Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A ja troche nieśmiało wspomnę że rachunków przybywa - jutro dokładnie wszystko rozlicze w pierwszym poście, zostawiłam wszystkie papiery na działce.- Kasa świeci wielką czarną dziura - jesli więc ktoś śmierdzi groszem prosze się nie krępować :oops:.
Zarty na bok - strasznie potrzebujemy kasy na zapłacenie rachunków za leczenie Negry, oraz na szczepienie dla malca. Hipek musiał dostac surowicę, a teraz zaczniemy szczepić.

• Replies 233
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mamo Jagodo, cóż za skromność:evil_lol::evil_lol::evil_lol:.Ale prawda.Hipek jest superpies i domek ma być taki, że mucha nie siada.Bo inaczej..........No, niechby tylko kto skrzywdził naszego Hipka......

Posted

dziś Hipek dostąpił zaszczytu i gania po domu i terenie wokół niego. Kozak go trochę poturbował i uznałam że nie moze przebywać z Hienkami i Kozakiem - jest mniejszy i bardzo się nim "bawią". Piszczy za Negrą, ale ona potrzebuje teraz spokoju.

• 2 weeks later...
Posted

agaga21 napisał(a):
hipcio coraz ładniejszy:loveu:
to kiedy do nowego domku idzie?:cool3:

W piątek albo w niedzielę zawozimy Hipcia i Negrę :cool3:

Posted

Lilek napisał(a):
A Hipek?:loveu::loveu::loveu:

A Hipek też jedzie do Zabrza...do znajomej Kariny, która adoptuje Negrusię więc Hipuś będzie się widział z mamusią zapewne ;)

Posted

Negra to cudowny pies. Takiej przylepy nie widziałam dawno. Uwielbia ganiać za piłkami. Zagryza każdą gdy ją dopadnie. To samo z zabawkami które piszczą. Jest bardzo posłuszna. Ach, rozstac sie z nią bedzie trudno.

Posted

Hura,hip,hip, niech żyje Negra nam!!!I pańciowie niuni, co już sie doczekac nie mogli!Ale warto było, bo takiej suni jak Negrusia to ho,ho, szukaćby długo.Mądre z niej psie.I kochane.A będą Fotki?I czy Hipunio pojechał z mamą czy jeszcze nie?:lol:

Posted

Hipunio jest z Negra poniewaz jego wlascicielka mieszka w okolicy Rzeszowa i specjalnie po niego przyjedziewiecjeszcze pare dni spedza razem. Fotki beda ale troszke musimy poczekac. Ja mieszkam nie tak daleko wiec bede wpdac od czasu do czasu na odwiedzinki.

Posted

[quote name='ab-agnieszka']Hipunio jest z Negra poniewaz jego wlascicielka mieszka w okolicy Rzeszowa i specjalnie po niego przyjedziewiecjeszcze pare dni spedza razem. Fotki beda ale troszke musimy poczekac. Ja mieszkam nie tak daleko wiec bede wpdac od czasu do czasu na odwiedzinki.

[FONT=Arial]
ja to nie wiem jak to jest że wszędzie masz blisko :evil_lol::evil_lol:

a tak serio to ciesze się że psiaczki znalazły dobre domki :loveu:
[/FONT]

Posted

Iiii, tam, Luko, nie kracz.Przecież to są najmilsze stworki na świecie.Na pewno są grzeczne i slicznie się zachowują.A jak tam od czasu do czasu o coś zawadzą ogonkiem, to już pańcia im wybaczy przecież, sierotkom.:diabloti: