pokahontas81 Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Prosze was o rade .Wiem ze mnostwo z Was ma dwa+ psiaki :roll: i chcialabym sie dowiedziec jak dlugo trwalo docieranie sie psiakow.Od 3 tyg mam w domu drugiego psa(szczeniaczka) i chociaz dymow nie ma to na entuzjazm ze strony starszego nie mozna liczyc. Pies jest bardzo przyjacielski wobeec innych psiakowi zawsze chetny do zabawy, niestety ze wszystkimi oprocz malego.Jak bylo u was:roll: Quote
Fauka Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Moje psy nigdy się razem nie bawią, w domu trochę się poprzytulają ale wolą sobie schodzić z drogi i się ignorują, na dworzu chetnie bawią się z innymi psami ale ze sobą niekoniecznie, bardzo rzadko się ganiają. Mają po prostu siebie na codzień więc ile można? :) ciekawsze są inne psy. Quote
apaczkrk Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Nie przejmuj się niczym...Wydaje mi sie ze po prostu starszy jest zazdrosny i czuje sie zagrozony nowym psiakiem... Na pewno zwroc uwage na to żeby nie poświęcać żadnemu więcej uwagi...Musi być sprawiedliwie i tyle samo... U mnie docieranie trwało, 3 godziny a teraz jak się nie widzą to płacze straszne... ;) Quote
Recommended Posts