Jump to content
Dogomania

POMOCY!!!!!! Czy brak jednej łapy to wyrok - Julek zostaje w DT na zawsze

Recommended Posts

• Replies 390
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oj chciałby pewnie je upolować...
na szczęście już jestem madrzejsza o pierwszą psią książke i wiem że teraz musze go nauczyć że są inne ciekawsze zajęcia niż polowanie bo w tym wieku mocno sie ujawnia psia łowcza natura którą można ukszatłtować wedłóg własnych upodobań, a my chcemy zyć w zgodzie z naturą :)

Posted

Jeszcze raz w tej smaej kwesti zdażyło mu sie postawić w pierwszym momencie puscił paskudztwo a ja znowu zbyt szybko zareagowałam i on chwycił swoja zdobycz z powrotem i szybko pochłoną ją powarkując przy tym kiedy mówiłam mu że nie wolno.
Generalnie przez ten tydzien zrobiliśmy duży postęp Juli już kojarzy podstawowe komendy i chętniej do mnie przychodzi na zawołanie, a ja wiem jak się zachowywyać żeby uzyskać porządany efekt choć jeszcze sporo przede mną ...

• 2 weeks later...
Posted

Juli póki co nie gryzie :) Myłse że juz nie powinno byc z tym kłopotu świetnie sie dogadujemy, od zeszłego weekendu zostaje sam w domu i jest bardzo grzeczny nie płacze, nic nie niszczy ma dostęp do wszystkich pokoi tak samo jak jest z nami w domu ...
Nie gania kotków w zasadzie to tak średnio go intersuja choć zawsze daje mi znac jak znajdzie jakieś zwierzątko czy jeża czy chorego gołąbka, albo właśńie kotka...
Na zdjęciach jest w parku Julianowskim

Posted

Gusti od srody jest w nowym domku!! :-)
Info na jego wątku:
[URL="http://www.dogomania.pl/../172194-TrA-jA-apek-zaczyna-siAE-zanik-mieA-ni-potrzebna-pomoc-w-szukaniu-domu"]http://www.dogomania.pl/threads/172194-TrA-jA-apek-zaczyna-siAE-zanik-mieA-ni-potrzebna-pomoc-w-szukaniu-domu[/URL]

Posted

:Cool!: Ale cudowne wieści :multi: Nawet nie wiedziałam, że Gusti ma swój osobny wątek :razz: Cieszę się, że znaleźli się ludzie, którzy nie wstydzą się spacerować z kalekim psem :klacz: i nie obawiają się opieki nad trójłapkiem :bigcool: Gratuluję nowym właścicielom i Gustiemu i życzę samych cudownych wspólnie spędzonych chwil :iloveyou:

• 1 month later...