Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

NR SCHRONISKOWY: 1138/09 OBROŻA NR 360
PRZYJĘTA 26.07.09 SUNIA - W SCHRONISKU OCENIONA NA 8LAT
ZA KRAT BŁAGA ŁAPKĄ BY JĄ ZABRAĆ - DO LUDZI WSPANIAŁA - RATUJUMY JĄ - LARA BŁAGA O DOM I RATUNEK
banarek podlinkowany do pobrania:

Z mych smutnych oczu mozna wyczytać wiele - jednakze w tym całym psim nieszczęściu największym mym smutkiem jest tęsknota za człowiekiem. Nie za tym, który mnie miał i pozbył się mnie, lecz ta tęsnkota za człowiekiem, który pokocha mnie na zawsze - na dobre i złe. Tak bardzo pragnę być głaskana, tak bardzą pragnę mieć swój kąt i swoje miejsce na ziemi. Gdzieś ktoś mnie znalazł, ktoś wepchał mnie za kraty i zostawił. Nie mam już nic procz krat i ścian.
Tak bardzo proszę, tak się staram wkłada pyszczek w te skrzyżowane druty, tak bardzo błagam podajać łapkę i nic..bo przecież są młodsze , ładniejsze co ich marzenia się spełniają. Ale ja tak bardzo pragnę być kochana- czy to , ze ma 7-8 lat skazuje mnie na samotność??? Nie dziw się człowieku, ze jestem smutna, czy Ty opuszczony i pozostawiony sam za kratami miałby błysk w oku i radość życia? Jeszcze raz błagam - podaruj mi nowe życie i spraw cud dla psiego istnienia.

Lara szuka domu w całej Polsce w razie potrzeby pomozemy z transportem- by tylko ktoś spełnił jej marzenie- które jest również marzeniam wolontariuszek. Nie skazuj psa swoją obojętnością na śmierć.

magoko@interia.pl 0792 333 938

• Replies 151
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Następna bidulka...I też śliczna,jeszcze smutniejsza od Fiby.
Jak tu człowiek może wchodzić na wątki jak za każdym razem widzi takiego biedaka,któremu chciałby pomóc?
CZemu ona taka smutna? Ktoś ją oddał czy z interwencji?

Posted

PRAWDA ZE CUDNA?
tYLKO CZEMU TEGO LUDZIE NIE WIDZĄ:placz: PRZECIEZ ONA TĄ BUZILĘ MI DO KRAT DOWAŁa i łapkę. JA NAPRAWDĘ PRZY NIEJ NIE DAŁAM RADY:placz:
Fakt ze do mojej podobna, co jeszcze badziej dodaje emocji- ale ja nie wiem jak ci ludzi mogą byc tak popaprani.
ona z interwencji-ale juz jej się kwarantanna skonczyła- nikt nie szukał, nie dzownil, nikt nie kocha:placz: - to czemu ma byc wesoła?

Posted

Piękna dziewczynka :placz: Jeżeli ktoś napisze tekst to chociaż jej allegro wystawię. Można psu schroniskowemu wystawic aukcję, prawda ? A tak wogóle to we Wrocławskim schronisku jest potrzebna jakaś pomoc. Spacery z psami ... czy coś ?

Posted

Ona jest bardzo podobna do Saby,którą miałam na tymczasie.Sabunia ma 6 lat,też myślałam,że będzie ciężko z domem ale znalazł się po 2 miesiącach. I Sabunia zakochana w swojej nowej Pani po uszy.

Może Lara też domek znajdzie w miarę szybko. Allegro by jej się przydało.Moją Sabę właśnie z niego wypatrzyli.

Posted

haaja pewnie ze pomoc jest potrzebna, spacery tych z boskow to raczej odpadają - bo tak sobie to psa się nie wyciągnie, ale te z izolatki i szczeniakarni mozna, narazie przychodzą mlode dziewczyny jak są wakacje, a pozniej to się pewnie wykruszy, ale np jesli jest jakis dom i trzeba sprawdzic na koty reakcje, jakie zdjęcia przez kraty , albo socjazlizowac psy, ktore są dzikie, albo obciąż z kałtunow te zarośnięte -wtedy z boksu się da wyciągnąć i zrobic juz ladne zdjęcia, jak masz auto to pomoc w transporcie itd itd pieski oczywiscie mozna ogloszac -bo niby czemu nie:cool3: nawet nie trzeba -ale to konieczne, bo to jedyna ich szansa

Posted

Z mych smutnych oczu mozna wyczytać wiele - jednakze w tym całym psim nieszczęściu największym mym smutkiem jest tęsknota za człowiekiem. Nie za tym, który mnie miał i pozbył się mnie, lecz ta tęsnkota za człowiekiem, który pokocha mnie na zawsze - na dobre i złe. Tak bardzo pragnę być głaskana, tak bardzą pragnę mieć swój kąt i swoje miejsce na ziemi. Gdzieś ktoś mnie znalazł, ktoś wepchał mnie za kraty i zostawił. Nie mam już nic procz krat i ścian.
Tak bardzo proszę, tak się staram wkłada pyszczek w te skrzyżowane druty, tak bardzo błagam podajać łapkę i nic..bo przecież są młodsze , ładniejsze co ich marzenia się spełniają. Ale ja tak bardzo pragnę być kochana- czy to , ze ma 7-8 lat skazuje mnie na samotność??? Nie dziw się człowieku, ze jestem smutna, czy Ty opuszczony i pozostawiony sam za kratami miałby błysk w oku i radość życia? Jeszcze raz błagam - podaruj mi nowe życie i spraw cud dla psiego istnienia.

Lara szuka domu w całej Polsce w razie potrzeby pomozemy z transportem- by tylko ktoś spełnił jej marzenie- które jest również marzeniam wolontariuszek. Nie skazuj psa swoją obojętnością na śmierć.

magoko@interia.pl 0792 333 938