chucas Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Ja również trzymam kciuki za Gigusia !!! Quote
supergoga Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 No i kicha. Jakies masowe exodusy są teraz. Pani napisała, że jednak nie może wziąć Gigusia bo na m-c wyjeżdża za granicę. Tak w ostatnim momencie? No może, ale ma pecha Gigulec. Nic to, szukamy nadal. Quote
chucas Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Faktycznie chłopak ma pecha...ech, a już myślałam, ze moze sie uda. Quote
Lilmo Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 No cóż... pozostaje nam wierzyć, że do trzech razy sztuka. Quote
Lilmo Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Dodałam Gigusia na ten wątek: http://www.dogomania.pl/threads/173412-Psy-na-domowych-tymczasach?p=13571996#post13571996 Quote
Lilmo Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 :sg168: hehe Kocyk, a jak tam temperament Gigusia? Widać jakieś postępy? Nie wspominając już o tym, że ktoś nam filmik z piłeczką obiecał :evil_lol: Quote
kocyk Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 temperament bez zmian...;/ a filmik jest w takim formacie, ze mój program go nie obrobi;/ a nie mam pojęcia jak na avi zrobić;/;/;/ normalnie Gigulcowi na punkcie piłeczki to odwaliło. normalnie on musi z nią spać jak mały chłopiec z misiem... nie zaśnie bez piłki, będzie tak długo szukał aż najdzie i dopiero wtedy idzie spać... a filmik nagram nowy, to chyba jedyne wyjście... tylko nie wiem kiedy go wstawie, ponieważ laptop mi się zrąbał a na stacjonarny nie wrzucę;/ pokombinuje i mam nadzieję, że jakoś uda się to zrobić. Quote
Lilmo Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Oj Giguś, Giguś :P Ja podobną fascynację zabawkami przechodzę z każdą nową "zdobyczą" mojej Nokii oraz regularnie z jej ulubionym, niezniszczalnym gwiazdorkiem. Jako, że jestem złą panią i nauczyłam ją spać ze sobą w łóżku to niestety jestem skazana na sypianie nie tylko razem z nią, ale z daną zabawką, która w danej chwili jest na topie ;) Quote
kocyk Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 kurde ludzie to głupki! takiego fajnego psa nie chcą;( martwi mnie to koszmarnie, ponieważ zbliżają się święta i ani ja ani Mat nie możemy zabrać Gigolca;(;(;(;( normalnie dolina... gdyby się znalazł ktoś kto miałby Gigolka u siebie w okresie 19-30 grudnia... normalnie jak teraz na niego patrze to ciągle ryczeć mi się chce, bo czuję się jak zdrajca;( zupełnie nie mam pojęcia co dalej... Paulina, mam pytanie propozycja pstryknięcia małemu fotek jest może nadal aktualna? Quote
PaulinaT Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Hej, tak oczywiście - miałam się z Toba jakoś umówić, Gosia mnie prosiła a taki mam sajgon w robocie że zapomniałam zadzwonić... :oops: Daj znać czy jutro czy w niedziele rano, podejdę na arenę i coś porobimy! Quote
kocyk Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 w sobote pracuje do 15. moze jednak niedziela? Quote
supergoga Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Będa nowe fotki, to wymienimy z Lilmo w ogłoszeniach. Może... Jeśli nie znajdziemy wyjścia będzie musiał wrócić do Buku - wielka szkoda dla niego, ale nie będzie rady. Przynajmniej jakieś wyjście awaryjne jest. Quote
kocyk Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 supergoga napisał(a):Będa nowe fotki, to wymienimy z Lilmo w ogłoszeniach. Może... Jeśli nie znajdziemy wyjścia będzie musiał wrócić do Buku - wielka szkoda dla niego, ale nie będzie rady. Przynajmniej jakieś wyjście awaryjne jest. normalnie nie moge sobie tego wyobrazic... szczegolnie, ze ja naprawde ne moge go zabrac... moze znajdzie sie ktos na te kilka dni... jestem zdrajca;( Quote
PaulinaT Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 W niedzielę żaden problem, ale nie za wcześnie ;-) ok.12 mogłoby być? Quote
PaulinaT Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Kilka smaczków ze spotkania z Gigantem. Reszta wieczorkiem :) Quote
obraczus87 Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Zapraszam serdecznie do zasilania Kundelkowej Skarboneczki - jak na razie pomogliśmy 22 psiakom. Były to sytuacje wymagające szybkiego wsparcia finansowego! Pomóżcie - być może i Wasze psiaki, którym szukacie domku będą musiały skorzystać z pomocy Kundelkowej Skarbonki. Kazda złotówka na wagę złota :) http://www.dogomania.pl/threads/147660-Kundelkowa-skarbonka-POMA-A-Chcemy-dalej-pomagac-kundelkom Quote
snuszak Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 ale śmieszny ten cudak, fajne fotki może one pomogą mu znaleźć domek jeszcze przed świętami :P Quote
Recommended Posts