WeronikaM Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Daja_ napisał(a):Atos wczoraj skończył 3 rok i nadal jest głupi,więc - nie dobijamy się :diabloti: a moja ma 8 i powiem, że terazjest b. spokojna w porówniniu, gdy miała rok :diabloti: Quote
asiunia Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 tonacja napisał(a):O...to ja, to ja!!! xD xD xD Kiedy poczwarek zatem udaje sie do nowego domu?:diabloti: Daja_ napisał(a):Atos wczoraj skończył 3 rok i nadal jest głupi,więc - nie dobijamy się :diabloti: najlepszego dla Tośka:multi: Maziak&Negra napisał(a):Oj, dawno tu nie zaglądałam. Jak się Paco miewa? Paco jest zachwycony remontem-zabiera pędzle,zjada zeskrobaną farbę ześcian,pomaga zrywac starą tapetę-wesołe miasteczko po prostu:roll: WeronikaM napisał(a):a moja ma 8 i powiem, że terazjest b. spokojna w porówniniu, gdy miała rok :diabloti: JRT mojej mamy ma 12 lat a nadal taki sam swir,mam nawet wrażenie że z roku na rok jets coraz gorzej:roll: Quote
tonacja Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 No widzisz... przynajmniej Paco na coś się przydaje i ma zajęcie, a Ty masz więcej wolnego czasu dla siebie :evil_lol: A wiesz... moje członkostwo wygasło jakiś miesiąc temu i chyba jednak nie mogę się tego podjąć :diabloti: Quote
Onomato-Peja Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 JRT to w ogóle specyficzna rasa, która się nigdy nie męczy i nie starzeje :diabloti: Zawsze chciałam mieć :loveu: Quote
asiunia Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 Onomato-Peja napisał(a):JRT to w ogóle specyficzna rasa, która się nigdy nie męczy i nie starzeje :diabloti: Zawsze chciałam mieć :loveu: Cholernie specyficzna:diabloti:Nigdy więcej teriera,a miałobyć tak słodko:diabloti: Quote
Onomato-Peja Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 asiunia napisał(a):Cholernie specyficzna:diabloti:Nigdy więcej teriera,a miałobyć tak słodko:diabloti: Hehe no decydując się na terriera trzeba wiedzieć, że zwykły 1,5 godzinny spacer go nie zmęczy:evil_lol: Przeciąganie, aportowanie, ganianie, sztuczki dzikie szaleństwa i to w dawce maxi :diabloti: Zupełnie jak moja Poczwarka :eviltong: i zapewne Twój Poczwar :cool3:, ale jednak to nie terriery. :lol: Quote
asiunia Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 Onomato-Peja napisał(a):Hehe no decydując się na terriera trzeba wiedzieć, że zwykły 1,5 godzinny spacer go nie zmęczy:evil_lol: Przeciąganie, aportowanie, ganianie, sztuczki dzikie szaleństwa i to w dawce maxi :diabloti: Zupełnie jak moja Poczwarka :eviltong: i zapewne Twój Poczwar :cool3:, ale jednak to nie terriery. :lol: Rocky jest 500 razy gorszy niż poczwar:roll:to tego socjopata,wredniak i uparciuch z kompleksem wielkości:roll: Quote
NATKA Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 asiunia napisał(a):Rocky jest 500 razy gorszy niż poczwar:roll:to tego socjopata,wredniak i uparciuch z kompleksem wielkości:roll: Moja znajoma ma terriera walijskiego i tyż to cholerstwo ma syndrom napoleona (mimo że wiekszy od JTR) Dodatkowo nie gardzi też mniejszymi ofiarkami :evil_lol: Quote
asiunia Posted October 15, 2009 Author Posted October 15, 2009 NATKA napisał(a):Moja znajoma ma terriera walijskiego i tyż to cholerstwo ma syndrom napoleona (mimo że wiekszy od JTR) Dodatkowo nie gardzi też mniejszymi ofiarkami :evil_lol: Rocky ma gdzieś pieski jego wielkości,ale od spaniela wzwyż(oo taki doberman albo kaukaz to jest przeciwnik!)to doskakuje do każdego mimo że już wielokrotnie oberwał łomot:roll: Quote
NATKA Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Łomot terriera niestety nic nie nauczy, one już tak mają, że są zapalczywe :mad: i nic im tego z głowy nie wybije, także ciesz się że masz swojego poczwarka ;) Quote
