Ela.B Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Potrzebuję transportu na tą wystawę. Jeden niegroźny shar pei - lubi psy, suki i koty oraz groźna właścicielka:razz: - również lubi psy, suki i koty oraz inne gatunki zwierząt w tym ludzi:loveu:. Oczywiście dołożę się do kosztów podróży. Pozdrawiam. Życzę sukcesów na ringach. Quote
simbik Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Pomyliłam wystawy :oops:... nie zauważyłam że chodzi o wrześniowe krajówki. Quote
Ela.B Posted September 8, 2009 Author Posted September 8, 2009 Witam wszystkich Na podwójnej wystawie krajowej w Wilnie moja sunia zdobyła: 5 września tytuł NDSWR, a 6 września BOB. Pozdrawiam serdecznie. Quote
Reni Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Ela.B napisał(a): Na podwójnej wystawie krajowej w Wilnie moja sunia zdobyła: 5 września tytuł NDSWR, a 6 września BOB. Ela. Gratulacje. Pięknie "poszłyście". "Z innej beczki"...ten wątek, tzn. tej konkretnie wystawy jest chyba już tu: http://www.dogomania.pl/forum/f540/wilno-2xcac-5-6-09-a-143229/ Może mod zespolił by to w jedno? Quote
Recommended Posts