Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No..raz dwa wszyscy do nadwornych fotografów i aparaty w dłoń...chcę móc obejrzeć te Wasze futrzane cuda jak nie ma wystawy...a że nauczyłam się już wklejania to jako pierwszy wystapi ULI :D
Drugi będzie Skuter zapewne bo właśnie bierze kąpiel.....

Pozdrawiam
O.

Posted

Dzięki wielkie....ciągle nas mało i mało bernusiów..no właściciele pochwalcie się futrzaczkami.
O.
PS. Dzisiaj zrobię sesję.

Guest bernulka
Posted

W dziale "galeria" jest galeria mojej Herki :)

paździoszki :lol:

Posted

moje buldożery w oczekiwaniu na ciasteczka :)

kurcze, w jakimś dziwnym formacie mi sie wklejają te zdjęcia, scrappy nie wiesz czemu??
Pozdrawiam
O.

Posted

hehe, kolorystycznie to my mamy podobne gusta :P Jak Ty je pilnujesz? Sunia wysterylizowana?? Ładnie umięśniona ta Twoja panienka, a kto u nich jest prezes stada?? Chyba nie Skuter???
O. :P

• 2 weeks later...
Posted

No nareszcie jakiś odzew...!!
Wczasy jak zawsze na Helu,tylko tym razem nie w przyczepie,ale na kwaterze.Jak zadzwonilam czy mozna z psami to facet powiedzial czy jakis duzy i kudlaty czy nie,a ja na to ze to taki pokojowy maly piesek :) oczywiscie nie wspomnialam ze przyjada 3 z czego 2 wielkie kudlacze a jeden upierdliwy szczeniak .... no i jeszcze kot wlasciciela sterroryzowany przez caly weekend :)
Ale jakos przezyliscm :)

• 2 weeks later...