Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 160
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:-D

Dla odmiany ;) trochę się jeszcze pozachwycam glutką- została dziś z Pepe sama w domu (na 3,5godz.) i nic nie zniszczyła-wszystko było w takim samym stanie jak wychodziłam -no po prostu aniołek!

Nauczyła się też komendy "siad" -reaguje szybciej niż Pepik :roll:

Posted

Pati - jak sobie pomyślę, jaki młoda miała ten ostatni tydzień... - bo tydzień temu ją brałaś ze schroniska - ile się nauczyła, ile sobie wkodowała, jak jej się świat powiększył -
...i jak sobie pomyślę, jaki MÓGŁBY być ten poprzedni tydzień, jak mogła siedzieć w małym, dusznym boksie w budynku, gapiąc się jedynie bezmyślnie w ściany ...

- to aż mnie głowa boli.

:calus:

Posted

SZPiLKA- zaraz coś sklecę ;)

kinga-siedziałam sobie dziś z psiurami na łące,patrzyłam jak biegają, tarzają się w trawie.. i pomyślałam,że tak naprawdę przypadek odwrócił Zumce życie o 180%.. i pomyślałam o reszcie szczeniaków które tam zostały i psiakach dorosłych, zwykłych burkach, które mają tak małe szanse,że ktoś odmieni im życie.. zrobiło mi się strasznie smutno..

Sylwia K- stokrotne dzięki! :loveu:

Posted

SZPiLKA- może coś prostego? nie wiem co byłoby odpowiednie..:hmmmm:

np.:
3,5m-czna sunia poszukuje dobrego i odpowiedzialnego domu. Psina została wyciągnięta z koszalińskiego schroniska i przebywa aktualnie w domu tymczasowym w Warszawie. Mała jest wyjątkowym szczeniakiem- nie brudzi w domu, nie niszczy gdy zostaje sama, chętnie jeździ samochodem. Do ludzi nastawiona b.przyjaźnie, psów trochę się boi,ale po bliższym poznaniu lęki mijają i chętnie się z nimi bawi. Na dworze rewelacyjnie się pilnuje i reaguje gdy się ją woła. Typ przylepki- chodzi za człowiekiem krok w krok, uwielbia się przytulać. Sunia będzie średnio-większym psem.

Kontakt:
698 616 250
pati-c@o2.pl

Jeśli uważasz,że trzeba coś zmienić/poprawić,to zdaję się na Twoje doświadczenie :-D

Posted

no to trzymamy :kciuki: za Tego Właściwego przeglądacza allegro ;)

..............
a wiecie, ze pati OBIECAŁA :diabloti:, że za każdym razem będzie brała ode mnie o jednego psa więcej? :p

- za pierwszym razem wzięła jednego, wielkiego, ślepego.

- za drugiem razem wzięła jednego, wielkiego, widzącego :diabloti: , a skoro już widział, to dorzuciła sobie w bonusie szczeniora ;)

- za trzecim razem weźmie... :hmmmm:
( myślała o ślepym kotku :cool1:, ale uznałyśmy, ze kotka trzeba zostawic na ten TRZECI raz...:siara:)

Posted

witamy popołudniową porą!

kinga- :mad::eviltong: i dzięki za kciuki ;)
ale fakt faktem- ten ślepy koci maluch za długo już tam siedzi :-(

Zumka zwiedziła wczoraj kawał Polski.
Była b.dzielna- urodzona podróżniczka :)