Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 151
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oj ani w pt(chyba , że rano) i cały weekend mnie nie ma. Mam nadzieję , że ten transport wypali, jak nie to mogę ewentualnie w przyszłym tygodniu ja do Trzebnicy podrzucić.

Posted

Ja się bardzo denerwuje naprawdę- patrzę na zagarek i się zastanawiam czy już dojechali, czy nie dojechali itd itd a teraz się będę denerwować czy wszytsko się ułoży:eviltong: ale najważniejsze, ze już Pani dojechała i poznała Larę.
A czy Pani uraczy nas zdjęciami - moja Larunia :loveu: -oj , zebys cholera wiedziała ile nerwów ciotce robisz:roll:

Posted

moze Marta moglaby zadzwonic wieczorkiem i dopytac jak sie sprawuje nasza niunia, jak sie ulozyly stosunki z kotkami i domownikami....

...bo ja tu ciagle z Niemiec przez ten roaming gadam i potem przewracam sie jak przychodzi rachunek:shock::shock:

Posted

jejku.... strasznie dlugo..caly dzien w podrozy...
to Państwo są pewnie wykończeni....
chyba lepiej juz dzisiaj nie niepokoic...
tylko za dzień czy dwa jak sie niunia zadomowi....

Posted

Pani sama zadzwoniła, a dokładnie po 20, dopiero teraz piszę bo leciałam na wizytę blok obok przedadopcyjną

w każdym razie Lara bardzo dobrze zniosła podróż, sobie siedziała, spała, leżała, szczekała na inne psy za szybą :razz: merdając ogonkiem

po dojechaniu do domku się ożywiła, skakała, latała, podgryzała męża Pani :crazyeye:
no cudeńko z niej!!

troszeczkę dostała rozwolnienia, ale Pani mówi że nic nie szkodzi

umówiłyśmy się że po wykąpaniu Lary, czyli za 2 tyg i wypachnieniu i w ogóle Pani prześle zdjęcia :loveu:

Posted

kurcze mam nadzieję, ze Larunia się tak nie rozkręci , ze nie zacznie kotów ganiać :cool1:

Bardzo dziękuję Xmatix za wieści , Kikou tez dziękuję za wczesniejsze informacje trzymam caly czas mocno kciuki , bo pierwsze 24h najważniejsze. Mam nadzieję, ze Panstwo pokochają sunię całym sercem i już będzie z nimi na zawsze.

Posted

dzisiaj dzwonila nowa Pani Laruni i opowiadala same wspanialaosci...
że sunia jest przekochana i dziwią sie jak ktos mogl ja porzucic, aż obawiają sie ze może ktoś jej jeszcze szuka....
że sunia śpi ze swoim Państwem w łóżku:eviltong:
że już wie , że należy do rodziny bo jak ją zostawili ze znajomą w domu to siedziała smutna pod drzwiami aż nie wrócili do domu,
że spędza ze swoją rodzinką każdą sekunde, chodzi za nimi krok w krok, bawi sie wspaniale w ogrodzie zabawkami, zabawki nie były jej obce...
ciut burczała na jakieś osoby za płotem co Państwo interpretują jako znak że już czuje sie u siebie... nie było kłopotów z kotkami...
była u lekarza i miala troche zapalenie uszu ale już jest w dobrej formie...
ogólnie nasza niunia wspaniale sie sprawuje i Państwo są bardzo zadowoleni...

Posted

a ja sobie ,az dwa razy przeczytałam :Cool!::Cool!:, zeby dwa razy się pocieszyć:eviltong:.
Cudownie- najlepsze co może być jak ludzie i pies szczęśliwi :loveu::loveu::loveu:.
Cieszę się :bigcool:, a Pan z Tarnowa niech załuje, widać tak miało być - i to Panstwo z Wa-wy na nią czekali.
A ja na szczęści nie mogę napisać "moja" Larunia -a własnie mówiła Pani jak sunia ma teraz na imię?

Posted

GoskaGoska napisał(a):
a ja sobie ,az dwa razy przeczytałam :Cool!::Cool!:, zeby dwa razy się pocieszyć:eviltong:.
Cudownie- najlepsze co może być jak ludzie i pies szczęśliwi :loveu::loveu::loveu:.
Cieszę się :bigcool:, a Pan z Tarnowa niech załuje, widać tak miało być - i to Panstwo z Wa-wy na nią czekali.
A ja naszczęści nie mogę napisać "moja" Larunia -a własnie mówiła Pani jak sunia ma teraz na imię?

Pani opowiadala mi o psince, nazywajac ja Lara... wiec chyba nie zmienili jej imienia albo Pani nie chciala nam robic przykrosci i przemilczala ten fakt...:p