Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 317
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No i kicha. Jakies masowe exodusy są teraz. Pani napisała, że jednak nie może wziąć Gigusia bo na m-c wyjeżdża za granicę. Tak w ostatnim momencie? No może, ale ma pecha Gigulec. Nic to, szukamy nadal.

Posted

:sg168: hehe

Kocyk, a jak tam temperament Gigusia? Widać jakieś postępy?
Nie wspominając już o tym, że ktoś nam filmik z piłeczką obiecał :evil_lol:

Posted

temperament bez zmian...;/ a filmik jest w takim formacie, ze mój program go nie obrobi;/ a nie mam pojęcia jak na avi zrobić;/;/;/ normalnie Gigulcowi na punkcie piłeczki to odwaliło. normalnie on musi z nią spać jak mały chłopiec z misiem... nie zaśnie bez piłki, będzie tak długo szukał aż najdzie i dopiero wtedy idzie spać... a filmik nagram nowy, to chyba jedyne wyjście... tylko nie wiem kiedy go wstawie, ponieważ laptop mi się zrąbał a na stacjonarny nie wrzucę;/ pokombinuje i mam nadzieję, że jakoś uda się to zrobić.

Posted

Oj Giguś, Giguś :P Ja podobną fascynację zabawkami przechodzę z każdą nową "zdobyczą" mojej Nokii oraz regularnie z jej ulubionym, niezniszczalnym gwiazdorkiem. Jako, że jestem złą panią i nauczyłam ją spać ze sobą w łóżku to niestety jestem skazana na sypianie nie tylko razem z nią, ale z daną zabawką, która w danej chwili jest na topie ;)

Posted

kurde ludzie to głupki! takiego fajnego psa nie chcą;( martwi mnie to koszmarnie, ponieważ zbliżają się święta i ani ja ani Mat nie możemy zabrać Gigolca;(;(;(;( normalnie dolina... gdyby się znalazł ktoś kto miałby Gigolka u siebie w okresie 19-30 grudnia...
normalnie jak teraz na niego patrze to ciągle ryczeć mi się chce, bo czuję się jak zdrajca;( zupełnie nie mam pojęcia co dalej... Paulina, mam pytanie propozycja pstryknięcia małemu fotek jest może nadal aktualna?

Posted

Hej, tak oczywiście - miałam się z Toba jakoś umówić, Gosia mnie prosiła a taki mam sajgon w robocie że zapomniałam zadzwonić... :oops:
Daj znać czy jutro czy w niedziele rano, podejdę na arenę i coś porobimy!

Posted

Będa nowe fotki, to wymienimy z Lilmo w ogłoszeniach. Może...
Jeśli nie znajdziemy wyjścia będzie musiał wrócić do Buku - wielka szkoda dla niego, ale nie będzie rady. Przynajmniej jakieś wyjście awaryjne jest.

Posted

supergoga napisał(a):
Będa nowe fotki, to wymienimy z Lilmo w ogłoszeniach. Może...
Jeśli nie znajdziemy wyjścia będzie musiał wrócić do Buku - wielka szkoda dla niego, ale nie będzie rady. Przynajmniej jakieś wyjście awaryjne jest.

normalnie nie moge sobie tego wyobrazic... szczegolnie, ze ja naprawde ne moge go zabrac... moze znajdzie sie ktos na te kilka dni... jestem zdrajca;(

Posted

Zapraszam serdecznie do zasilania Kundelkowej Skarboneczki - jak na razie pomogliśmy 22 psiakom. Były to sytuacje wymagające szybkiego wsparcia finansowego! Pomóżcie - być może i Wasze psiaki, którym szukacie domku będą musiały skorzystać z pomocy Kundelkowej Skarbonki.

Kazda złotówka na wagę złota :)

http://www.dogomania.pl/threads/147660-Kundelkowa-skarbonka-POMA-A-Chcemy-dalej-pomagac-kundelkom