Jump to content
Dogomania

Kaja- brązowy pudel ma dom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D [ Gdynia ]

Recommended Posts

• Replies 74
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rozmawiałam dzisiaj przez tel z p.Asią (nową mamą Kajki ;)). Sunia zabieg zniosła dobrze, dzisiaj była u weta na kontroli i zastrzykach, z tego co usłyszałam to żadnych kłopotów z nią nie ma (i coraz bardziej prawdopodobne jest że będzie to już DS :multi: pewności jeszcze nie mam, ale wszystko na to wskazuje). Co do zdjęć to Kaja ma ich mnóstwo, tylko są jakieś problemy z ich przesłaniem ;/ ale jeśli wszystko dobrze pójdzie to na dniach (może nawet jutro) je dostanę. Też się nie mogę doczekać żeby zobaczyć zadowoloną małą :)

Posted

Niespodzianka :diabloti:

Na razie tylko dwa zdjęcia robione telefonem, mam nadzieję że niedługo będziemy mogły zobaczyć więcej (Kaja podobno miała sesję zdjęciową jak prawdziwa gwiazda :loveu:)

Posted

Moja ślicznotka:loveu::loveu::loveu:
A jednak łysolek:lol: teraz jej to wszystko ładnie odrośnie i przekaż proszę Państwu, że muszą przejść jak już wszystko będzie ok obowiązkowy spacer z braciszkiem:diabloti::lol:

• 2 weeks later...
Posted

Energy napisał(a):
Czy jest szansa, że dt zmieni się w ds???
Zdjęcia super:lol:

Jak mam silne przeczucie że tak będzie :diabloti: chociaż oficjalnego potwierdzenia jeszcze nie ma.

• 2 weeks later...
Posted

Wiesz, pani która ją wzięła, na moje pytanie parę dni temu odpowiedziała "jak mogłabym ją teraz oddać?", więc chyba są już zdecydowani... tylko że nie wiem, jak to wygląda od strony formalnej, czy już zmienili umowę. Trzeba w schronisku dopytać. Psem są zachwyceni.

• 1 month later...