sator_k_ Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 On ma przecudną maskę :) Przepraszam, że zapytam, ale czy on ma rodowód? Bo jest śliczny i bardzo mnie to ciekawi. Jeśli nie chcesz to nie odpowiadaj :) Quote
Agniecha93 Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 Ładnie ci w jasnych włoskach :) Paco dopiero 2 lata? Orion w październiku 3, a wydawało mi się że Paco jest starszy... Też chciałam rolki kupić, ale na razie jest rower i przypomnienie komend po zimie ;) Quote
asiunia Posted April 28, 2011 Author Posted April 28, 2011 sator_k_ napisał(a):On ma przecudną maskę :) Przepraszam, że zapytam, ale czy on ma rodowód? Bo jest śliczny i bardzo mnie to ciekawi. Jeśli nie chcesz to nie odpowiadaj :) Poczwarzysko jest absolutnym pseuduchem ;) Miałam ogromne wątpliwości co do tego co z niego wyrośnie i wiele się nie pomyliłam;) Aga,rolki to dla mnie super sprawa :D wolę niżeli rower bo wydaje mi się, że mam większą kontrolę nad tym co robi pokrak. Trochę czasu(i siniaków)nam to zajęło ale teraz fajnie się dogadujemy i nieskromnie mówiąc budzimy ogólne zainteresowanie w parkach ;) Quote
Agniecha93 Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 mmm fajnie :) rolki może uda mi się kupić pod koniec wakacji, jeździsz z nim na obroży czy szelkach? Quote
asiunia Posted April 29, 2011 Author Posted April 29, 2011 Szelki:) My kupiliśmy rolki w tym roku,w Auchan:) Były fajne promocje i porządny sprzęt mamy za grosze:) Quote
Agniecha93 Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 oo ja szukałam i nigdzie nie było, a jak już to dziecięce, teraz jak są nowe dostawy (sezon...) to ceny trochę dla mnie za wysokie :/ szelki norweskie? Quote
NightQueen Posted April 30, 2011 Posted April 30, 2011 [quote name='asiunia']Poczwarzysko jest absolutnym pseuduchem ;) Miałam ogromne wątpliwości co do tego co z niego wyrośnie i wiele się nie pomyliłam;) [/QUOTE] ale za to oryginalnym pseudo owczarkiem, bo w końcu Paco Rabbane :evil_lol: [URL]http://i51.tinypic.com/122f1og.jpg[/URL] rolki super, też mam w szafie i planuje je odkopać :p tylko niestety nie mam z kim jeździć, w sensie z ludzkim towarzyszem, zresztą Moli też niezbyt nadaje się do tego bo lubi podchodzić pod nogi Quote
Kasia&Mela Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 http://i54.tinypic.com/dd245y.jpg najlepsza przyjaźń :loveu: Quote
asiunia Posted May 8, 2011 Author Posted May 8, 2011 Dzisiaj mój synek ukochany kończy 2 lata :D Quote
sator_k_ Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Sto lat! Sto lat! I samych wspólnych radosnych chwil w ciągu tych stu lat ;) Quote
Nayantara Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 To wymiziaj ode mnie solenizanta. Trochę po czasie ;D Też preferuję rolki, naprawdę super sprawa. Chociaż kiedyś dowiedziałam się, że zamęczam biednego psa i się nad nim znęcam. Chociaż wiecie, ja nie wiem co mój pies czuje, bo go nie znam i nie wiem kiedy jest zadowolony a kiedy nie. No cóż życie. Quote
Milena. Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 ależ ten poczwarek przystojny :D chciałam mieć takiego DONa z czarną maską- a tu sie trafił miodowy Atosiak ;) jak ja kocham te psiaczki Quote
Tina.Sara Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 dzień dobry :D ależ masz przystojniaka w domu :loveu: Quote
asiunia Posted July 3, 2011 Author Posted July 3, 2011 Dzień dobry...wieczorkiem wrzucę zdjęcia z poczwarkowego wypadu do Zakopanego ale póki co...Oficjalnie inforumję iż zostałam żoną :D Quote
Alicja Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 [FONT=Arial]to już chyba tydzień temu ;) [/FONT][FONT=Book Antiqua]wielu dni w szczęściu i radości życzy Alicja i Ozzulec [/FONT] Quote
asiunia Posted July 3, 2011 Author Posted July 3, 2011 Dokładnie tak :) dziękujemy Aluniu:* i Ozzulku też:D Quote
przeszlus Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 http://i55.tinypic.com/hv9hyd.jpg Ciudo :) Już lipiec, zmieni się coś ?? Quote
sator_k_ Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 On jest śliiiiiiczny! I oczywiście gratuluję serdecznie :) Quote
Maalwi Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 Witamy się i od razu gratulujemy! Paco jest świetny z tym sandałkiem hihihi :D Quote
Recommended Posts