luka1 Posted September 26, 2009 Author Posted September 26, 2009 A ja troche nieśmiało wspomnę że rachunków przybywa - jutro dokładnie wszystko rozlicze w pierwszym poście, zostawiłam wszystkie papiery na działce.- Kasa świeci wielką czarną dziura - jesli więc ktoś śmierdzi groszem prosze się nie krępować :oops:. Zarty na bok - strasznie potrzebujemy kasy na zapłacenie rachunków za leczenie Negry, oraz na szczepienie dla malca. Hipek musiał dostac surowicę, a teraz zaczniemy szczepić. Quote
Lilek Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 Mamo Jagodo, cóż za skromność:evil_lol::evil_lol::evil_lol:.Ale prawda.Hipek jest superpies i domek ma być taki, że mucha nie siada.Bo inaczej..........No, niechby tylko kto skrzywdził naszego Hipka...... Quote
luka1 Posted September 27, 2009 Author Posted September 27, 2009 dziś Hipek dostąpił zaszczytu i gania po domu i terenie wokół niego. Kozak go trochę poturbował i uznałam że nie moze przebywać z Hienkami i Kozakiem - jest mniejszy i bardzo się nim "bawią". Piszczy za Negrą, ale ona potrzebuje teraz spokoju. Quote
luka1 Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 Hipus smutas bo brzuszek bolał, ale wieczorem już było lepiej i nawet o jedzonku sobie przypomniał Quote
agaga21 Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 hipcio coraz ładniejszy:loveu: to kiedy do nowego domku idzie?:cool3: Quote
Ziutka Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 agaga21 napisał(a):hipcio coraz ładniejszy:loveu: to kiedy do nowego domku idzie?:cool3: W piątek albo w niedzielę zawozimy Hipcia i Negrę :cool3: Quote
Lilek Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 I co, smutno będzie bez Negrusi i Hipolitka.Ale co tam, niech mają najlepszy domeczek na świecie.Należy im się.A Hipek?:loveu::loveu::loveu: Quote
Ziutka Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Lilek napisał(a):A Hipek?:loveu::loveu::loveu: A Hipek też jedzie do Zabrza...do znajomej Kariny, która adoptuje Negrusię więc Hipuś będzie się widział z mamusią zapewne ;) Quote
ab-agnieszka Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Domek juz doczekac sie nie moze nowej lokatorki :loveu: Quote
luka1 Posted October 9, 2009 Author Posted October 9, 2009 Negra to cudowny pies. Takiej przylepy nie widziałam dawno. Uwielbia ganiać za piłkami. Zagryza każdą gdy ją dopadnie. To samo z zabawkami które piszczą. Jest bardzo posłuszna. Ach, rozstac sie z nią bedzie trudno. Quote
ab-agnieszka Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Negra juz w swoim domku. Psina jest rewelacyjna kazdy kto ma z nia kontakt natychmiast sie w niej zakochuje. Jest Boska.:loveu: Quote
Lilek Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Hura,hip,hip, niech żyje Negra nam!!!I pańciowie niuni, co już sie doczekac nie mogli!Ale warto było, bo takiej suni jak Negrusia to ho,ho, szukaćby długo.Mądre z niej psie.I kochane.A będą Fotki?I czy Hipunio pojechał z mamą czy jeszcze nie?:lol: Quote
ab-agnieszka Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Hipunio jest z Negra poniewaz jego wlascicielka mieszka w okolicy Rzeszowa i specjalnie po niego przyjedziewiecjeszcze pare dni spedza razem. Fotki beda ale troszke musimy poczekac. Ja mieszkam nie tak daleko wiec bede wpdac od czasu do czasu na odwiedzinki. Quote
Alicja Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 [quote name='ab-agnieszka']Hipunio jest z Negra poniewaz jego wlascicielka mieszka w okolicy Rzeszowa i specjalnie po niego przyjedziewiecjeszcze pare dni spedza razem. Fotki beda ale troszke musimy poczekac. Ja mieszkam nie tak daleko wiec bede wpdac od czasu do czasu na odwiedzinki. [FONT=Arial] ja to nie wiem jak to jest że wszędzie masz blisko :evil_lol::evil_lol: a tak serio to ciesze się że psiaczki znalazły dobre domki :loveu:[/FONT] Quote
luka1 Posted October 11, 2009 Author Posted October 11, 2009 Hipek z Negra w jednym domu - nie wrózy to nic dobrego :evil_lol: Quote
Lilek Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Iiii, tam, Luko, nie kracz.Przecież to są najmilsze stworki na świecie.Na pewno są grzeczne i slicznie się zachowują.A jak tam od czasu do czasu o coś zawadzą ogonkiem, to już pańcia im wybaczy przecież, sierotkom.:diabloti: Quote
elmira Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Ja je juz widzialam, ale jeszcze tu napisze, ze sa super :) Quote
agaga21 Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 super, psiaki zadowolone! miód na serce! Quote
Recommended Posts