Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ładnie ci w jasnych włoskach :)
Paco dopiero 2 lata? Orion w październiku 3, a wydawało mi się że Paco jest starszy...
Też chciałam rolki kupić, ale na razie jest rower i przypomnienie komend po zimie ;)

Posted

sator_k_ napisał(a):
On ma przecudną maskę :)

Przepraszam, że zapytam, ale czy on ma rodowód? Bo jest śliczny i bardzo mnie to ciekawi. Jeśli nie chcesz to nie odpowiadaj :)

Poczwarzysko jest absolutnym pseuduchem ;) Miałam ogromne wątpliwości co do tego co z niego wyrośnie i wiele się nie pomyliłam;)

Aga,rolki to dla mnie super sprawa :D wolę niżeli rower bo wydaje mi się, że mam większą kontrolę nad tym co robi pokrak. Trochę czasu(i siniaków)nam to zajęło ale teraz fajnie się dogadujemy i nieskromnie mówiąc budzimy ogólne zainteresowanie w parkach ;)

Posted

[quote name='asiunia']Poczwarzysko jest absolutnym pseuduchem ;) Miałam ogromne wątpliwości co do tego co z niego wyrośnie i wiele się nie pomyliłam;)
[/QUOTE]

ale za to oryginalnym pseudo owczarkiem, bo w końcu Paco Rabbane :evil_lol:

[URL]http://i51.tinypic.com/122f1og.jpg[/URL]
rolki super, też mam w szafie i planuje je odkopać :p tylko niestety nie mam z kim jeździć, w sensie z ludzkim towarzyszem, zresztą Moli też niezbyt nadaje się do tego bo lubi podchodzić pod nogi

Posted

To wymiziaj ode mnie solenizanta. Trochę po czasie ;D
Też preferuję rolki, naprawdę super sprawa.
Chociaż kiedyś dowiedziałam się, że zamęczam biednego psa i się nad nim znęcam. Chociaż wiecie, ja nie wiem co mój pies czuje, bo go nie znam i nie wiem kiedy jest zadowolony a kiedy nie. No cóż życie.

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...