Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Daja_ napisał(a):
Atos wczoraj skończył 3 rok i nadal jest głupi,więc - nie dobijamy się :diabloti:

a moja ma 8 i powiem, że terazjest b. spokojna w porówniniu, gdy miała rok :diabloti:

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tonacja napisał(a):
O...to ja, to ja!!! xD xD xD

Kiedy poczwarek zatem udaje sie do nowego domu?:diabloti:

Daja_ napisał(a):
Atos wczoraj skończył 3 rok i nadal jest głupi,więc - nie dobijamy się :diabloti:

najlepszego dla Tośka:multi:
Maziak&Negra napisał(a):
Oj, dawno tu nie zaglądałam. Jak się Paco miewa?

Paco jest zachwycony remontem-zabiera pędzle,zjada zeskrobaną farbę ześcian,pomaga zrywac starą tapetę-wesołe miasteczko po prostu:roll:
WeronikaM napisał(a):
a moja ma 8 i powiem, że terazjest b. spokojna w porówniniu, gdy miała rok :diabloti:

JRT mojej mamy ma 12 lat a nadal taki sam swir,mam nawet wrażenie że z roku na rok jets coraz gorzej:roll:

Posted

No widzisz... przynajmniej Paco na coś się przydaje i ma zajęcie, a Ty masz więcej wolnego czasu dla siebie :evil_lol:

A wiesz... moje członkostwo wygasło jakiś miesiąc temu i chyba jednak nie mogę się tego podjąć :diabloti:

Posted

Onomato-Peja napisał(a):
JRT to w ogóle specyficzna rasa, która się nigdy nie męczy i nie starzeje :diabloti:
Zawsze chciałam mieć :loveu:

Cholernie specyficzna:diabloti:Nigdy więcej teriera,a miałobyć tak słodko:diabloti:

Posted

asiunia napisał(a):
Cholernie specyficzna:diabloti:Nigdy więcej teriera,a miałobyć tak słodko:diabloti:

Hehe no decydując się na terriera trzeba wiedzieć, że zwykły 1,5 godzinny spacer go nie zmęczy:evil_lol: Przeciąganie, aportowanie, ganianie, sztuczki dzikie szaleństwa i to w dawce maxi :diabloti: Zupełnie jak moja Poczwarka :eviltong: i zapewne Twój Poczwar :cool3:, ale jednak to nie terriery. :lol:

Posted

Onomato-Peja napisał(a):
Hehe no decydując się na terriera trzeba wiedzieć, że zwykły 1,5 godzinny spacer go nie zmęczy:evil_lol: Przeciąganie, aportowanie, ganianie, sztuczki dzikie szaleństwa i to w dawce maxi :diabloti: Zupełnie jak moja Poczwarka :eviltong: i zapewne Twój Poczwar :cool3:, ale jednak to nie terriery. :lol:

Rocky jest 500 razy gorszy niż poczwar:roll:to tego socjopata,wredniak i uparciuch z kompleksem wielkości:roll:

Posted

asiunia napisał(a):
Rocky jest 500 razy gorszy niż poczwar:roll:to tego socjopata,wredniak i uparciuch z kompleksem wielkości:roll:

Moja znajoma ma terriera walijskiego i tyż to cholerstwo ma syndrom napoleona (mimo że wiekszy od JTR) Dodatkowo nie gardzi też mniejszymi ofiarkami :evil_lol:

Posted

NATKA napisał(a):
Moja znajoma ma terriera walijskiego i tyż to cholerstwo ma syndrom napoleona (mimo że wiekszy od JTR) Dodatkowo nie gardzi też mniejszymi ofiarkami :evil_lol:

Rocky ma gdzieś pieski jego wielkości,ale od spaniela wzwyż(oo taki doberman albo kaukaz to jest przeciwnik!)to doskakuje do każdego mimo że już wielokrotnie oberwał łomot:roll:

Posted

Łomot terriera niestety nic nie nauczy, one już tak mają, że są zapalczywe :mad: i nic im tego z głowy nie wybije, także ciesz się że masz swojego poczwarka ;)

Posted

A ja tam kocham te przeciwieństwa :eviltong: Terriery, które są uparte i zawsze chcą postawić na swoim oraz wszelakie owczary, które uwielbiają pracę z ludziem :loveu:
Cóż, może za parę lat uda się mamuśkę namówić na 2giego psa :loveu: Będzie to coś terrierkowatego lub kolejny łowcar :loveu:

Gdzie fotki jakieś ? :lol:

Posted

Najpierw w tym całym burde..bałaganie:evil_lol:trzeba by znaleźć aparat i kabel:shake:Mam dooooooość!!!!!Nie mam w mieszkaniu chociaż jednego czystego,niezagraconego pomieszczenia:placz:Od godziny 15 nie mialam wody i gazu,do prawie 21:roll:Chodzę jak ostatni menel-ukurzona,niewyprasowana,na zmiane w dwóch parach spodni i bluzie dresowej-może do końca przyszłego tygodnia będe miec kuchnie i pokój jeden zrobiony:angryy:

Posted

asiunia napisał(a):
Najpierw w tym całym burde..bałaganie:evil_lol:trzeba by znaleźć aparat i kabel:shake:Mam dooooooość!!!!!Nie mam w mieszkaniu chociaż jednego czystego,niezagraconego pomieszczenia:placz:Od godziny 15 nie mialam wody i gazu,do prawie 21:roll:Chodzę jak ostatni menel-ukurzona,niewyprasowana,na zmiane w dwóch parach spodni i bluzie dresowej-może do końca przyszłego tygodnia będe miec kuchnie i pokój jeden zrobiony:angryy:

Może chcesz się do mnie przeprowadzić z Poczwarem :cool3: na moich 18m kwadratowych z całą pewnością się pomieścimy w piątkę :evil_lol: (ewentualnie w szóstkę jeżeli Twój Luby się dołączy :diabloti:)

Posted

tonacja napisał(a):
Może chcesz się do mnie przeprowadzić z Poczwarem :cool3: na moich 18m kwadratowych z całą pewnością się pomieścimy w piątkę :evil_lol: (ewentualnie w szóstkę jeżeli Twój Luby się dołączy :diabloti:)

Z przyjemnością...18 m to luksus...ja tutaj nie mam tylu metrów powierzchni mieszkalnej:placz:Poczwara nosi,gdyby mógł biegalby po suficie,trzeba go non stop pilnować żeby nie zeżarł czegoś co do jedzenia się nie nadaje,ja już padam na pysk i mam tego serdecznie dość:roll:

Posted

Zapraszamy do nas ! :multi:

metrów powierzchni mieszkalnej coś pod 3 setki :razz:
ogrodu jakiś 1000metrów.
pilnować burka nie trza, bo się nawzajem pilnują, a jak któryś coś wywinie zaraz reszta przychodzi skarżyć :diabloti:
Mamy wolny pokój gościnny :razz:
Asiunia, TZ też weź, bo mój narzeka na niedobór testosteronu, no bo w sumie to jedyny facet, Diego bezjajeczny:cool3:

Słowem sieelanka;)

Posted

Ja tam lubię remonty, coś się w domu dzieje :evil_lol: Ale nigdy nie miałam całego mieszkania na raz.
Dacie sobie radę :cool3: Wdech, wydech, jak nie pomoże to melisa na uspokojenie :eviltong:

Posted

Hej kochani,na jakiś czas się żegnamy-ja i poczwar. Wrócimy miejmy nadzieje niedługo:pOd czwartku nie mam neta w domu,teściowie mają mnie dość więc nie będę im się napraszać:evil_lol:

Jak wrócimy-fotki będą na bank