Atkaaaa Posted August 17, 2009 Author Posted August 17, 2009 byłaś wczoraj? Od której? Ja praktycznie cały czas( oprócz kilku godzin jak poszłam z Figą), zdążyłam wyjść tylko z Gibsonem... a dziś idę i trochę Kaję ściacham xD Quote
pinkmoon Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Akurat jak przyszłam i chciałam wziąć Gibsona, to zobaczyłam, że ktoś mi go zwinął :evil_lol: Byłam tak od 11 do 14, pewnie mnie widziałaś jak się gdzieś tam kręciłam (jestem ruda, noszę czapkę i nie wyglądam na swój wiek;)). Jutro też pewnie będę w podobnych godzinach jakby co. I przyjrzę się Kajce czy ładnie obcięłaś! :diabloti: Quote
Atkaaaa Posted August 17, 2009 Author Posted August 17, 2009 aa.. no to chyba wiem... xD Mijałyśmy się wiele razy:evil_lol: Hmm.. obcięłam ją jako tako, łapki ma okropnie sfilcowane... wiec najlepiej łapy na łyso ale to będzie źle wygladać, ścięłam jej głowe bo miała mega długie włosy z tyłu.. a z przodu ktoś jej wyciął...:roll: i to śmiesznie wygląda. Ona wcale nie jest taka gruba! No i tułów... sporo skróciłam, mam fotki xD Wstawie jakieś wieczorem, albo jutro...:lol: Quote
pinkmoon Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Wstawiaj wstawiaj :cool3: Obejrzę sobie jutro na żywo, ale co fotka to fotka (ciągle próbuję skołować jej jakiś tymczas, więc ładne zdjęcia wskazane :) ). Quote
pinkmoon Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Jutro Kajkę będzie oglądać pani, która na 90% może dać jej tymczas a może i DS... Trzymamy kciuki :) Quote
Atkaaaa Posted August 17, 2009 Author Posted August 17, 2009 aa aa uwielbiam Cię:loveu::loveu: powiedz o której, żebym w tym czasie nie wzięła jej na jakiś dłuższy spacer xD Quote
pinkmoon Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 O no właśnie, dziewczyna musi być zarezerwowana na pokaz ^^ Będziemy parę minut przed 11. Quote
Energy Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 O rany trzymam bardzo, ale to bardzo mocno kciuki:thumbs::thumbs::thumbs: Quote
pinkmoon Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 W ogóle śmiesznie z tym wyszło, byłam u tych Państwa dzisiaj na wizycie przedadopcyjnej bo chcieli przygarnąć sunię w typie pudelka z Boguszyc (tę o której pisała mgie), ale w czasie rozmowy okazało się, że mąż tej pani jest dość sceptycznie nastawiony do sytuacji, w której pies przyjechałby transportem z Wawy i właściwie ich pierwszy "osobisty" kontakt z psem byłby w tym momencie, kiedy już ciężko się wycofać. Woleliby najpierw zapoznać się z psem, nie wiedzieli że jest taka opcja jak tymczas i bardzo im się ten pomysł spodobał. Zwłaszcza że Kaja będzie go potrzebować po tym zabiegu. Domek ogólnie jest fajny, pani miała kiedyś pudla i widać że bardzo lubi tę rasę. Tylko ten pan nie jest jeszcze na 100% przekonany, ale pani ma nadzieję że jak potymczasują sunię to też się w niej zakocha, podobno tak właśnie było z przygarniętym kotem który mieszka z nimi od roku ;) A jeśli (odpukać) nie, to przynajmniej Kaja będzie mogła u nich dojść do siebie po cięciu. Quote
Atkaaaa Posted August 18, 2009 Author Posted August 18, 2009 Kaja w domu tymczasowym!!!:multi::multi: Quote
Energy Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Super:multi::multi::multi:mam nadzieję, że domek stanie się z czasem zakochanym w suni ds:cool3: Quote
cymbianka Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
pinkmoon Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Dostałam smsa od p.Asi że dotarli do domu, Kaja ma już wyczyszczone uszka i jest cudowna :loveu: Quote
pinkmoon Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Kolejne wieści, Kaja już po kąpieli, z kotem jest ok - nie ma żadnych spięć, tolerują się, Kajka omija go i udaje że nie widzi :lol: Jutro wycieczka do fryzjera i obiecane pierwsze zdjęcia :cool3: Quote
Atkaaaa Posted August 18, 2009 Author Posted August 18, 2009 :multi::multi::loveu: To super, mam nadzieje, że fryzjer coś ciekawego z nią zrobi. po kąpaniu na pewno lepiej bedzie sie ją obcinać. Tylko ten nieszczęsny filc na łapach.. to pewnie pójdzie na zero Quote
brazowa1 Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 a moze byc terier?albo w typie Nova Scotia? albo aussie? Quote
Atkaaaa Posted August 20, 2009 Author Posted August 20, 2009 Gdzie macie Aussika??? :O Poproszę link! Pinkmoon co nowego u mojego maleństwa? :loveu: Quote
pinkmoon Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Na razie wszystko ok :) Nowa mama Kajki (imię zostało niezmienione :loveu:) jest w stałym kontakcie z wetami i niedługo będzie znany termin zabiegu. Mała miała podobno spięcie z odwiedzającą suczką rodziców Asi, sama do niej wystartowała :lol: ale wszystko się po kilku chwilach uspokoiło i panny się zaprzyjaźniły. Quote
pinkmoon Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Na dzisiaj był umówiony zabieg, tak więc jeśli wszystko poszło zgodnie z planem to mała już ciachnięta ;) Quote
Atkaaaa Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 Pinkmoon błagam pisz co u niej częściej. Jak po zabiegu? Są jakieś zdjęcia? Quote
Recommended Posts