Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jak będziecie już poświęcać dziecko( :evil_lol:) to sprawdźcie Fibę.Ja mam 1,5 roczną dziewczynkę,chciałabym wiedzieć czy Fiba kiedyś będzie mogła do mnie przyjść na DT.

Wiedziałam,że Lara domek znajdzie!!! Nie wszyscy odrzucają psy z racji wieku...

• Replies 151
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie dziwię Ci się.Ale Lara ma taki wyraz pychola,że wydaje mi się,iż do dzieci będzie super!
Poza tym starszy pies jest łagodniejszy i nie gryzie tak jak szczenior...

A moja osobista sunia nie lubi dzieci co się okazało jak się najmłodsza urodziła...Prawdopodobnie przez dziecko była wyrzucona i stąd ten uraz...

Posted

po adopcji Szafira gdzie kobieta byla na dogo, gdzie miala wizyté , poznala psa osobiscie, pies fantastyczny , lagodny itd - a po w niecale 24h w nocy kazala go zabierac-to kazda adopcja mnie przeraza:
http://www.dogomania.pl/forum/f1155/tragedia-pies-cudo-ze-zle-zrosnieta-lapka-nieudana-adopcja-zbieramy-na-hotel-143428/
piesek wczesniej mial watek przed adopcjá , gdzie ta kobieta tez juz byla

nigdy nie wiadomo na jakich ludzi pies trafi :roll:

Posted

Ok, to ja dla dobra Lary i drugiej suńki poświęcam swojego synka - trzylatka :diabloti: Maksio pewnie ucieszy się z wizyty u piesków w schronisku. Miejmy nadzieję, że Lara akceptuje dzieciaki.

Posted

xmartix napisał(a):
Hajaa to umówmy się na 9:30 w schronisku
Ty jesteś z Pilczyc? to pewnie się znamy bo ja się tam wychowałam :evil_lol:

sprawdzimy Larę i Fibę

Z Pilczyc, z Pilczyc ... :diabloti:
W poniedziałek jak rozumiem, chyba, że coś źle przeczytałam ... :roll:

Posted

hm wiesz co nawet nie wiem:roll: ktores owczarki tam dawalam ale nie wiem ktore - ale nic poczkekajmy co w pon sié okaze, a muszé sprawdzic czy Fibé tam dalam:roll:?
do jednej ciotki z Tarnowa pisalam , ale nie ma odpowiedzi nic pozniej wysle jeszcze do innej

Posted

Hajaa weź smycz i obroże proszę, bo ja mam tylko taką wysuwaną a ona nei nadaje się na branie psów na spacery, ja mam drugą smycz taką odpowiednią ale obecnie jest u Demi i nie mam jej w domu

Posted

Lara jest bardzo spokojna, do innych psów czy suk także, jest taka nieśmiała, była zafascynowana bardziej trawą i spacerkiem niż moją osobą. Na smyczy chodzi dobrze, chociaż zainteresowana jakimś zapaszkiem potrafi pociągnąć.
Na małe dzieci i koty nie sprawdzona.