iwona213 Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Śliczny rotkowaty pies, ok 4-5 lat. Jest bardzo smutny, nic go nie cieszy... nie reaguje jak podchodzi się do krat, nie chce głaskanka, nie chce nic... zapewne tylko prawdziwy dom jest w stanie wyrwać go z depresji... lub smierć... ostatnio przestał też jeść, traci na wadze, z dnia na dzień staje się chudszy... czy zdążymy wyrwać go z jego koszmaru??? kontakt w sprawie adopcji tel. 790 222 779 mail. zaadoptuj.zwierzaka@wp.pl mail. iwona213@konto.pl rotek ogłoszony na: http://www.allegro.pl/item742380188_rotek_odzyskuje_radosc_zycia_pokochaj_go_pies.html http://zwierzaki.cafeanimal.pl/rotek-(oddam-zwierzaka-do-adopcji),22490 http://ale.gratka.pl/ogloszenie/2090689_piekny_rotek_poddal_sie_i_czeka_na.html adopcje.org kupiepsa.pl oferty.com.pl przygarnijzwierzaka.pl adopcjepsow.org kupsprzedaj.pl kokosy.pl e-zwierzak.pl pineska.pl katowiceslask.pajeczyna.pl gieldaogloszen.pl przygarnij.pl spacerek.net edit: rotek odzyskuje radość życia, cieszy się juz do wolontariuszy i uwielbia chodzić na spacerki... filmik Wrzuta.pl - rotek Quote
iwona213 Posted August 11, 2009 Author Posted August 11, 2009 dom albo śmierć, piękny rotek poddał się/pies (711518683) - Aukcje internetowe Allegro http://zwierzaki.cafeanimal.pl/rotek-(oddam-zwierzaka-do-adopcji),22490 Quote
iwona213 Posted August 12, 2009 Author Posted August 12, 2009 piękny rotek poddał się i czeka na śmierć... lub dom... Quote
Kisiaraf Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Dziś już nie poogłaszam,ale banerk proszę bardzo: Quote
iwona213 Posted August 12, 2009 Author Posted August 12, 2009 jutro kolejne ogłoszenia kochany porobimy, a w sobote wyciągnę Cię na spacerek... Quote
iwona213 Posted August 14, 2009 Author Posted August 14, 2009 dostałam zapytanie o rotka z allegro... może coś z tego będzie... straszna cisza u Ciebie kochany, ale jutro będzie spacerek... Quote
iwona213 Posted August 17, 2009 Author Posted August 17, 2009 rotek nadal smutny, jednak podszedł w sobote niesmiało do krat i nawet zamerdał raz ogonkiem, co mnie martwi to że nadal nie chce jesc... Quote
iwona213 Posted August 17, 2009 Author Posted August 17, 2009 jutro dziewczyny maja go wyciagnac na spacer, caly czas jest obserwowany, juz jest troche lepiej bo zaczyna podchodzić do krat, wczesniej byl bardzo zrezygnowany, co do dt to nie mam pomysłu, on nie jest starym psem, wiec mam nadzieje ze wkoncu uda mu sie wyrwac ze schronu... koresponduje cały czas z panstwem ktorzy sie nim interesują, ale nie wiem co z tego wyjdzie bo pan nie jest przekonany co do 2 psa w bloku... a masz jakiś pomysł na dt?? Quote
Maitris Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Znam państwa, którzy mieli niedawno jednego sporego psiaka na przetrzymaniu, dopytam sie jutro czy są chętni Quote
Maitris Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 Maitris napisał(a):Znam państwa, którzy mieli niedawno jednego sporego psiaka na przetrzymaniu, dopytam sie jutro czy są chętni Niestety państwo na razie nie chcę kolejnego psiaka, bo ciągle tęsknią za byłym tymczasowiczem. Kiszka :shake: Quote
Kisiaraf Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Rotek poogłaszany na: kupiepsa.pl oferty.com.pl przygarnijzwierzaka.pl adopcjepsow.org kupsprzedaj.pl kokosy.pl znowu na "raty" postaram się jak najszybciej go poogłaszać na innych portalach :) Quote
iwona213 Posted August 23, 2009 Author Posted August 23, 2009 dzieki Krysiu za ogłoszenia... Rotek nadal smutny, niepokoi mnie jego utrata wagi, bardzo zmarniał odkąd trafił do schronieka... sobotni spacerek... Quote
Kisiaraf Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Nasz kochany rotek dziś poogłaszany na: e-zwierzak.pl pineska.pl katowiceslask.pajeczyna.pl gieldaogloszen.pl przygarnij.pl spacerek.net To teraz kciuki zaciśniete i czekamy na efekty ogłoszeń-mam nadzieje, że telefon będzie czerwony :) Quote
iwona213 Posted August 24, 2009 Author Posted August 24, 2009 ketunia napisał(a):Czy nadal nie je? cos podjada, ale niewiele. Zmieni się diametralnie jak opuści schronisko, jest słabszym psychicznie psem od innych, dlatego tak kiepsko znosi pobyt za kratami... Quote
ketunia Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Trzymam kciuki żeby ten domek znalazł się szybko. Quote
Recommended Posts