lunarmermaid Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Jak będziecie już poświęcać dziecko( :evil_lol:) to sprawdźcie Fibę.Ja mam 1,5 roczną dziewczynkę,chciałabym wiedzieć czy Fiba kiedyś będzie mogła do mnie przyjść na DT. Wiedziałam,że Lara domek znajdzie!!! Nie wszyscy odrzucają psy z racji wieku... Quote
GoskaGoska Posted August 13, 2009 Author Posted August 13, 2009 OJ MOJE DROGIE WY SIĘ JESZCZE NIE cieszcze, bo do adopcji daleka droga jeszcze:roll: Quote
GoskaGoska Posted August 13, 2009 Author Posted August 13, 2009 dostalam jeszcze maila od Pana ze dziewczynki się nie mogą odczekac:cool1: a ja się stresuje:cool1: Quote
lunarmermaid Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Nie dziwię Ci się.Ale Lara ma taki wyraz pychola,że wydaje mi się,iż do dzieci będzie super! Poza tym starszy pies jest łagodniejszy i nie gryzie tak jak szczenior... A moja osobista sunia nie lubi dzieci co się okazało jak się najmłodsza urodziła...Prawdopodobnie przez dziecko była wyrzucona i stąd ten uraz... Quote
GoskaGoska Posted August 13, 2009 Author Posted August 13, 2009 po adopcji Szafira gdzie kobieta byla na dogo, gdzie miala wizyté , poznala psa osobiscie, pies fantastyczny , lagodny itd - a po w niecale 24h w nocy kazala go zabierac-to kazda adopcja mnie przeraza: http://www.dogomania.pl/forum/f1155/tragedia-pies-cudo-ze-zle-zrosnieta-lapka-nieudana-adopcja-zbieramy-na-hotel-143428/ piesek wczesniej mial watek przed adopcjá , gdzie ta kobieta tez juz byla nigdy nie wiadomo na jakich ludzi pies trafi :roll: Quote
hajaa Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Ok, to ja dla dobra Lary i drugiej suńki poświęcam swojego synka - trzylatka :diabloti: Maksio pewnie ucieszy się z wizyty u piesków w schronisku. Miejmy nadzieję, że Lara akceptuje dzieciaki. Quote
GoskaGoska Posted August 13, 2009 Author Posted August 13, 2009 ja tez mam taka nadzieję :evil_lol: super :loveu: maly zuch a mama jaka dzielna :loveu: tylko chyba jakos z Martą sie umowic musicie Quote
xmartix Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Hajaa to umówmy się na 9:30 w schronisku Ty jesteś z Pilczyc? to pewnie się znamy bo ja się tam wychowałam :evil_lol: sprawdzimy Larę i Fibę Quote
Veronica Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 3mam kciuki!I czekam na wieści..Oby jej się udało.. Quote
hajaa Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 xmartix napisał(a):Hajaa to umówmy się na 9:30 w schronisku Ty jesteś z Pilczyc? to pewnie się znamy bo ja się tam wychowałam :evil_lol: sprawdzimy Larę i Fibę Z Pilczyc, z Pilczyc ... :diabloti: W poniedziałek jak rozumiem, chyba, że coś źle przeczytałam ... :roll: Quote
_ogonek_ Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 Lara jest zgłoszona na wątek adopcyjny onków na dogo? Quote
GoskaGoska Posted August 15, 2009 Author Posted August 15, 2009 hm wiesz co nawet nie wiem:roll: ktores owczarki tam dawalam ale nie wiem ktore - ale nic poczkekajmy co w pon sié okaze, a muszé sprawdzic czy Fibé tam dalam:roll:? do jednej ciotki z Tarnowa pisalam , ale nie ma odpowiedzi nic pozniej wysle jeszcze do innej Quote
_ogonek_ Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 Z tarnowa powiadasz... sprobuje kogos ci podrzucic. Quote
Agnieszka(Visenna) Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 trzymam mocno kciuki.. oby to byl "ten" dom.. Quote
xmartix Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Hajaa weź smycz i obroże proszę, bo ja mam tylko taką wysuwaną a ona nei nadaje się na branie psów na spacery, ja mam drugą smycz taką odpowiednią ale obecnie jest u Demi i nie mam jej w domu Quote
hajaa Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Nie dotrę dzisiaj do schroniska. Bardzo mi przykro :oops: Nie napisałam wczoraj wieczorem, bo dogo nie chodziło. Quote
GoskaGoska Posted August 17, 2009 Author Posted August 17, 2009 o kurde nie dobrze :roll: napisala juz Panu maila . W xmatix wie o tym? Pisalas jej moze smsa? Quote
xmartix Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Lara jest bardzo spokojna, do innych psów czy suk także, jest taka nieśmiała, była zafascynowana bardziej trawą i spacerkiem niż moją osobą. Na smyczy chodzi dobrze, chociaż zainteresowana jakimś zapaszkiem potrafi pociągnąć. Na małe dzieci i koty nie sprawdzona. Quote
yuki Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 To spojrzenie :( Ona chce do ludzia Tak się garnęła w niedzielę. Super xmatrix , że udało się Wam ją wyciągnąć z boksu :) Quote
GoskaGoska Posted August 18, 2009 Author Posted August 18, 2009 sunia umowiona jest na sterylke w pon- wiec trzymajcie kciuki za zabieg Quote
lunarmermaid Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Trzymamy!!! I za domek również.Czy wiadomo już cos o wizycie przedadopcyjnej? Quote
Agnieszka(Visenna) Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 lunarmermaid napisał(a):Trzymamy!!! I za domek również.Czy wiadomo już cos o wizycie przedadopcyjnej? podpisuje sie pod pytaniem Quote
Recommended Posts