agnieszka24 Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Jaki śliczny :loveu::loveu::loveu: Quote
elmira Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Ziutka, zabierz mu te papierosy. On jest nieletni!!! :) Ale cudeńko. Quote
sonia&me Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Oo właśnie co te papierosy przy dziecku robią! I dlaczego Ziutka wtrunia mu palec do puszczka?:lol::evil_lol: Quote
luka1 Posted September 17, 2009 Author Posted September 17, 2009 Hipek co prawda jeszcze ciągnie Negrę za cycochy, ale czas by stał sie samodzielny. Szukamy domu dla malca. Quote
Ziutka Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 sonia&me napisał(a): I dlaczego Ziutka wtrunia mu palec do puszczka?:lol::evil_lol: On lubi memłać paluszki :eviltong: to mu dałam...a co :diabloti: Quote
sonia&me Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Ziutka napisał(a):On lubi memłać paluszki :eviltong: to mu dałam...a co :diabloti: Ano jak lubi memłać to faktycznie:evil_lol: Quote
luka1 Posted September 19, 2009 Author Posted September 19, 2009 malec jest bardzo dzielny, jak lew rzuca się na swoją mamę. szukamy domu. Quote
aga_1234 Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Przepraszam Zapraszamy na bazarek http://www.dogomania.pl/forum/f99/bazarek-38-pozycji-dla-chudzielcow-na-asty-z-lodzi-ceny-opisy-juz-sa-do-28-09-09-a-147077/?highlight= Quote
agaga21 Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 jeśli mały nie ma allegro to mu zrobię tylko proszę o gotowy tekst. Quote
agnieszka24 Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Przepraszam za offa.. Cioteczki można pomóc schroniskowym psiakom oddając swój głos!! To nic nie kosztuje, a wiele może zdziałać :smile: Ruszyła nowa akcja Tesco - POMAGAJMY ZWIERZĘTOM :loveu: 10% wartości z każdej zakupionej w Tesco karmy dla zwierząt zostanie przekazane 5 schroniskom :lol: Swój głos można oddać tutaj: Pomagajmy zwierzętom - Tesco (Polska) Sp. z o.o. Roześlijcie to info gdzie się da. Skoro można pomóc psiakom w schroniskach, to dlaczego tego nie zrobić :p Quote
Ziutka Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [quote name='agaga21']jeśli mały nie ma allegro to mu zrobię tylko proszę o gotowy tekst. Nie wiem czy taki tekst może być :roll: Jeśli ma być inny to daj znać :cool3: Jestem Hipek. Moja Mamcia to piękna 2- kolorowa amstaffka, ojciec, hm, nieznany. Ale on jest nieważny. W moim życiu są ważne tylko mamy, mama Negra i mama Jagoda. One obydwie uratowały mi życie. Teraz mama Negra znalazła stały domek, gdzieś daleko. Tam już na nią czekają. Wszyscy się cieszą, tylko mama Jagoda się martwi. Martwi się o mnie, bo na mnie nie czeka żaden domek. Idzie zima, będę marzł w boksie bez mamy Negry. Mam już ponad 2 miesiące, jestem odrobaczony i przechodzę cykl szczepień. I mówią, ze jestem śliczny:) Pilnie szukam ciepłego domku, wtedy i moja mama Negra nie będzie marzła ze zmartwienia. Quote
Lilek Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Ziutka, tekst superkowy.I jeszcze do tego zdjątko Hipka daj i wszyscy leżą i kwiczą.Ja pierwsza kwiczę:Ja chcę Hipkaaaaa.On jest po prostu niesamowity:loveu: Quote
Ziutka Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [quote name='Lilek']Ziutka, tekst superkowy.I jeszcze do tego zdjątko Hipka daj i wszyscy leżą i kwiczą.Ja pierwsza kwiczę:Ja chcę Hipkaaaaa.On jest po prostu niesamowity:loveu:[/quote] Tekst nie mój...wiedziałam kogo poprosić o tekst :loveu: A fotki są najnowsze te co ostatnio wkleiłam :roll: Quote
agaga21 Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 maluszek mix amstaff do adopcji (753980079) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego. Quote
Ziutka Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [quote name='agaga21']maluszek mix amstaff do adopcji (753980079) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego. Wielkie dzięki cioteczko :loveu: Quote
Ziutka Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 Negra została dzisiaj wysterylizowana :lol: Quote
Lilek Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 Ziutuniu, czy ty Hipeczka czymś przekupujesz, że on tak ci pozuje do zdjęć?Ja chcę Hipkaaaaaa.No, przynajmniej to jego ostatnie zdjęcie sobie postawię na biurku.O mateńko, jaki Hipek!!!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
elmira Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 Oj pikny jest i słodki. Dzisiaj go pomiętoliłam. Quote
luka1 Posted September 26, 2009 Author Posted September 26, 2009 Hipek odziedziczył po mamie Negrze urodę a po mamie jagodzie inteligencję. To super pies i jesli domek sie znajdzie to bedzie super prześwietlany. Quote
elmira Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 [quote name='luka1']Hipek odziedziczył po mamie Negrze urodę a po mamie jagodzie inteligencję. To super pies i jesli domek sie znajdzie to bedzie super prześwietlany.[/quote] Dokładnie. :) A ja jestem gapa, bo Negrusia tez śliczna. Taka biedulka kochana w tym kubraczku. Słodka psina. Ledwo nożkami powłóczy po zabiegu, ale przychodzi sie pomilusiać. Quote
Recommended Posts