Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 233
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sonia&me napisał(a):
I dlaczego Ziutka wtrunia mu palec do puszczka?:lol::evil_lol:

On lubi memłać paluszki :eviltong: to mu dałam...a co :diabloti:

Posted

Przepraszam za offa..

Cioteczki można pomóc schroniskowym psiakom oddając swój głos!!
To nic nie kosztuje, a wiele może zdziałać :smile:

Ruszyła nowa akcja Tesco - POMAGAJMY ZWIERZĘTOM :loveu:

10% wartości z każdej zakupionej w Tesco karmy dla zwierząt zostanie przekazane 5 schroniskom :lol:

Swój głos można oddać tutaj: Pomagajmy zwierzętom - Tesco (Polska) Sp. z o.o.

Roześlijcie to info gdzie się da. Skoro można pomóc psiakom w schroniskach, to dlaczego tego nie zrobić :p

Posted

[quote name='agaga21']jeśli mały nie ma allegro to mu zrobię tylko proszę o gotowy tekst.
Nie wiem czy taki tekst może być :roll:
Jeśli ma być inny to daj znać :cool3:

Jestem Hipek. Moja Mamcia to piękna 2- kolorowa amstaffka, ojciec, hm, nieznany. Ale on jest nieważny. W moim życiu są ważne tylko mamy, mama Negra i mama Jagoda. One obydwie uratowały mi życie. Teraz mama Negra znalazła stały domek, gdzieś daleko. Tam już na nią czekają. Wszyscy się cieszą, tylko mama Jagoda się martwi. Martwi się o mnie, bo na mnie nie czeka żaden domek. Idzie zima, będę marzł w boksie bez mamy Negry.
Mam już ponad 2 miesiące, jestem odrobaczony i przechodzę cykl szczepień. I mówią, ze jestem śliczny:) Pilnie szukam ciepłego domku, wtedy i moja mama Negra nie będzie marzła ze zmartwienia.

Posted

Ziutka, tekst superkowy.I jeszcze do tego zdjątko Hipka daj i wszyscy leżą i kwiczą.Ja pierwsza kwiczę:Ja chcę Hipkaaaaa.On jest po prostu niesamowity:loveu:

Posted

[quote name='Lilek']Ziutka, tekst superkowy.I jeszcze do tego zdjątko Hipka daj i wszyscy leżą i kwiczą.Ja pierwsza kwiczę:Ja chcę Hipkaaaaa.On jest po prostu niesamowity:loveu:[/quote]
Tekst nie mój...wiedziałam kogo poprosić o tekst :loveu:

A fotki są najnowsze te co ostatnio wkleiłam :roll:

Posted

Ziutuniu, czy ty Hipeczka czymś przekupujesz, że on tak ci pozuje do zdjęć?Ja chcę Hipkaaaaaa.No, przynajmniej to jego ostatnie zdjęcie sobie postawię na biurku.O mateńko, jaki Hipek!!!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='luka1']Hipek odziedziczył po mamie Negrze urodę a po mamie jagodzie inteligencję. To super pies i jesli domek sie znajdzie to bedzie super prześwietlany.[/quote]

Dokładnie. :)

A ja jestem gapa, bo Negrusia tez śliczna. Taka biedulka kochana w tym kubraczku. Słodka psina. Ledwo nożkami powłóczy po zabiegu, ale przychodzi sie pomilusiać.