Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dżoasia wiesz co tak se przeglądałem twojego FB i ten mój gnój jest mniej więcej takich samych rozmiarów jak Paco pół roczny.Czyli 70cm nas nie ominie sasasa

Posted

olekg89 napisał(a):
Dżoasia wiesz co tak se przeglądałem twojego FB i ten mój gnój jest mniej więcej takich samych rozmiarów jak Paco pół roczny.Czyli 70cm nas nie ominie sasasa

Hahaha witamy w kręgu mutanów:evil_lol:Lucas wydaje mi się potężniejszy niż paskudny w jego wieku,więc efekt bycia olbrzymem będzie spotęgowany:evil_lol:

Posted

Polaco92-tylko frisbee z ONem to dopiero po rtg stawów.Póki rośnie jak najwięcej pływania dla wzmocnienia mięśni i nie obciążania stawów.Potem jak ma mięśnie to nawet dysplazje da sie przeżyć.

Posted

olekg89 napisał(a):
Polaco92-tylko frisbee z ONem to dopiero po rtg stawów.Póki rośnie jak najwięcej pływania dla wzmocnienia mięśni i nie obciążania stawów.Potem jak ma mięśnie to nawet dysplazje da sie przeżyć.

tak,tylko,ze moj owczarek nie chce plywac:-D probowalem juz wszystkiego i jak na razie to tylko do kolan dalej nie dalo rady:-( teraz to tylko mu w glowie obgryzanie kiji...

Posted

[quote name='polaco92']za ile i gdzie kupila ringo?? i piesek daje rade juz go w loie zlapac??;-> ile Ci wytrzymuje jeden hehe??
tutaj,za 5 sztuk bodajże 75 zł. W locie też łapie,co prawda nie wybija się tak wysoko jak mniejsze i lżejsze psy,ale też mu fajnie idzie. Co do wytrzymałości to wiele zależy od tego jak często i z jakim entuzjazmem się bawi;)
Pestka,sunshine-dziękujemy baaardzo:loveu::Rose:
[quote name='olekg89']Polaco92-tylko frisbee z ONem to dopiero po rtg stawów.Póki rośnie jak najwięcej pływania dla wzmocnienia mięśni i nie obciążania stawów.Potem jak ma mięśnie to nawet dysplazje da sie przeżyć.
Dokładnie tak:evil_lol: