pinkmoon Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Rozmawiałam dzisiaj przez tel z p.Asią (nową mamą Kajki ;)). Sunia zabieg zniosła dobrze, dzisiaj była u weta na kontroli i zastrzykach, z tego co usłyszałam to żadnych kłopotów z nią nie ma (i coraz bardziej prawdopodobne jest że będzie to już DS :multi: pewności jeszcze nie mam, ale wszystko na to wskazuje). Co do zdjęć to Kaja ma ich mnóstwo, tylko są jakieś problemy z ich przesłaniem ;/ ale jeśli wszystko dobrze pójdzie to na dniach (może nawet jutro) je dostanę. Też się nie mogę doczekać żeby zobaczyć zadowoloną małą :) Quote
Energy Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 No to wieści super, oby zmieniła się literka t na s:loveu: Czekam na zdjęcia;) Quote
Atkaaaa Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 :sweetCyb:to super, czekam także niecierpliwie na zdjęcia:razz:;):multi::multi: Quote
pinkmoon Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Niespodzianka :diabloti: Na razie tylko dwa zdjęcia robione telefonem, mam nadzieję że niedługo będziemy mogły zobaczyć więcej (Kaja podobno miała sesję zdjęciową jak prawdziwa gwiazda :loveu:) Quote
Atkaaaa Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 Moja ślicznotka:loveu::loveu::loveu: A jednak łysolek:lol: teraz jej to wszystko ładnie odrośnie i przekaż proszę Państwu, że muszą przejść jak już wszystko będzie ok obowiązkowy spacer z braciszkiem:diabloti::lol: Quote
Energy Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Atkaaaa napisał(a):A jednak łysolek:lol: teraz jej to wszystko ładnie odrośnie Moje też są obcinane na łysolki:evil_lol: Quote
pinkmoon Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 A "rodzeństwo" już było wcześniej zapoznane? :diabloti: Quote
pinkmoon Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Dostałam kolejne zdjęcia Kajki, zaraz wkleję ;) Quote
Energy Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Czy jest szansa, że dt zmieni się w ds??? Zdjęcia super:lol: Quote
pinkmoon Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Energy napisał(a):Czy jest szansa, że dt zmieni się w ds??? Zdjęcia super:lol: Jak mam silne przeczucie że tak będzie :diabloti: chociaż oficjalnego potwierdzenia jeszcze nie ma. Quote
Energy Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 No to trzymam kciuki, a po cichu się cieszę:p Quote
Atkaaaa Posted September 13, 2009 Author Posted September 13, 2009 moja ślicznotka:loveu::loveu::loveu: niesamowicie się cieszę, ze wszystko ok. Także trzymam kciuki! Bardzo mocno!!!:cool3: Quote
Atkaaaa Posted September 23, 2009 Author Posted September 23, 2009 pinkmoon co tam u Kajusi? Zostaje w DT? Jest dom dla pudla w Gdyni... Quote
pinkmoon Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 Wiesz, pani która ją wzięła, na moje pytanie parę dni temu odpowiedziała "jak mogłabym ją teraz oddać?", więc chyba są już zdecydowani... tylko że nie wiem, jak to wygląda od strony formalnej, czy już zmienili umowę. Trzeba w schronisku dopytać. Psem są zachwyceni. Quote
Atkaaaa Posted September 23, 2009 Author Posted September 23, 2009 no to świetnie :D dzieki Może będą jakieś świeże zdjęcia? Ze spacerku np? :D Quote
pinkmoon Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 dostałam smsa od pani Asi, pozwolę sobie zacytować: "Kaja jest już nasza, wszystko jest ok, ładnie wygląda, włoski się kręcą" :loveu::loveu: Quote
Energy Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Super:multi::multi::multi: Kajunia bąź szczęśliwa sunieczko:loveu::loveu::loveu: Quote
Atkaaaa Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 Spotkałam państwa w schronisku jak podpisywali umowę ;) Kaję widziałam- wygląda ślicznie! :D:multi: Quote
a.piurek Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Będę nadal trzymać kciuki, oby to był ten jedyny i kochający domek już na zawsze Quote
Recommended Posts