Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Laruni udalo się przesunąc sterylkę za 2 dni czyli w pt - a Pan przyjezdza po nią we wtorek -jesli się nic nie zmieni , nic nie wydarzy i jesli nie zapeszę pisząc to publicznie :cool1:.
Wizyty nie będzie - a ja z tego powodu nie ma zamiaru wstrzymywac adpocji- bo przez telefon Pan ok, na wszytskie maile odpisuje i to bardzo konkretnie i sam po nią przyjedzie z Tarnowa, jak się pytałam czy się zgadza na wizytę to nic nie miał przeciwko. Lare tez zostanie wysterylizowana, bo tam jest pies.
Lara nie jest mlodziutką sunią i jakos nikt za nią w kolejce nie stoi by wybrzydzac- poza tym w schronie kazdy moze ją zabrac i sunie tyle by bylo wiadac.
a tak dla spokoju zacytuje Pana kawal listu: Ze zdjęciem szwów nie ma najmniejszego kłopotu , z zapewnieniem spokoju dla rekonwalescentki również , sądzę że legowisko w pokoju 2.5m x 3.5m(moje miejsce pracy ,gdzie będzie miała spokój i ciągły dozór i opiekę) powinno zapewnić jej dobre warunki do powrotu do zdrowia .
Proszę się nie niepokoić , dołożę wszelkich starań żeby suni było dobrze.."

• Replies 151
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wygląda na to,że Pan ok skoro sam przyjeżdża po sunię.A przecież z Tarnowa do Wrocławia jest spory kawałek drogi.To dobrze o nim świadczy.
I żeby nic się nie zmnieniło i Lara miała super domek!!!:multi:

Posted

[quote name='GoskaGoska']Mam info od Kikou ze wczorajszą sterylkę Lara dobrze zniosła.
Teraz trzymać kciuki, zeby Panu udalo się dojechać na czas we wtorek
Super Gosia!

Zgadzam się w całej rozciągłości z powyższym postem o wizycie przedadopcyjnej! Nie przesadzajmy, jako wolontariusze, bo tu chodzi głównie o zdrowy rozsądek, a nie o fanatyzm ;)

Pięknie, że ktoś normalny chce dać staruszce dom i na tym się skupmy. CZEKAM Z NIECIERPLIWOŚCIĄ NA PIERWSZE WIEŚCI OD NOWEJ RODZINKI :)

Posted

a Pan się dopytywał jak sunia po sterylce, ale nic juz tyle raz czlowiek myslal , ze będzie dobrze, ze pozniej dooopa, więc poczekamy jak będzie juz w domu i jak się będzie zachowywac

Posted

juz jej zrobilam wyroznione allegro - normalnie jakis kryzys.
4 psy mialy isc do adopcji :angryy: Lara, Fiba, 2 starszuki - jeszcze tylko 1 dom zostal i juz tez sié nie zdziwie jak nie wypali.
Do cholery a ten Pan codzienie a kontkacie telefonicznym- ciekawe co sié stalo, moze ktos mádry mu cos powiedzial

Posted

Jeśli się jeszcze jednak Pan odezwie, to można mu przekazać , że sunia ma się dobrze, widziałam ją dzisiaj na spacerze, ładnie sobie chodziła, spokojna, chyba się po zabiegu czuje ok:) ale chyba bardziej pisze to dla Was niż dlatego pana, skoro stwierdził nagle, że chyba za granice jedzie :shake:

Posted

1. kupiepsa
2. gumtreewawa
3. yellowepages
4. rozglosnet
5. aodpcjapsa.pl
6. dwukropekwawa
7. przygarnijzwierzaka
8. e-zwierzak
9. centrumofert
10. adin.pl
11. animalia.pl
12.petworld
13. autogielda
14. interpress
15. etablica
16. aleokazja
17. najpewniej.pl
18. etablica
19.

Posted

[quote name='GoskaGoska']a co bys Koperku o jej zachowaniu napisala ? Jak koty np?
Gdyby trafiła do mnie to nie byłoby najmniejszego problemu z niczym:evil_lol:, ale to wyjątek...

Ale tak na serio to jej nie sprawdzałam. Na małe pieski miała ochotę, ale wolontariuszki wakacyjne (młode dziewuszki- pierwsze na oczy widziałam) powiedziały mi, że jak chcę ją adoptować to mogę się nie marwić, bo z psiakami ok:lol::lol::lol:- hahahaha myślałam, że zejdę z tego świata ze śmiechu, ale było fajnie:p

Posted

kurcze trochę szkoda, jak sunia jest pod ręką to trzeba by było ją przetestować, bo znając zycie trafi na ogolne i będzie problem- a zaraz któs będzie zainteresowany jaka jest do kotów:roll:, bo przeciez takie przekorne jest życie

Posted

[quote name='GoskaGoska']kurcze trochę szkoda, jak sunia jest pod ręką to trzeba by było ją przetestować, bo znając zycie trafi na ogolne i będzie problem- a zaraz któs będzie zainteresowany jaka jest do kotów:roll:, bo przeciez takie przekorne jest życie
Wiesz co Gosia, mi już pomału zaczyna zlewać, czy ktoś będzie chciał wiedzieć, jaka jest do kotków, królików, papug, żółwi, czy świnet wietnamskich! Popatrzmy na to bardziej realnie- TO JEST BABCIA OWCZARKOWA, którą w razie co można z łatwością "zakręcić" i pies, jak marzenie :)

Co więcej chcieć?? A jak ktoś nie ma na tyle siły przebicia, że sobie ze starym, dużym psem nie poradzi to niech weźmie starego, małego psa- WSZYSTKO! Albo niech nie bierze wcale ;)