mala90210 Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Przedstawiam wam rozwój mojego kochanego pieska :Dog_run:jest najlepszym przyjacielem jakiego można sobie wyobrazić :iloveyou: , jest strasznie fochowaty i złośliwy ale za to właśnie go kocham :calus: :bluepaw::bluepaw::bluepaw::bluepaw: Może parę słów jak Neron się u mnie znalazł i skąd właściwie to imię :lol: Od dziecięcych lat marzyłam o psie razy owczarek niemiecki i kiedyś będąc w sklepie zobaczyłam prześlicznego Onka przywiązanego do płota , pani która po niego wróciła wypowiedziała jego imię które brzmiało "Neron " , tak bardzo mi się spodobał ten pies i to imię że postanowiłam w przyszłości posiadać dokładnie takiego samego psa :lol: Niestety moi rodzice byli przeciwni temu żeby trzymać psa w domu , długo ich prosiłam o pozwolenie aż w końcu stwierdziłam że jak przyniosę psa do domu to już go przecież nie wyrzucą :D , jak pomyślałam tak zrobiłam , namówiłam szwagra żeby ze mną pojechał do pobliskiej miejscowości bo muszę coś tam załatwić :D pojechaliśmy jak zobaczył po co to myślałam że zawału dostanie , i zaczął się na mnie wydzierać że jemu się dostanie od moich rodziców opieprz za to że brał w tym udział hehe ale jakoś dał się przekonać :) Gdy weszliśmy z Neronem (bo tak właśnie dałam mu na imię zgodnie z moimi marzeniami ) do domu , rodzice zaniemówili , tata od razu "rzucił"się na Nerusia zaczął go obcałowywać , głaskać i mówić do niego "mój aniołku" , od razu się ubrał i popędził do sklepu po jedzonko dla pieska :multi: I tak oto Neron znalazł się w mojej rodzinie ;) Quote
mala90210 Posted August 10, 2009 Author Posted August 10, 2009 Neron jak miał 2 miesiące : 4 miesiące : 5 miesięcy: 6 miesięcy : 7 miesięcy : 8 miesięcy: 9 miesięcy: 11 miesięcy : 1 rok i więcej : 2 lata i więcej: Miłego oglądania i komentowania :Dog_run: Quote
katza Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Jest śliczny z jednej strony fajnie jak sa malutkie, a z drogiej człowiek sie juz nie może doczekać co z niego wyrośnie. Twoj wyrósł na pięknego Onka widać ze mu dobrze:) Pozdrawiamy Quote
mala90210 Posted August 12, 2009 Author Posted August 12, 2009 Dziękuję , bardzo mi miło że podoba wam się mój Onek :multi: , dokładnie , jak był malutki to nie mogłam się doczekać aż urośnie i zobaczę jaką będzie miał maść i jaki będzie duży , a teraz czasami tęsknie za moim małym Neronkiem chociaż muszę przyznać że straszny łobuz był jako szczeniak , dopiero po około 2 latach się uspokoił ;) Quote
katza Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Wszystko jeszcze prze demna choc i tak uważam ze Onki to bardzo inteligentne pieski . Jamal to moj pierwszy Onek ale myślę ze jeśli uda nam sie znaleźć porozumienie będzie ok, ja już widzę kolosalna różnicę i postępy w nauce mam nadzieje ze tez wyrośnie na zdrowego dużego i i pięknego jak twój. zapraszam do naszej galerii:) Pozdrawiamy Quote
Onomato-Peja Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Sliczny kundliszonek :loveu: uwielbiam Onki i psy w typie ON :loveu: Quote
mala90210 Posted August 20, 2009 Author Posted August 20, 2009 Oto pare nowych fotek Nerona :lol: Quote
Onomato-Peja Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Cudowny :loveu: mieszkał kiedyś ze mną ON z prawdziwego zdarzenia z rod i linii użytkowej, ale jak odszedł miałam parę msc. :-( Podobno nikt nie mógł do mnie podejść, gdy byłam koło psa :eviltong: Od razu warczenie i gotowość do walki :diabloti: Dodam, że dzieci specjalnie nie lubił, a ja byłam wyjątkiem :lol: Ślicznota z niego, nie ma co :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Fretka Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Nero wita Nerona ^^ http://img197.imageshack.us/img197/9130/dsc01918qiq.jpg Świetna fotka ;P Quote
mala90210 Posted August 24, 2009 Author Posted August 24, 2009 dodaje troszkę ciepłych jeszcze fotek Nerona :bigcool: tutaj ze swoja koleżanka a w zasadzie "siostrą" Qwendi ( mastif tybetański ) :) kąpiel błotna :lol: to co lubi najbardziej :diabloti: zabawy butelką też nie odpuści :laugh2_2: bieganie to jego pasja :Dog_run: z dzieciaczkami :buzi: Quote
Mutare Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 piękny jest! widać że jesteście ze sobą bardzo szczęśliwi :) Quote
Agniecha93 Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Witamy się pierwszy raz :) Śliczny Neron, http://img44.imageshack.us/img44/9248/dsc03005j.jpg Orion też podwija łapkę :evil_lol: Będziemy wpadać :D Quote
mala90210 Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 dziękuję bardzo wszystkim za wpisy i odwiedzanie mojej galerii :buzi::iloveyou::Cool!::Cool!: Quote
Clandestine Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 A my pierwszy raz tutaj :D Neron jest wspaniały :loveu: Fajnie że ma taką koleżankę xD Będziemy obserwować :cool3: Quote
mala90210 Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 Mój kochany nieznośny wielkolud :*:*:*:* Quote
Recommended Posts