Ziutka Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 agaga21 napisał(a):a ja wszystko wiem:eviltong: Ja też :eviltong: Aga...wielkie dzięki za wszystko - wielkie dzięki za tego sms-a :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: dobrze, że w tym momencie siedział bo gdybym stała to szybko bym upadła :evil_lol: Jesooo jak ja się cieszę :multi: Obudziłam Lukę i Małgosię żeby im to oznajmić :evil_lol: ale co tam, lepiej będzie im się spało :diabloti: Quote
agnieszka32 Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 No tak, wredne baby, mi nikt nic nie powiedział :eviltong::-(:evil_lol: Quote
agaga21 Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 [quote name='agnieszka32']No tak, wredne baby, mi nikt nic nie powiedział :eviltong::-(:evil_lol: kochana! załóż sobie w końcu skypa!:eviltong::eviltong::eviltong::evil_lol: Quote
agnieszka32 Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 [quote name='agaga21']kochana! załóż sobie w końcu skypa!:eviltong::eviltong::eviltong::evil_lol: a właśnie że nie założę :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: I tak się dowiem, wcześniej czy później :eviltong::evil_lol: Quote
luka1 Posted August 18, 2009 Author Posted August 18, 2009 super wiadomość, choc smutno bedzie się z nią rozstawać. Zostanie mi ten mały hipopotam. Quote
Alicja Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 [quote name='ab-agnieszka']To znaczy ze bylam dzisiaj na wizycie przedadopcyjnej i Lesna znalazla domek ale ze wzgledu na to ze Lesna jeszcze karmi to musza poczekac jeszcze miesiac. czy to TAM gdzie ja myślę :razz:;) [:obrazic: nie dałaś znaka :mad:] :multi::multi::multi: Hipcio też znajdzie domeczek :loveu: Quote
Lilek Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Panie Boże kochany, jesteś jednak gdzieś tam i czuwasz.Masz rację, Astusia zasłużyła na najlepszy domek na świecie.Huuuuurrrrraaaaa!!! :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:Ale będzie brakować tego słonka kochanego.:-(Hipcio będzie nieco samotny.Ale też domek znajdzie napewno.Ktoby nie chciał takiego hipcia?( ja bym bardzo chciała, ale Luka mi nie da:placz::placz::placz:) Quote
ab-agnieszka Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 [quote name='Alicja'] czy to TAM gdzie ja myślę :razz:;) [:obrazic: nie dałaś znaka :mad:] :multi::multi::multi: Hipcio też znajdzie domeczek :loveu: Blagam o wybaczenie Ale bylam wczoraj tak padnieta ze nawet Ziutce napisalam smsa poznym wieczorem:oops: Quote
Alicja Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 [quote name='ab-agnieszka']Blagam o wybaczenie Ale bylam wczoraj tak padnieta ze nawet Ziutce napisalam smsa poznym wieczorem:oops: :glaszcze: masz wybaczone :grins: Quote
aga_1234 Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Mówiłam Luka, że będzie dobrze jak sie cioteczki astowe zleca. Musisz koniecznie uwierzyć w asty, których się bałaś;) To był znak? Quote
luka1 Posted August 18, 2009 Author Posted August 18, 2009 Lilek napisał(a):Panie Boże kochany, jesteś jednak gdzieś tam i czuwasz.Masz rację, Astusia zasłużyła na najlepszy domek na świecie.Huuuuurrrrraaaaa!!! :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:Ale będzie brakować tego słonka kochanego.:-(Hipcio będzie nieco samotny.Ale też domek znajdzie napewno.Ktoby nie chciał takiego hipcia?( ja bym bardzo chciała, ale Luka mi nie da:placz::placz::placz:) Lilak to w to Boga nie mieszaj - jesli jest taki dobry to gdzie był gdy jej właściciel ja zostawiał. To nie on szukał pomocy dla suni to ciotki satowate go zastąpiły. Hipcia na pewno nie dostaniesz :mad::evil_lol: Quote
Lilek Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Wiedziałam.Jędza!!! Dobra, dobra.Tak sobie wykrzykuję.A cioteczki astowe są super.:lol: Quote
Alicja Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 [quote name='luka1']Lilak to w to Boga nie mieszaj - jesli jest taki dobry to gdzie był gdy jej właściciel ja zostawiał. To nie on szukał pomocy dla suni to ciotki satowate go zastąpiły. ooooo otóż to Quote
luka1 Posted August 19, 2009 Author Posted August 19, 2009 http://www.dogomania.pl/forum/f99/bazarek-dla-bezdomnej-matki-z-dzieckiem-do-31-08-2009-a-144325/ Quote
agnieszka32 Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Jaki słodziak z tego maluszka :loveu: A sunia taka kochana ... Quote
Alicja Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Mamunia przekochana a Maluch prawdziwy Hipopotamek :loveu: Quote
Isadora7 Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Rozczulające te zdjęcia. Łezka w oku ale i jeszcze większa wsciekłośc na tego co to zrobił. Quote
luka1 Posted August 20, 2009 Author Posted August 20, 2009 Agnieszce bardzo dziekujemy za fanty na bazarek, który zrobi moja córka jak sie dostanie do komputera. Quote
Julie Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 śliczne fotki. Przepraszam nie czytałam całego wątku ale widzę, że sunia i maluch są już bezpieczni, gdzie teraz przebywają? Quote
Ziutka Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Ciotki zajrzyjcie do naszych nowych maluchów :diabloti: po mamie "astkowatej" http://www.dogomania.pl/forum/f28/sochaczew-banda-malolatow-roznosi-dom-144999/#post12848146 Quote
luka1 Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 sunia jest nadal w nienajlepszej formie. Przytyła znacznie - już nie ma wystających kości. Ładnie nabrała fugurki i juz nie pozera jedzenia tak jak na poczatku, ale nadal krwawi. Wetka zaleciła natychmiastową sterylizację jak tylko będzie to mozliwe ze wzg. na szczeniaka. Chyba również zaczyna jej brakować mleka, bo malec nie jest już taki pulchny. Dzis go zacznę dokarmiać. Quote
Recommended Posts