Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Telefon: Obok mojej posesji oszczeniła się suka. Proszę ją zabrać bo mnie denerwuje. Nie chcę by tu była bo sie przymieszka i zostanie.
Oczywiście nie ma mowy byśmy sukę zabrały. Nie mamy miejsca. Kobieta jest niepocieszona, jej własna suka niedawno uciekła z psem, który siedział razem z suką zza płotu. Na uwage że będą szczeniaki, mówi - "może nie"
No ja nie słyszałam o bezpiecznym seksie wśród psów, ale może jej suka jest tak praktyczna?
Pod wozem jakimś takim wojskowym, siedzi sunia i jej dzieci. Wytrząsnęłam troche jedzenia z puszki. Suka jest tak głodna że rzuciła sie na jedzenie za nią miski dopadły szczeniaki, Niektte chwytaja sutki matki. Głód, głód, i jeszcze raz głód. Pytam pania czy daje suce jeść - nie bo nie chce jej tu.
Miska w sekundę jest wylizana do połysku. Wykładam resztę puszki - znika w sekundę.
Ziutka ma lepsze zdjęcia - ale i na tych widać głodne psiaki.

ROZLICZENIE
Wpłaty

12.08.2009 Agnieszka P. ......................................150,-
13.08.2009 Magdalena M......................................150,-
13.08.2009 Adam M ............................................100,-
24.08.2009 Milemna M ..........................................30,-
----------------------------------------------------------
wpłaty razem: 430,-

• Replies 366
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja już nie mam siły :placz:
Jakie one biedne pod tym wozem :-(
A ta kobieta - co za potwór jakiś :angryy:, jak można codziennie mając przed oczami ten straszny widok, nawet nie nakarmić tej suni :shake:

Posted

agnieszka32 napisał(a):

A ta kobieta - co za potwór jakiś :angryy:

W pełnym tego słowa znaczeniu :angryy:
Kiedy zapytałysmy jej czy możemy jej zostawić suchą karmę żeby sunię dokarmiać do momentu aż nie znajdziemy jakiegoś rozwiązania zeby ją gdzieś zabrać to babsko powiedziało " no raczej nie, nie chce jej tutaj...ale pani zostawi to może trochę jej dam..." nie komentuje tego nawet :angryy:

Posted

agusiazet napisał(a):
Baba bez serca i tyle!!! Może zrzuta choć na karmę dla mamy i dzieci? Bo serce krwawi, gdy maluszki głodne:(

Ja wpłacę jutro kaskę, proszę o nr konta na PW.
Czy jest możliwość, żeby je stamtąd gdzieś zabrać? Choćby do jakiegoś normalnego schroniska, o hoteliku to pewnie nie ma co marzyć, tyle psiaków to kasa byłaby ogromna :shake:.
Sama już nie wiem, przecież one nie mogą pod tym wozem tak leżeć, noce są zimne, psiaki nie szczepione, głodne ...

Posted

Nie, słońce, nie mamy dnia matki.Nie mamy kałacha, żeby walić w te głupie łby.:mad:A ja mam nadzieję, że kiedyś dzieci tej pani, jak już będzie niemrawą staruszką, odpłacą jej pięknym za nadobne.Tylko że ona i tak nie zrozumie i będzie uważała się za wielce pokrzywdzoną przez dzieci, co są beee! Słów po prostu brak, a te, co mi się cisną na ust korale, są głęboko niecenzuralne.Mod mógłby sie mocno wkurzyć.:shake:

Posted

agnieszka32 napisał(a):
Ja wpłacę jutro kaskę, proszę o nr konta na PW.
Czy jest możliwość, żeby je stamtąd gdzieś zabrać? Choćby do jakiegoś normalnego schroniska

Numer konta :

Fundacja na Rzecz Ochrony Praw Zwierząt NERO
Ul. Kochanowskiego 37/12
96-500 Sochaczew
konto : 75 1140 2004 0000 3102 5949 3364
z dopiskiem : sunia + 7

Z góry dziękujemy za każdą pomoc...

Ze schroniskiem jest problem bo nie przyjmuja psiaków z poza terenu Sochaczewa i tutaj zaczynają nam się schody niestety :shake:

Posted

[quote name='sonia&me']Czyli pieski są tam nadal?Czy,gdyby znalazło się miejsce można je wziąć z tamtego miejsca?
Tak...są tam i można je zabrać i o Allahu...mamy już DT dla suńki :sweetCyb:
Cioteczki pomożecie nam z karmą jak coś i z wetem ? :roll:
Mam nadzieję, że uda nam się sunię złapać :roll:

Posted

[quote name='Ziutka']Tak...są tam i można je zabrać i o Allahu...mamy już DT dla suńki :sweetCyb:
Cioteczki pomożecie nam z karmą jak coś i z wetem ? :roll:
Mam nadzieję, że uda nam się sunię złapać :roll:

Cudownie:multi:

Ziutka, ja Wam pomogę, wpłacę jutro pieniądze z samego rana, nie mogę więcej niż 200 zł, ale na początek chociaż wystarczy.

Posted

leni356 napisał(a):
też coś dorzucę

Wspaniale, dzięki :loveu: Musimy pomóc, przecież to jest osiem psiaków, niewielkich, ale jednak sztuk sporo ... szczepienia, karma i inne - mnóstwo wydatków. Ale ważne, żeby sunię i maleństwa zabrać stamtąd, oby się udało.

Posted

Dziekujemy Wam z całego serca :multi:
Mam nadzieję, że uda nam się złapać sunię i szczeniorki...będziemy informować Was na bieżąco rzecz jasna :lol:

Posted

[quote name='elmira']

Ale, że ten DT jest, to cud!

Wielki cud...
Tylko gorzej z transportem suni...potrzebny jest większy samochód do jej przewozu ponieważ trzeba sunie z maluchami umieścić w klatce a klatka do mojego samochodu (i to jeszcze 3 drzwiowego) to absolutnie nie wejdzie :shake: a suńke już można dzisiaj zawozić...