Onomato-Peja Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 A ja tam kocham te przeciwieństwa :eviltong: Terriery, które są uparte i zawsze chcą postawić na swoim oraz wszelakie owczary, które uwielbiają pracę z ludziem :loveu: Cóż, może za parę lat uda się mamuśkę namówić na 2giego psa :loveu: Będzie to coś terrierkowatego lub kolejny łowcar :loveu: Gdzie fotki jakieś ? :lol: Quote
sunshine Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 A ja chcę poogladać Poczwara!! :placz: Quote
asiunia Posted October 15, 2009 Author Posted October 15, 2009 Najpierw w tym całym burde..bałaganie:evil_lol:trzeba by znaleźć aparat i kabel:shake:Mam dooooooość!!!!!Nie mam w mieszkaniu chociaż jednego czystego,niezagraconego pomieszczenia:placz:Od godziny 15 nie mialam wody i gazu,do prawie 21:roll:Chodzę jak ostatni menel-ukurzona,niewyprasowana,na zmiane w dwóch parach spodni i bluzie dresowej-może do końca przyszłego tygodnia będe miec kuchnie i pokój jeden zrobiony:angryy: Quote
tonacja Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 asiunia napisał(a):Najpierw w tym całym burde..bałaganie:evil_lol:trzeba by znaleźć aparat i kabel:shake:Mam dooooooość!!!!!Nie mam w mieszkaniu chociaż jednego czystego,niezagraconego pomieszczenia:placz:Od godziny 15 nie mialam wody i gazu,do prawie 21:roll:Chodzę jak ostatni menel-ukurzona,niewyprasowana,na zmiane w dwóch parach spodni i bluzie dresowej-może do końca przyszłego tygodnia będe miec kuchnie i pokój jeden zrobiony:angryy: Może chcesz się do mnie przeprowadzić z Poczwarem :cool3: na moich 18m kwadratowych z całą pewnością się pomieścimy w piątkę :evil_lol: (ewentualnie w szóstkę jeżeli Twój Luby się dołączy :diabloti:) Quote
asiunia Posted October 16, 2009 Author Posted October 16, 2009 tonacja napisał(a):Może chcesz się do mnie przeprowadzić z Poczwarem :cool3: na moich 18m kwadratowych z całą pewnością się pomieścimy w piątkę :evil_lol: (ewentualnie w szóstkę jeżeli Twój Luby się dołączy :diabloti:) Z przyjemnością...18 m to luksus...ja tutaj nie mam tylu metrów powierzchni mieszkalnej:placz:Poczwara nosi,gdyby mógł biegalby po suficie,trzeba go non stop pilnować żeby nie zeżarł czegoś co do jedzenia się nie nadaje,ja już padam na pysk i mam tego serdecznie dość:roll: Quote
***kas Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Zapraszamy do nas ! :multi: metrów powierzchni mieszkalnej coś pod 3 setki :razz: ogrodu jakiś 1000metrów. pilnować burka nie trza, bo się nawzajem pilnują, a jak któryś coś wywinie zaraz reszta przychodzi skarżyć :diabloti: Mamy wolny pokój gościnny :razz: Asiunia, TZ też weź, bo mój narzeka na niedobór testosteronu, no bo w sumie to jedyny facet, Diego bezjajeczny:cool3: Słowem sieelanka;) Quote
sunshine Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Aci aci biedactwo :evil_lol:. też jakiś czas temu miałam remont całego mieszkania i tynk skówany ze scian... buuu :placz: Quote
NATKA Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Łojojoj :shake: współczuje z tym remontem Quote
Agniecha93 Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Ja tam lubię remonty, coś się w domu dzieje :evil_lol: Ale nigdy nie miałam całego mieszkania na raz. Dacie sobie radę :cool3: Wdech, wydech, jak nie pomoże to melisa na uspokojenie :eviltong: Quote
asiunia Posted October 18, 2009 Author Posted October 18, 2009 Hej kochani,na jakiś czas się żegnamy-ja i poczwar. Wrócimy miejmy nadzieje niedługo:pOd czwartku nie mam neta w domu,teściowie mają mnie dość więc nie będę im się napraszać:evil_lol: Jak wrócimy-fotki będą na bank Quote
tonacja Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 a my nie będziemy tęsknić :diabloti::evil_lol: Quote
gosiulaa Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 ojjjj... no to wracaj szybko i zdjęcia Poczwara wstawiaj! :diabloti: Quote
Recommended Posts