Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ale sentyment zawsze jakichś tam pozostaje :wink:
Jak mieszkałam w Koninie, nie wiedziałam, że będę mieć zwierza - a teraz mam 2 :D JAk mniejszy podrośnie, to wybiorę sie z nimi do rodziców i możemy jakieś spotkanko dogomaniackie zorganizować :wink: ale to jeszcze nieprędko :roll:

Pozdrawiam :hand:

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja będe obydwa dni, obydwa tylko jako gosc, i moze na JH :) Wiec jakby ktos szukal jakiejkolwiek pomocy - jestem chetna ;) Bo w sumie to bedzie 1 wystawa na ktorej nic nie robie .. :P

Posted

nie wiem jak Wy ale ja już nie moge się doczekać tej wystawy.. pomimo że od11 do 15 lipca mam egzaminy na studia.. :p

to będzie debiut mojej suni w klasie championów :))

Posted

Mam pytanie... jedzie ktos z Torunia/przez Toruń lub okolice do Warszawy?
Dorzucam sie do paliwa oczywiscie.... A moze wspolna podroz pociagiem?
W gre wchodzi jedna osoba bez psa...
Chcialabym baaardzo pojechac, bo tam bedzie pokazywany piesek z mojej hodowli :wink: Prosze o kontakt na gg 4899718

Posted

Agappe napisał(a):
ja tam akitową stawkę znam :))) Anata sama w kl championów.. akitek będzie 15

Dostałaś info w związku czy masz jakieś dojście? A może jest w necie na jakiejś tajemnej stronie :roll:

Posted

Justi0022 napisał(a):
Agappe napisał(a):
ja tam akitową stawkę znam :))) Anata sama w kl championów.. akitek będzie 15

Dostałaś info w związku czy masz jakieś dojście? A może jest w necie na jakiejś tajemnej stronie :roll:

Wyłudziła ode mnie :wink: :lol: A ja mam takie różne......kanały :wink: :lol: :wink: :lol: Katalog będzie na stronie,jeżeli oddział sobie tego zażyczy :evil: Na dzień dzisiejszy już mógłby być,bo wszystko już jest zgrane,nie wiadomo tylko kto o której :wink:

Posted

Matagi napisał(a):
Katalog będzie na stronie,jeżeli oddział sobie tego zażyczy :evil: Na dzień dzisiejszy już mógłby być,bo wszystko już jest zgrane,nie wiadomo tylko kto o której :wink:

No to kurna niech sobie życzy :evilbat: :evil: :x 0X :roll: 0X :evilbat: :x
:lol:
A przed kwietniową wszystko było - i stawki i kolejność. Fakt, że w tygodniu przed wystawą w poniedziałek :D
A ja nie moge się ostatnio dostać na stronę warszawską - jest tylko ogólna informacja na "szarej stronie" a tej typowo warszawskiej nie widzę :roll:

Posted

No właśnie trzeba walczyc o swoje prawa ;) mamy prawo wiedzieć z kim bedziemy walczyc na ringu :lol: :lol: :lol: . A ktos może wie ile bedzie psów w klasie posredniej -yorkshire terrier.???????? 8) P0zdrawiamy !!!

AdA&ZoDiAk :):):)

Posted

Justi, niestety Warszawa nie ma już swojej "starej" strony. Jest zrobiona nowa - szara, wzorowana na oficjalnej stronie ZKwP.
Dzwoniłam tez do nich dzisiaj i pytałam o katalog przedwystawowy. Dowiedziałm się, że jak tylko firma przygotowująca go wyrobi się na czas, to natychmiast zamieszczą katalog na stronie. Tak więc Matagi do dzieła :D

Posted

Dzięki joanna - a tamta strona była przyjemniejsza i zawierała więcej informacji.
Niezależnie gdzie jest robiony katalog - oddział Płock potrafił sobie doskonale poradzić - wszystkie dane pojawiały się sukcesywnie już 2 tygodnie przed wystawą. A tak oddział będzie teraz zasypywany telefonami, mailami z pytaniem o stawki. Po co to :-?

Posted

Leonki, plis :lol: Jak jest za dużo, to chociaż psy :D
I które są sędziowane :D

orsini napisał(a):
ja Ci moge powiedziec co jedzie jak kcesz:)))))
tzn. nazwiska:))hihihi

jak to nazwiska? wystawców?

Posted

aaa NIE!!!
ja pisalam tylko do Flaszi:))))
i chodzilo mi o konkretne osoby i konkretne psy rasy grzywacz chinski!
sorki, jak sobie nadziei narobiliscie!
Joanna-ze sznaucerem:))ale Ty chyba na sobote a ja na niedziele?nie?tzn. ja chyba jade na 2 dni niestety:((((