Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

agaga21 napisał(a):
a ja wszystko wiem:eviltong:

Ja też :eviltong:

Aga...wielkie dzięki za wszystko - wielkie dzięki za tego sms-a :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:
dobrze, że w tym momencie siedział bo gdybym stała to szybko bym upadła :evil_lol:
Jesooo jak ja się cieszę :multi:
Obudziłam Lukę i Małgosię żeby im to oznajmić :evil_lol: ale co tam, lepiej będzie im się spało :diabloti:

• Replies 233
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='agnieszka32']No tak, wredne baby, mi nikt nic nie powiedział :eviltong::-(:evil_lol:
kochana! załóż sobie w końcu skypa!:eviltong::eviltong::eviltong::evil_lol:

Posted

[quote name='agaga21']kochana! załóż sobie w końcu skypa!:eviltong::eviltong::eviltong::evil_lol:

a właśnie że nie założę :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: I tak się dowiem, wcześniej czy później :eviltong::evil_lol:

Posted

[quote name='ab-agnieszka']To znaczy ze bylam dzisiaj na wizycie przedadopcyjnej i Lesna znalazla domek ale ze wzgledu na to ze Lesna jeszcze karmi to musza poczekac jeszcze miesiac.

czy to TAM gdzie ja myślę :razz:;)

[:obrazic: nie dałaś znaka :mad:]

:multi::multi::multi:

Hipcio też znajdzie domeczek :loveu:

Posted

Panie Boże kochany, jesteś jednak gdzieś tam i czuwasz.Masz rację, Astusia zasłużyła na najlepszy domek na świecie.Huuuuurrrrraaaaa!!!
:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:Ale będzie brakować tego słonka kochanego.:-(Hipcio będzie nieco samotny.Ale też domek znajdzie napewno.Ktoby nie chciał takiego hipcia?( ja bym bardzo chciała, ale Luka mi nie da:placz::placz::placz:)

Posted

[quote name='Alicja']
czy to TAM gdzie ja myślę :razz:;)

[:obrazic: nie dałaś znaka :mad:]

:multi::multi::multi:

Hipcio też znajdzie domeczek :loveu:

Blagam o wybaczenie
Ale bylam wczoraj tak padnieta ze nawet Ziutce napisalam smsa poznym wieczorem:oops:

Posted

[quote name='ab-agnieszka']Blagam o wybaczenie
Ale bylam wczoraj tak padnieta ze nawet Ziutce napisalam smsa poznym wieczorem:oops:

:glaszcze:
masz wybaczone :grins:

Posted

Lilek napisał(a):
Panie Boże kochany, jesteś jednak gdzieś tam i czuwasz.Masz rację, Astusia zasłużyła na najlepszy domek na świecie.Huuuuurrrrraaaaa!!!
:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:Ale będzie brakować tego słonka kochanego.:-(Hipcio będzie nieco samotny.Ale też domek znajdzie napewno.Ktoby nie chciał takiego hipcia?( ja bym bardzo chciała, ale Luka mi nie da:placz::placz::placz:)

Lilak to w to Boga nie mieszaj - jesli jest taki dobry to gdzie był gdy jej właściciel ja zostawiał. To nie on szukał pomocy dla suni to ciotki satowate go zastąpiły.
Hipcia na pewno nie dostaniesz :mad::evil_lol:

Posted

[quote name='luka1']Lilak to w to Boga nie mieszaj - jesli jest taki dobry to gdzie był gdy jej właściciel ja zostawiał. To nie on szukał pomocy dla suni to ciotki satowate go zastąpiły.

ooooo otóż to

Posted

sunia jest nadal w nienajlepszej formie. Przytyła znacznie - już nie ma wystających kości. Ładnie nabrała fugurki i juz nie pozera jedzenia tak jak na poczatku, ale nadal krwawi. Wetka zaleciła natychmiastową sterylizację jak tylko będzie to mozliwe ze wzg. na szczeniaka. Chyba również zaczyna jej brakować mleka, bo malec nie jest już taki pulchny. Dzis go zacznę dokarmiać.