mari23 Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Jak na huśtawce...znów źle, i to bardzo!!!:placz: Szarik pogryzł się z Dianą - sunia jest ranna w łapę, leży całe popołudnie, nie chce wstać, ciężko oddycha - to z relacji telefonicznej:shake::-( Miałam tam dziś jechać, ale musiałam być dłużej w pracy... może nie doszłoby do tego... Może skontaktować z nimi jakiegoś specjalistę od takich problemów? Ja nie znam nikogo takiego... Pomóżcie, bo oddadzą Szarika... i co wtedy?:-( Quote
GoskaGoska Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 jedyne wyjscie jakie widzę to kontka z behawiorysta, zanim dojdzie moze podac mu cos na uspokojenie? poza tym moze kastracja cos pomoze, ale od momentu kasracji musi minąc 3 miesiace, zeby mu hormony opadly Quote
mari23 Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Wczoraj minęły 2 tygodnie od kastracji Szarika - doktor mówił, że po tym czasie się uspokoi. Ale to nie Szarik jest winien, tylko ta cudna Diana! Ona go atakuje - małpa jedna rozpieszczona! On był taki spokojny i grzeczny, teraz ją naśladuje - szczeka na jej matkę (staruszka od sasiadów przychodzi pod bramę) - ona naprawdę jest prześliczna, ale niedobra - samolub taki! Żeby nie cieszyć się z towarzystwa tylko gnebić biedaka...:mad: Moje 3 psy przyjęły kolejno Miśka (zadziorek mały:evil_lol:), Łatka i w końcu Charliego (dziadziuś też potrafi ząbki pokazać, znaczy resztki ząbków:evil_lol:) Quote
Slomka22 Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Trzeba by sie z wlascicielka Albusia bo oni mieli kontakt z jakims behawiorysta - Gosia zapytaj Xmartix Quote
GoskaGoska Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 ale to byly zupelnie inne miejscowosci i problem tez inny, ja wiem ze jest taki psi psycholog: Agnieszki Janeczek - to jes równiez wet Lek. wet. Agnieszka Janeczek województwo: dolnośląskie ulica: Partyzantów strona www: www.weterynarz.med.pl e-mail:weterynarz@weterynarz.med.pl tel: 0-601-302-486 Quote
mari23 Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Dziewczyny kochane! "Melduję", że u Szarika wszystko już dobrze... wprawdzie Diana wciąż nie lubi, jak Szarik wchodzi do domu, ale juz go nie atakuje... myślę (myślimy;)) że już niedługo psiaki się zaprzyjaźnią... przecież tam pod tym blokiem Szarik miał "kolegę" - pięknego setera - ale seter był widać lepszym psiakiem od Diany... Quote
GoskaGoska Posted September 14, 2009 Author Posted September 14, 2009 no i bardzo dobrze :loveu: Quote
koosiek Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Kolejny ONek szuka domu... Staruszek, do tego niewidomy - bez szans? http://www.dogomania.pl/forum/f28/czy-slepota-musi-oznaczac-dozywocie-w-schronisku-143076/ Quote
mari23 Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Dzisiaj byłam u Szarika - poznał z daleka mój samochód, bardzo się moją wizytą cieszył, jego państwo też... troszkę prezentów przywiozłam i pieskom, i ludziom, to i radości było niemało... ostatni swój wolny dzień poświęciłam Szariczkowi... warto było, aby zobaczyć go szczęśliwym!!!!:loveu: a ta sunia wciąż czasem warczy na niego, widać, jak on jej unika, a ona stara się pokazać mu, że jest "panią podwórka i domu"... Państwo pokochali tam już Szariczka - jakże mogłoby być inaczej... on już ma radosne oczy bawi się wesoło, ale ta Diana... to, że jest spokój to raczej Szarika zasługa... Mam dużo fotek, ale że nie potrafię wkleić - wyślę Gosi - może znajdzie parę minutek;) Quote
GoskaGoska Posted September 17, 2009 Author Posted September 17, 2009 :crazyeye: została zbombardowana zdjęciami Szrika :cool1: zaraz parę wstawię - ale tak powaznie Marysiu -na przyszłość, jak cos to proszę wybierz jakieś 2-3 fotki najladniejsze - jakbys mogla to moze ciut mniejsze wymiary, a jak nie to mogę być duze sama zmniejsze, ale wyboru dokonaj sama- bo pozniej ja sie zastanawiam, które wrzucic itd - więc proszę o gotowce do wstawienia. Quote
mari23 Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Dziękuję, Gosieńko za wstawienie zdjęć... z tej radości wysłałam wszystkie prawie (prawie:evil_lol:) - tak chciałam się podzielić dobrymi nowinami... Quote
Recommended Posts