J.G Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Sędzia Pan Marek Bork-Grabkowski (PL). Zgłoszenia do dnia 17.08.2009 (poniedziałek). [SIZE=2]Kto się wybiera my już zgłoszeni i opłaceni. [SIZE=4]PSY [SIZE=3]Klasa championów. [SIZE=2]SPLENDIDO SPLENDENTE del Cantico delle Creature FCI. Quote
J.G Posted August 12, 2009 Author Posted August 12, 2009 [quote name='filonek_bezogonek']hmm może my sie wybierzemy ? Super:multi: oby udało się tobie dojechać na tą wystawę:loveu: Kto jeszcze będzie,czy macie zamiar utrzymywać do do zakończenia przyjmowania psów;) Stawkę podam dnia 17.08.2009. Quote
filonek_bezogonek Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 spokojnie :) Ja mam jeszcze ochote we wrześniu na krajówke i klubówke w Łodzi ... wiec nie wiem czy nie za dużo mi tych wystaw wyjdzie. Pozdrawiam Quote
J.G Posted August 12, 2009 Author Posted August 12, 2009 filonek_bezogonek napisał(a):spokojnie :) Ja mam jeszcze ochote we wrześniu na krajówke i klubówke w Łodzi ... wiec nie wiem czy nie za dużo mi tych wystaw wyjdzie. Pozdrawiam No tak masz fajnie dwie wystawy na miejscu aż tobie zazdrościmy i dla teo na nie do was jedziemy:loveu: Quote
filonek_bezogonek Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 J.G napisał(a):No tak masz fajnie dwie wystawy na miejscu aż tobie zazdrościmy i dla teo na nie do was jedziemy:loveu: dziwie sie... bo jestes obrazony na Łódź .. i Prezesa i wszystko co związane z filonkiem bezogonkiem i co jest łodzkie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
J.G Posted August 12, 2009 Author Posted August 12, 2009 filonek_bezogonek napisał(a):dziwie sie... bo jestes obrazony na Łódź .. i Prezesa i wszystko co związane z filonkiem bezogonkiem i co jest łodzkie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Oj widzę że lubisz wracać do przeszłości,jeszcze nie jestem obrażony na ŁÓDZ to że nie chciałem się zgodzić początkowo na jakąś siedzibę w waszym mieście o niczym nie świadczy w trakcie dalszej rozmowy było mi wszystko jedno,ale i tak nic z tego nie wyszło a szkoda:-(. Ha ha... Prezes,byłem na niego bardzo wściekły po pewnej wystawie,ale już dawno mi przeszło;). "I WSZYSTKO CO ZWIĄZANE Z FILONKIEM BEZOGONKIEM":crazyeye: to akurat potraktowałem jako dobry żart:evil_lol:. Quote
filonek_bezogonek Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 ha ha nieważne. ... zastanawiam sie nad Włocławiek bo jest blisko ... ale sama nie wiem, bo jeszcze Wa wa jest, a mnie sa krajówki niepotrzebne w takiej ilosci. Przynajmniej teraz bo musi mi pol roku jeszcze poupływac. Rep-a już zrobiłam z Gustawem wiec kolibać się tak po wystawach tez mi sie nie chce. Być może jako asystent się wybiore , ale jeszcze nie wiem albo do Wawy pojade na asystenta albo do Włocławka najwyżej. Quote
J.G Posted August 24, 2009 Author Posted August 24, 2009 Mamy konkurenta w klasie z Gdyni:loveu: Kompletną stawkę podam wkrótce. Quote
filonek_bezogonek Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 no to wiadomo przynajmniej ze wklasie championow bedzie ciekawa rywalizacja :) Quote
J.G Posted August 25, 2009 Author Posted August 25, 2009 filonek_bezogonek napisał(a):no to wiadomo przynajmniej ze wklasie championow bedzie ciekawa rywalizacja :) Nie do końca taka ciekawa rywalizacja DIDO nie ma jeszcze Ch.PL. a bardzo go potrzebuje do pewnych zagranicznych wystaw,chciałem go przenieść do klasy otwartej ale już nie dało rady. Quote
