Jump to content
Dogomania

POMOCY!!!!!! Czy brak jednej łapy to wyrok - Julek zostaje w DT na zawsze

Recommended Posts

• Replies 390
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='jagoda1403']rita60 nie mwiem czy wszycsy będą podzielać Twoje zadnie i radość, ale ciesze sie że Ty jesteś za:loveu:[/QUOTE]
Dlaczego mieliby nie podzielac radosci jagoda:-odałas domek psiakowi praktycznie bez szans:shake:jestem pewna,ze bedzie kochany i szczesliwy:multi:

Posted

Bo bralam go do siebie do DT miałam oddać w dobre ręce i ratować ze schroniska kolejne a tak zatrzymalam sie na pierwszym i póki co nie widze szans na wzięcie kolejnego z przyczyn które podałam wcześniej :(

Czy ktoś w Łodzi lub okolicach zna jakiś dobry i tani hotel dla psiaków ???

Posted

O Chryyyyyyyyyyyyyyyyyyyyysteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!:multi::multi::multi:
co za wiadomosc!!!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi::multi::loveu::loveu:
JAgoda brak mi slow....co to za cud,ze Julek zostaje u Was!!!!!!!!!!:multi:
ile szczescia,radosci i lezka wzruszenia....................
Jagoda masz tam jakies swoje sobowtory????????????:evil_lol::loveu:

Posted

Jagoda,więc jednak :-)
Serce nie sługa, ja swojego DT tez nie oddałam.
Julek ma dom,a Gusti wyjeźdza do Niemiec w grudniu. Wspólnymi siłami udało sie znalesc tym bidom domki,czas na kolejne.

P.S Dla Gustiego szukamy jedynie DT do czasu wyjazdu.

Posted

Bardzo serdecznie wszytskim dziękujemy za tak wiele ciepłych słów i za wpłaty dla Jliego ...
właśnie wróciłam z Wawy Juli pierwszy raz został sma z babcia na 9 godzin i jak mnie teraz zobaczył to prawie na ręce sam mi wskoczył ze szczęscia teraz już spokojnie śpi obok mnie na łóżku i ja też się kłade:)

Teraz najważniejsze będzie znalezienie DT dla Gustiego przed wyjazdem ...
Pozdrawiam wszytskiech gorąco :multi:

Posted

Skoro tak dużo pieniedzy zostało wpłacone na konto specjalnie dla Juliego to my poprosimy chociaż o jeden worek słuchej karmy bo same gotowane zupki to troche mało, a niestsać babcie na taki wydatek. Worek 15kg strczy nam na bardzo długo

A Kodianka jest nadal u Ciebie Ciapuś ??

Posted

Kodinka jest w płatnym DT
Płacimy za nią co miesiąc 450zł
U mnie jest Ciapulka na bezpłatnym DT

15kg karmy czeka na was u mnie
Koszt 80zł więc zostaje jeszcze 100zł

Posted

[quote name='jagoda1403']Skoro tak dużo pieniedzy zostało wpłacone na konto specjalnie dla Juliego to my poprosimy chociaż o jeden worek słuchej karmy bo same gotowane zupki to troche mało, a niestsać babcie na taki wydatek. Worek 15kg strczy nam na bardzo długo

A Kodianka jest nadal u Ciebie Ciapuś ??[/QUOTE]
Jagoda, a pomyślałaś co będzie, gdy ten worek się skończy? Czy będzie Was stać na utrzymanie Julka? Kto sfinansuje kastrację? Kto sfinansuje leczenie w razie potrzeby? Dałaś psiakowi DS, a z tym wiążą się różne powinności i obowiązki.

Dziewczyny, pieniądze wpłaciła moja znajoma i to jej należą się podziękowania. Zwykle na wątku umieszcza się rozliczenie z zebranych funduszy. Myślałam, że skoro Julek ma dom, to pieniądze mogłyby zostać przeznaczone na innego psa (zapytałam o to znajomą, ale jeszcze nie mam odpowiedzi). Oczywiście jeżeli uznacie, że mają być przeznaczone dla Julka, to nie ma sprawy.

Posted

[quote name='Niewiasta_21']Jagoda,więc jednak :-)
Serce nie sługa, ja swojego DT tez nie oddałam.
Julek ma dom,a Gusti wyjeźdza do Niemiec w grudniu. Wspólnymi siłami udało sie znalesc tym bidom domki,czas na kolejne.

P.S Dla Gustiego szukamy jedynie DT do czasu wyjazdu.[/QUOTE]

Co za wiadomości:loveu::loveu::loveu:
Czy to znaczy, że Gusti święta spędzi już w swoim domku??????

Posted

Dziękuje Aniu że chociaż Ty mnie wpierasz z tym jednym workiem karmy :)

Co do spraw weterynaryjnych od lat wszystkimi moimi zwierzkaim zajmuje się jedna pani dr, która w wyjatkowych sytuacjach przyjeżdżąła do nas do domu bo ja z moją mamą jesteśmy z nią zaprzyjaźńione i jedna drugiej robi przysłógi, więc w tej kwestii nie musicie się martwić ...

Co do wyżywienia to chyba nikt nie wątpi w to że nie amamy z babcią po 5lat i myślimy o jutrze, ale z dnia na dzień nie jesteśmy w stanie wyczarować z nieba pieniedzy na 15kg worek a każdy wie że mniejszych kupować się nie opłaca..
15 kg starczy nam na ponad 4 miesiące więc damy rade odłożyć pieniądze na następna paczke, a ja od samego poczatku pisłam tu na wątku że nie moge wziąć psa bo mnie na jego utrzymanie nie stać i wtedy Ania powiedziała że na tym polega DT że fundacja bedzie mnie wspierać w takich kwestaich dlatego wzięłam Juliego do siebie i stąd moja prośba o ten jeden worek kary bez kurczaka w składzie
Jeśli zostało postanowione że piniądze jednak nie są dla Juliego to pies poczeka kilka miesięcy, aż same uzbieramy na paczke