Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sędzia Pan Marek Bork-Grabkowski (PL).

Zgłoszenia do dnia 17.08.2009 (poniedziałek).

[SIZE=2]Kto się wybiera my już zgłoszeni i opłaceni.

[SIZE=4]PSY
[SIZE=3]Klasa championów.
[SIZE=2]SPLENDIDO SPLENDENTE del Cantico delle Creature FCI.

Posted

[quote name='filonek_bezogonek']hmm może my sie wybierzemy ?
Super:multi: oby udało się tobie dojechać na tą wystawę:loveu:

Kto jeszcze będzie,czy macie zamiar utrzymywać do do zakończenia przyjmowania psów;)

Stawkę podam dnia 17.08.2009.

Posted

filonek_bezogonek napisał(a):
spokojnie :)

Ja mam jeszcze ochote we wrześniu na krajówke i klubówke w Łodzi ... wiec nie wiem czy nie za dużo mi tych wystaw wyjdzie.

Pozdrawiam

No tak masz fajnie dwie wystawy na miejscu aż tobie zazdrościmy i dla teo na nie do was jedziemy:loveu:

Posted

J.G napisał(a):
No tak masz fajnie dwie wystawy na miejscu aż tobie zazdrościmy i dla teo na nie do was jedziemy:loveu:

dziwie sie... bo jestes obrazony na Łódź .. i Prezesa i wszystko co związane z filonkiem bezogonkiem i co jest łodzkie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

dziwie sie... bo jestes obrazony na Łódź .. i Prezesa i wszystko co związane z filonkiem bezogonkiem i co jest łodzkie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Oj widzę że lubisz wracać do przeszłości,jeszcze nie jestem obrażony na ŁÓDZ to że nie chciałem się zgodzić początkowo na jakąś siedzibę w waszym mieście o niczym nie świadczy w trakcie dalszej rozmowy było mi wszystko jedno,ale i tak nic z tego nie wyszło a szkoda:-(.
Ha ha... Prezes,byłem na niego bardzo wściekły po pewnej wystawie,ale już dawno mi przeszło;).
"I WSZYSTKO CO ZWIĄZANE Z FILONKIEM BEZOGONKIEM":crazyeye: to akurat potraktowałem jako dobry żart:evil_lol:.

Posted

ha ha nieważne. ...

zastanawiam sie nad Włocławiek bo jest blisko ... ale sama nie wiem, bo jeszcze Wa wa jest, a mnie sa krajówki niepotrzebne w takiej ilosci. Przynajmniej teraz bo musi mi pol roku jeszcze poupływac.
Rep-a już zrobiłam z Gustawem wiec kolibać się tak po wystawach tez mi sie nie chce.

Być może jako asystent się wybiore , ale jeszcze nie wiem albo do Wawy pojade na asystenta albo do Włocławka najwyżej.

• 2 weeks later...
Posted

no to wiadomo przynajmniej ze wklasie championow bedzie ciekawa rywalizacja :)

Nie do końca taka ciekawa rywalizacja DIDO nie ma jeszcze Ch.PL. a bardzo go potrzebuje do pewnych zagranicznych wystaw,chciałem go przenieść do klasy otwartej ale już nie dało rady.

Posted

PSY[SIZE=4]
Klasa młodzieży:
[SIZE=2]AGE Malibiel Dosk.I,Zw.Mł.,NJwR.

[SIZE=4]Klasa pośrednia:
[SIZE=2]MORGAN'S BORN FREE Dosk.I,CWC.

[SIZE=4]Klasa otwarta:
[SIZE=2]Kontrapunkt OKTAWIAN Dosk.I,CWC.

[SIZE=4]Klasa championów:
[SIZE=2]GROOVY LITTLE AMORIST von Palatina Aurora Dosk.I,CWC,NDPwR,BOB.
Kontrapunkt TRANSCEDENTUS Dosk.II.
SPLENDIDO SPLENDENTE del Cantico delle Creature FCI Dosk.III.

[SIZE=5]Suki
[SIZE=4]Klasa szczeniąt:
[SIZE=2]YELLOW BYTTERFLY IZ KASKADA GREZ W.O.,Lok.I,NSZwR,BEST IN SHOW PUPPY I.

[SIZE=4]Klasa młodzieży:
[SIZE=2]MEGI Malibiel Dosk.I,Zw.Mł.

[SIZE=4]Klasa pośrednia:
[SIZE=2]Kontrapunkt WIERNA RZEKA Dosk.I,CWC,NDSwR.

Posted

J.G napisał(a):
Nie do końca taka ciekawa rywalizacja DIDO nie ma jeszcze Ch.PL. a bardzo go potrzebuje do pewnych zagranicznych wystaw,chciałem go przenieść do klasy otwartej ale już nie dało rady.

jak dojedziemy to wpadniemy pokibicować :lol: na razie zmienili nam sędziego i jakoś nam nie pasi :shake: pozdrów Węgielka

Posted

AiK napisał(a):
jak dojedziemy to wpadniemy pokibicować :lol: na razie zmienili nam sędziego i jakoś nam nie pasi :shake: pozdrów Węgielka

Dzięki:loveu:
Mam nadzieję że wpadniecie pokibicować;)