hajaa Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Gdyby ktoś napisał fajny tekst, to mogę mu wystawic allegro. Quote
mari23 Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 [quote name='hajaa']Gdyby ktoś napisał fajny tekst, to mogę mu wystawic allegro. Błagamy o pomoc dla Szarika! (709745173) - Aukcje internetowe Allegro on ma allegro cegiełkowe, tekst ja pisałam rycząc jak głupia - pierwszy raz w życiu - nie potrafię za bardzo, tak z serca pisalam, mozna wykorzystać i cos dopisać - praw autorskich nie zastrzegam:evil_lol: Quote
GoskaGoska Posted August 11, 2009 Author Posted August 11, 2009 ale on nie ma allegro o adopcje a tego mu najbardziej potrzeba, - a marii ja bym do miniaturki dala inne zdjécié - to oczywiscie moje zdanie, ale trzeba mu ogloszenia robic, bo bez tego to on domku nie znajdzie Quote
hajaa Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Przesyłka poszła. Aukcją zaraz się zajmę ;) Tekst super napisałas. Ja to umysł ścisły, tak ładnie pisac nie potrafię :oops: Quote
hajaa Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Na kogo dac namiary, jakiś telefon, email ? Quote
hajaa Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Matko kochana, ja nie widzę żadnego telefonu. Na oczy mi padło. Quote
mari23 Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Wczoraj po dwóch nie przespanych nocach i upłakana strasznie - padłam bez siły, z potwornym bólem głowy, nawet komputera nie włączałam - przepraszam za nieobecność:oops: Byłam dziś u Szarika, ależ mnie radośnie przywitał!:loveu: poszedł ładnie ze mną na spacer (w kojcu czyściutko, potrzeby załatwił podczas spacerku), reaguje na "siad" i "daj łapę", nie rzuca się na obcych ze szczekaniem - on taki naprawdę zrównoważony, mądry, spokojny:loveu: Na jutro planują jego kastrację - faktura będzie na Animals - uzgodnione z dziewczyną od nich (dopiero jedną cegiełkę na allegro Szarika sprzedała:shake:) Jak wydobrzeje po zabiegu czyli za 4-5 dni- szczepienia - tak doktor dziś powiedział. I wczoraj, i dzisiaj miskę miał pełną - pachniało, aż ja zgłodniałam, a on chyba tęskni i nie ma za bardzo apetytu (albo tak dużo dają mu tam jeść). Biedak bardziej niż pełnej miski serca potrzebuje - tulił się do mnie, nawet przez chwile brzusio wywalił do miziania:lol::loveu: Quote
hajaa Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Cioteczki napiszcie mi telefon kontaktowy do aukcji :modla: Quote
mari23 Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 hajaa napisał(a):Matko kochana, ja nie widzę żadnego telefonu. Na oczy mi padło. :lol: już podaję na PW Quote
hajaa Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Daj dom Szarikowi (712016255) - Aukcje internetowe Allegro Jeżeli coś jest źle to piszcie, wtedy poprawię. Quote
mari23 Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 :Rose: :calus: :happy1: Piękne dobrane zdjęcia - to spojrzenie... Bardzo, bardzo dziękuję !!!:loveu: Quote
hajaa Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Nie ma za co, żeby tylko kochający domek znalazł. Quote
GoskaGoska Posted August 11, 2009 Author Posted August 11, 2009 ja rowniez dziękuję w imieniu pieska a przy okazji zapraszam na nowy wątek suni owczarka :placz:: http://www.dogomania.pl/forum/f1155/owczarek-dlugowlosy-lara-czy-zdazymy-jej-pomoc-wroclaw-143900/ Quote
mari23 Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 wczoraj późną porą dostałam sms-a z pytaniem gdzie we Wrocławiu można psa obejrzeć - na odpowiedź, że to nie we Wrocku dostałam życzenia, żeby szybko znalazł dom - zaintersowany nie pojedzie tak "daleko"... Choć bez efektu, to jdnak cieszy mnie jakiekolwiek zainteresowanie - może to początek.... nie będę zapeszać;) Mam nadzieję, że znajdzie się ktoś, kto zechce poświęcić dla niego swój czas... i to na zawsze - Szarik jest tego wart!:loveu: Quote
