Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 366
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To wszystkie fotki jakie zrobiłam - jakos nie było myślenia o fotografjach.
Sunia jest śliczna - i strrrrasznie chuda, Pani u której przebywała faktycznie jej nie dawała jeść.
Nawet nie bardzo trudno było ja zapakować do auta. Na widok puszki sunia przybiegła do nas i zaczeła jeść. Ja ją cup na smycz, a Lilak zaczęła zbierać maluchy do skrzynki. Jeden maluch bał sie wyjść z pod naczepy ale ciotka Lilak pogadała do malca i w końcu go capnęła.
Póżniej to juz tylko smorek był śliczny. Dojechałyśmy z malcami i koniec.

Straciłyśmy koło a tym samym autko interwencyjne - Kto ma niepotrzebne koło?????

Posted

Pieniadze wplacilem dzisiaj rano, popoludniu powinny byc juz na koncie fundacji. Mam pytanie gdzie obecnie przebywa sunia, bo w przyszly weekend chcialbym ja odwiedzic i przywiezc jej worek karmy, obroze i smycz i troche innych rzeczy?

Posted

[quote name='adam']Pieniadze wplacilem dzisiaj rano, popoludniu powinny byc juz na koncie fundacji.
Jak tylko pieniążki dojdą to napiszemy :lol: i bardzo dziękujemy za wpłatę i pomoc dla Jany (bo takie imię dostała ;))

[quote name='adam']Mam pytanie gdzie obecnie przebywa sunia, bo w przyszly weekend chcialbym ja odwiedzic i przywiezc jej worek karmy, obroze i smycz i troche innych rzeczy?
Sunia w tej chwili przebywa na na krótkim tymczasie w Michałowicach u naszej znajomej...a dlatego krótkim, że w sobotę przyjeżdża tam inny piesek na DT i nasza sunia pojedzie na inny tymczas dalej...ale musiałyśmy ją stamtąd wczoraj zabrać bo cholera wie co by temu babsztylowi do łba strzeliło jak Ona taka nieogarnięta :angryy: więc sunia sobie troszkę pojeździ ale jej to chyba nie przeszkadza bo podobała się jej jazda...a maluchy spały do góry brzuszkami :loveu:

Adam a może byś chciał odwiedzić naszą amstaffkę (bardzo łagodna :lol:) i jej maluszka :-( ? Ona tak bardzo chce do człowieka :placz: potrzebuje się przytulić do kogoś i wyjść na spacerek a za mało rąk żeby to wszystko czasami ogarnąć :shake:
Tutaj jej wątek :
http://www.dogomania.pl/forum/f28/sochaczew-astka-lesna-malec-szukaja-domu-143811/

edit :
Właśnie zajrzałam na konto i doszła wpłata dla suni od p. Magdaleny M. z Warszawy (nie piszę nazwiska bo modzi się czepiają) : 150,-
Serdecznie dziękujemy :)

Posted

Imię bardzo ładne. Pasuje do niej. Wiesz Ziutka poki co zaangazowalem się w los Jany i na tym poprzestane. Postaram się jej pomoc. Nie chce angazowac sie w los zbyt wielu pieskow bo zbyt mocno to przezywam. Czy Jana i jej dzieci były juz odrobaczane, bo jesli nie to moge w przyszły weekend przywiezc preparat na odrobaczenie?

Posted

Adam ale preparat możesz przynieść,przyda się dla innych:cool3: i nie musisz się przy tym angażować :lol: Absolutnie Cię rozumiem ale tyle bid potrzebuje pomocy:shake: ja bym tak chiała przyjechać Wam pomóc..Poszło by się na spacer,zaprzyjaźniło:roll: Tylko dlaczego to tak daleko?:placz::placz::placz::placz:

Posted

Oj, Luczko, to zmuś go, zmuś.Komputery to są wredne cholery:evil_lol::evil_lol::evil_lol:.Rymnęło mi się.A są jakies wieści o niuni i maluszkach?

Posted

Witam wszystkich. Nie było mnie kilka dni, pojechalem na swieto konika polskiego na mazury, wzialem swoje dwa psy i psa mojego brata, ktorym sie aktualnie opiekuje, w samochodzie bylo wesolo;)
Mam pytanie jak sie miewa Jana, mam nadzieje ze dobrze. Czy moglbybyscie podac mi dokladny adres pod ktorym przebywa Jana, jesli nie tutaj to na moj email adamrowicki@gmail.com, poniewaz w niedziele planuje wybrac sie na wycieczke i ja odwiedzic, przywioze tez troche rzeczy.

Posted

czołem, mam dobra wiadomość, tu do kliniki przychodza tacy fajni mlodzi ludzie ze szczeniakiem na parwowiroze, znaleziony, martwia sie lecza, widac ze zalezy im na losie tego psiaka. Bardzo dobrzy ludzie. Rozmawialem z nimi na temat Jany. Sa zainteresowani;-) W srode mam im podrzucic plytke ze zdjeciami, bo nie maja na razie dostepu do internetu. Mam pytanie za ile mniej wiecej Jana bedzie gotowa do adopcji mam na mysli kiedy odkarmi szczenieta i przejdzie sterylizacje?

Posted

tak bardzo podoba mi sie ten pies. Szkoda ze sam mam juz dwa;) i nie moge jej adoptowac. Bardzo prosze o jej adres bo zalezy mi, aby ja odwiedzic i przywiezc jakies smakolyki. Panstwo ktorzy sa zainteresowani jej ewentualna adopcja przychodza codziennie do kliniki ze szczeniakiem, wiec bede z nimi rozmawiac. Maja domek z ogrodkiem, pieski beda mieszkac w domu. A ich szczeniakowi bedzie weselej dorastac w towarzystwie suczki.

Posted

Psina w tym domu tymczasowym miała byc tylko kilka dni. Tu czekała na powrót znajomych z wakacji. Teraz została przewieziona do domku gdzie pozostanie jeśli nie na zawsze to na dłużej. Bedzie musiała nabrac sił i ciałka bo jest strasznie wynędzniała. Choć wet twierdzi że nic jej nie jest tylko mało ostatnio jadła :cool3:. Przejdzie potem zabieg sterylizacji. Co dalej - państwo zadecydują. Dwa maluch maja już potencjalne rodziny.

Posted

czołem, to bardzo sie ciesze ze z Jana wszystko w porzadku, ale nadal nie wiem gdzie obecnie przebywa, a chcialbym do niej pojechac i ja zobaczyc i tak jak napisalem wczesniej zawiezc jej kilka rzeczy. Pisalem juz to pytanie kilka razy i wciaz dostaje wymijajace odpowiedzi. Jesli nie mozna podac danych kontaktowych tutaj to tak jak juz wczesniej pisalem moj email adamrowicki@gmail.com tel 600027410