Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Śliczny rotkowaty pies, ok 4-5 lat. Jest bardzo smutny, nic go nie cieszy... nie reaguje jak podchodzi się do krat, nie chce głaskanka, nie chce nic... zapewne tylko prawdziwy dom jest w stanie wyrwać go z depresji... lub smierć... ostatnio przestał też jeść, traci na wadze, z dnia na dzień staje się chudszy... czy zdążymy wyrwać go z jego koszmaru???

kontakt w sprawie adopcji
tel. 790 222 779
mail. zaadoptuj.zwierzaka@wp.pl
mail. iwona213@konto.pl

rotek ogłoszony na:

http://www.allegro.pl/item742380188_rotek_odzyskuje_radosc_zycia_pokochaj_go_pies.html

http://zwierzaki.cafeanimal.pl/rotek-(oddam-zwierzaka-do-adopcji),22490

http://ale.gratka.pl/ogloszenie/2090689_piekny_rotek_poddal_sie_i_czeka_na.html

adopcje.org

kupiepsa.pl
oferty.com.pl
przygarnijzwierzaka.pl
adopcjepsow.org
kupsprzedaj.pl
kokosy.pl
e-zwierzak.pl
pineska.pl
katowiceslask.pajeczyna.pl
gieldaogloszen.pl
przygarnij.pl
spacerek.net

edit:

rotek odzyskuje radość życia, cieszy się juz do wolontariuszy i uwielbia chodzić na spacerki...

filmik
Wrzuta.pl - rotek

• Replies 113
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jutro dziewczyny maja go wyciagnac na spacer, caly czas jest obserwowany, juz jest troche lepiej bo zaczyna podchodzić do krat, wczesniej byl bardzo zrezygnowany, co do dt to nie mam pomysłu, on nie jest starym psem, wiec mam nadzieje ze wkoncu uda mu sie wyrwac ze schronu... koresponduje cały czas z panstwem ktorzy sie nim interesują, ale nie wiem co z tego wyjdzie bo pan nie jest przekonany co do 2 psa w bloku...

a masz jakiś pomysł na dt??

Posted

Maitris napisał(a):
Znam państwa, którzy mieli niedawno jednego sporego psiaka na przetrzymaniu, dopytam sie jutro czy są chętni

Niestety państwo na razie nie chcę kolejnego psiaka, bo ciągle tęsknią za byłym tymczasowiczem. Kiszka :shake:

Posted

Rotek poogłaszany na:
kupiepsa.pl
oferty.com.pl
przygarnijzwierzaka.pl
adopcjepsow.org
kupsprzedaj.pl
kokosy.pl

znowu na "raty" postaram się jak najszybciej go poogłaszać na innych portalach :)

Posted

Nasz kochany rotek dziś poogłaszany na:
e-zwierzak.pl
pineska.pl
katowiceslask.pajeczyna.pl
gieldaogloszen.pl
przygarnij.pl
spacerek.net
To teraz kciuki zaciśniete i czekamy na efekty ogłoszeń-mam nadzieje, że telefon będzie czerwony :)

Posted

ketunia napisał(a):
Czy nadal nie je?

cos podjada, ale niewiele. Zmieni się diametralnie jak opuści schronisko, jest słabszym psychicznie psem od innych, dlatego tak kiepsko znosi pobyt za kratami...