GoskaGoska Posted August 12, 2009 Author Posted August 12, 2009 dzis ma troszeczkĘ dobrych wieści nie moze o domku co by byly najlepsze wiesci - ale na konto marii zostało przelane 200zł :loveu: na Szarika od znajomej kardoe niezalogowanej na dogo zostanie tez dla niego wysłana karma i przysmaki świnskie uszy itd :B-fly::B-fly::B-fly::Rose::Rose: ogromne dzięki i dla kardoe ktora przekazała wieści o Szariku i koleżance o wielkim sercu JESTEŚCIE WIELKIE Quote
mari23 Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 "to naprawdę wspaniały pies" - tak powiedział dziś o Szariku najstarszy doktor w lecznicy, a ja mogę tylko to potwierdzić -wciąż nie mogę pojąć, jak można było tak wyjątkowe stworzenie porzucić na pastwę losu i złych ludzi:shake:, oj, jakbym takiego dorwała:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:... Bardzo dziękuję za pomoc - jesteście cudowne!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Starsza pani, która mieszka przy lecznicy mówi, że Szarik wyje nocami:-( pewnie biedak tęskni:-(:-(:-(:-( za mną też "płacze" jak odchodzę, ale nie tylko on płacze- ja też:placz: Przytoczę tu treść tego wczorajszego smsa: "Ech, szkoda, bo niestety nie mam możliwości pojechania do Środy.A wiadomo ze nie ma innej opcji jak poznanie charakteru zwierzaka na żywo. Mam nadzieję, że znajdzie mu pani dobry dom.Bo wygląda na poczciwe i mądre psisko." Nawet na odległość ludzie widzą, jaki to pies, a właściciel....:angryy: Quote
GoskaGoska Posted August 12, 2009 Author Posted August 12, 2009 do srody sląskiej jezdzą pociągi - wiec bez przesady , coz to juz ludzie tacy wygodni. No nic widac to nie jego czlowiek i tyle Quote
GoskaGoska Posted August 13, 2009 Author Posted August 13, 2009 Marysiu do lecznicy powędrowało: Jakbyś mogła kogoś poprosić o sprawdzenie w lecznicy czy wszystko doszło a powinno być: kurze łapki - 20 szt ucho wędzone - 5 szt BRIT Light & Senior 8kg - 1 szt. HILL'S SP Canine Senior Chicken - puszka 370g - 10 szt. TYLKO NA RĘKACH NOSIC TĄ PANIĄ CO TAK O SZARIKA ZADBAŁA :loveu::loveu::loveu: Quote
mari23 Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Dotarła wpłata - 200 złotych, natomiast paczka do lecznicy i priorytet do mnie -jeszcze nie dotarly:shake: widać, że poczta pracuje dokładnie, a więc długo:evil_lol: Szarik już po zabiegu,całkiem dobrze to zniósł, pospacerowalismy dziś niemało, a oprócz mnie odwiedziła go cała rodzina, która go dokarmiała pod blokiem - ależ się cieszył biedaczysko! Nawet pobiegał trochę!:lol: I rozczulił mnie bardzo (za to przeraził tatusia:evil_lol:) - mając przez parę sekund taką możliwość - polizał małego chłopczyka po buzi:loveu: widać, że lubi dzieci, bo nawet tam pod blokiem na osiedlu na złośliwe zaczepki nie reagował, przyglądał się tylko spokojnie dzikim gestom...:angryy:dziecka.. No i niestety troszkę kiepska wiadomość - wiek od 6 do 8 lat- zęby ładne (dlatego sądzilismy, że jest młody raczej) ale przy dokładnych oględzinach widać ich zużycie i stąd taka "wycena" Szariczka. Za to wspaniały charakter i wielkie psie serce widać już na pierwszy rzut oka - tylko ludzie chyba już zaćmę mają... na sercach, nie na oczach:-( Quote
GoskaGoska Posted August 13, 2009 Author Posted August 13, 2009 Marysiu spokojnie - on nie ma ogloszen za bardzo ja dopiero w przyszly tygodniu mogę się wziąść za jego ogloszenia- przydaloby się wyróżnione allegro za 12,40zl - jak będzie mega ogloszony to można się martwić , ze nikt nie dzwoni- ale teraz to jeszcze nie;) Ja 10latki chce wyadopotowywac a ty się 7latami przejmujesz Quote
hajaa Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Mam nadzieję, że spot na pchły i kleszcze jutro dojdzie. Dziewczyny jeżeli tym razem z allegro nic nie wyjdzie to następne zrobię mu wyróżnione - obiecuję. Quote
Recommended Posts