J.G Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 PSY[SIZE=4] Klasa młodzieży: [SIZE=2]AGE Malibiel Dosk.I,Zw.Mł.,NJwR. [SIZE=4]Klasa pośrednia: [SIZE=2]MORGAN'S BORN FREE Dosk.I,CWC. [SIZE=4]Klasa otwarta: [SIZE=2]Kontrapunkt OKTAWIAN Dosk.I,CWC. [SIZE=4]Klasa championów: [SIZE=2]GROOVY LITTLE AMORIST von Palatina Aurora Dosk.I,CWC,NDPwR,BOB. Kontrapunkt TRANSCEDENTUS Dosk.II. SPLENDIDO SPLENDENTE del Cantico delle Creature FCI Dosk.III. [SIZE=5]Suki [SIZE=4]Klasa szczeniąt: [SIZE=2]YELLOW BYTTERFLY IZ KASKADA GREZ W.O.,Lok.I,NSZwR,BEST IN SHOW PUPPY I. [SIZE=4]Klasa młodzieży: [SIZE=2]MEGI Malibiel Dosk.I,Zw.Mł. [SIZE=4]Klasa pośrednia: [SIZE=2]Kontrapunkt WIERNA RZEKA Dosk.I,CWC,NDSwR. Quote
AiK Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 J.G napisał(a):Nie do końca taka ciekawa rywalizacja DIDO nie ma jeszcze Ch.PL. a bardzo go potrzebuje do pewnych zagranicznych wystaw,chciałem go przenieść do klasy otwartej ale już nie dało rady. jak dojedziemy to wpadniemy pokibicować :lol: na razie zmienili nam sędziego i jakoś nam nie pasi :shake: pozdrów Węgielka Quote
J.G Posted August 30, 2009 Author Posted August 30, 2009 AiK napisał(a):jak dojedziemy to wpadniemy pokibicować :lol: na razie zmienili nam sędziego i jakoś nam nie pasi :shake: pozdrów Węgielka Dzięki:loveu: Mam nadzieję że wpadniecie pokibicować;) Quote
J.G Posted September 6, 2009 Author Posted September 6, 2009 Gratuluję bardzo serdecznie zwycięzcą poszczególnych klas. [SIZE=1]Wyniki są powyżej. Quote
Magi Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Gratulacje dla Zwycieskich Pomkow ,a szczegolnie dla Groovcia za kolejny BOB:multi: Magi czy beda jakies Zdjecia ? Quote
filonek_bezogonek Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 wielkie gratulacje :) a czy beda zdjecia ? Quote
J.G Posted September 6, 2009 Author Posted September 6, 2009 Mam zdjęcia ale nie potrafię ich wstawić:-( Quote
filonek_bezogonek Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 wyślij na mojego e maila to ja wstawię pozdrawiam Quote
J.G Posted September 6, 2009 Author Posted September 6, 2009 filonek_bezogonek napisał(a):wyślij na mojego e maila to ja wstawię pozdrawiam Dzięki Martuś:loveu: za 30 min zacznę wysyłać. Quote
filonek_bezogonek Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 zdjęcia wstawie dzisiaj wieczrem Musze je nieco zmniejszyc zeby wstawic na forum. Quote
J.G Posted September 7, 2009 Author Posted September 7, 2009 Zdjęcia z wystawy są jeszcze tu: XXI kujawska krajowa wystawa psów rasowych - Włocławek 2009 na stronach:14,15,29,31,32,40. Jezeli ktoś chce wykorzystać zdjęcia na swej stronie lub w innych celach proszę o kontakt z ich autorką: sepispl@gmail.com Quote
filonek_bezogonek Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 link do albumu ze zdjęciami od Jacka http://img188.imageshack.us/gal.php?g=tn034.jpg Quote
J.G Posted September 7, 2009 Author Posted September 7, 2009 Marta dziękuję bardzo serdecznie za wstawienie zdjęć:loveu: Quote
filonek_bezogonek Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 J.G napisał(a):Marta dziękuję bardzo serdecznie za wstawienie zdjęć:loveu: polecam sie na przyszłosc ;) Quote
Recommended Posts