Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dwa zwierzaki, kupa śmiechu :razz:

Luna - półtoraroczna flatka-wariatka, z nami od szczeniaka.

Pucek - dwuletni koci obrażalski pieszczoch :diabloti: , zaadoptowany jakieś pół roku temu. Ileż było świrowania na początku, żeby teraz dojść do takiego błogostanu:

Leżałam sobie spokojnie, nikomu nie przeszkadzałam...

...ale oczywiście ktoś musiał się przyplątać :roll:

:loveu:

• Replies 139
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Najlepszą akcją jest atak ninja w wykonaniu Pucka: włazi tak żeby być wyżej od psa (schody, fotel) po czym skacze i ląduje na Lunie, wszystkimi łapami wczepiając się w futro. Pucek robi groźną minę i próbuje straszyć, a Luna filozoficznie przechadza się po domu, nic sobie nie robiąc z kota zwisającego jej z grzbietu. Ot taka przejażdżka :evil_lol:

Posted

pinkmoon napisał(a):
Najlepszą akcją jest atak ninja w wykonaniu Pucka: włazi tak żeby być wyżej od psa (schody, fotel) po czym skacze i ląduje na Lunie, wszystkimi łapami wczepiając się w futro. Pucek robi groźną minę i próbuje straszyć, a Luna filozoficznie przechadza się po domu, nic sobie nie robiąc z kota zwisającego jej z grzbietu. Ot taka przejażdżka :evil_lol:

Ha ha :lol: Niezły widok musi być :cool3:

Posted

Udało się uchwycić polowanie :diabloti:

Łowca z wysokości swojej kryjówki rozgląda się w poszukiwaniu ofiary na prawo...

...i lewo...

...już ją zauważył...

W końcu... ATAK! :diabloti:

No i mamy efekt:

A na koniec i tak następuje negocjacja warunków rozejmu, zgadnijcie kto wygrywa:razz:

Posted

Rewelacja :D Będziemy was na pewno często odwiedzać. Ja też mam kota, ale moj to już 11 letni dziadziuś :)
Z Haszczakiem się nie bawi, za to z Kropą sobie czasem pozwoli. Baskiego tylko bombarduje łapami po psku jak mu wejdzie w drogę... ;P

Więcej zdjęć:mad: :mad::mad::cool3:

Posted

Dzisiaj potworki zostały przyłapane na wspólnym spiskowaniu i naradzaniu się :diabloti:

Kto, my? Nie, nic... tak tylko sobie leżymy... (i ta urażona niewinność w oczach Luny :loveu:)

Posted

Tym razem uwiecznione zostały stosunki feudalne, czyli pan kontra sługa :diabloti:

Pucek kocha Lunę... bardzo kocha... Tak bardzo, że zawsze sprawdza, czy w jej misce nic nie zostało :evil_lol:

Z serii "nigdy nie wiesz, gdzie jest twój kot"

Posted

Super Pucek! :D Mój kot ma już 11 lat i od psów trzyma się racze4j z daleka bo troszkę nam z sił opadł, takie mam wrażenie że przy dwóch psach szybciej się starzeje :/
Ale myślę też że uwiecznie w końcu toaletę Kropkowo-Bagirową :D

Super więcej zdjęć, ja strasznie lubie oglądac jak to pies z kotem ze sobą współżyją... :D

Posted

zmierzchnica napisał(a):
Genialny kociak, jaki zabójczy wzrok ma :loveu:

Już dawno odkryłam, że Pucek ma w swoim repertuarze tylko dwie miny, ale za to jak genialne. 1. Wielkie zdziwienie (chodzące WTF?!), i 2.Mrok i zło w oczach:diabloti:

Jak widać, na zdjęciach częściej daje się uwiecznić numer 2, ale będę z aparatem polować też na 1 :lol: