Tak opisuje malutką Pani, która się opiekuje pieskami:"I znowu ONA Rita to piekna sunia była najmniejsza w miocie , lubi biegać , bawic się , biega za mna ale jest ostrozna , jest taką małą damą. Będzie suczką ok. 35 cm" 5. Lilka "... Lilusia , malutki misiaczek , spokojna , taktowna ,rozwazna panienka , ale łasa na pieszczoty ,potrafi poszczekac i domagać się tego co się jej należy cierpliwie stoi i czeka aż ja podniose i poprzytulam, na swoim terenie czuje się pewnie , poza nim jest odrobine przestraszona ,bedzie sunią około do 35 cm" Quote
elmira Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 6. I dla urozmaicenia ;) chłopaczek-Mambo: "...Mambo to zgrabny czarny piesek z małą bialą plamka na jednej z łapek , jest wesoły i wszędzie go pełno tak jak Czakiego i tez nie boi się nikogo i niczego..." 7. I... "....Ostatnie dziecko Janki Zojka to super suczka , żywa ,energiczna , uwielbia zabawę , bieganie jest mniejsza sadze że nie przekroczy 30 cm . To taka żeńska odmiana Czakiego i razem świetnie się czuja , do nich jeszcze dołącza Mambo...": Quote
Recommended Posts