Jump to content
Dogomania

Kaja- brązowy pudel ma dom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D [ Gdynia ]

Recommended Posts

Posted

byłaś wczoraj? Od której? Ja praktycznie cały czas( oprócz kilku godzin jak poszłam z Figą), zdążyłam wyjść tylko z Gibsonem... a dziś idę i trochę Kaję ściacham xD

• Replies 74
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Akurat jak przyszłam i chciałam wziąć Gibsona, to zobaczyłam, że ktoś mi go zwinął :evil_lol: Byłam tak od 11 do 14, pewnie mnie widziałaś jak się gdzieś tam kręciłam (jestem ruda, noszę czapkę i nie wyglądam na swój wiek;)). Jutro też pewnie będę w podobnych godzinach jakby co.

I przyjrzę się Kajce czy ładnie obcięłaś! :diabloti:

Posted

aa.. no to chyba wiem... xD Mijałyśmy się wiele razy:evil_lol:

Hmm.. obcięłam ją jako tako, łapki ma okropnie sfilcowane... wiec najlepiej łapy na łyso ale to będzie źle wygladać, ścięłam jej głowe bo miała mega długie włosy z tyłu.. a z przodu ktoś jej wyciął...:roll: i to śmiesznie wygląda. Ona wcale nie jest taka gruba! No i tułów... sporo skróciłam, mam fotki xD Wstawie jakieś wieczorem, albo jutro...:lol:

Posted

W ogóle śmiesznie z tym wyszło, byłam u tych Państwa dzisiaj na wizycie przedadopcyjnej bo chcieli przygarnąć sunię w typie pudelka z Boguszyc (tę o której pisała mgie), ale w czasie rozmowy okazało się, że mąż tej pani jest dość sceptycznie nastawiony do sytuacji, w której pies przyjechałby transportem z Wawy i właściwie ich pierwszy "osobisty" kontakt z psem byłby w tym momencie, kiedy już ciężko się wycofać. Woleliby najpierw zapoznać się z psem, nie wiedzieli że jest taka opcja jak tymczas i bardzo im się ten pomysł spodobał. Zwłaszcza że Kaja będzie go potrzebować po tym zabiegu. Domek ogólnie jest fajny, pani miała kiedyś pudla i widać że bardzo lubi tę rasę.

Tylko ten pan nie jest jeszcze na 100% przekonany, ale pani ma nadzieję że jak potymczasują sunię to też się w niej zakocha, podobno tak właśnie było z przygarniętym kotem który mieszka z nimi od roku ;) A jeśli (odpukać) nie, to przynajmniej Kaja będzie mogła u nich dojść do siebie po cięciu.

Posted

Kolejne wieści, Kaja już po kąpieli, z kotem jest ok - nie ma żadnych spięć, tolerują się, Kajka omija go i udaje że nie widzi :lol: Jutro wycieczka do fryzjera i obiecane pierwsze zdjęcia :cool3:

Posted

:multi::multi::loveu:

To super, mam nadzieje, że fryzjer coś ciekawego z nią zrobi. po kąpaniu na pewno lepiej bedzie sie ją obcinać. Tylko ten nieszczęsny filc na łapach.. to pewnie pójdzie na zero

Posted

Na razie wszystko ok :) Nowa mama Kajki (imię zostało niezmienione :loveu:) jest w stałym kontakcie z wetami i niedługo będzie znany termin zabiegu. Mała miała podobno spięcie z odwiedzającą suczką rodziców Asi, sama do niej wystartowała :lol: ale wszystko się po kilku chwilach uspokoiło i panny się zaprzyjaźniły.