Justi0022 Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 Ale sentyment zawsze jakichś tam pozostaje :wink: Jak mieszkałam w Koninie, nie wiedziałam, że będę mieć zwierza - a teraz mam 2 :D JAk mniejszy podrośnie, to wybiorę sie z nimi do rodziców i możemy jakieś spotkanko dogomaniackie zorganizować :wink: ale to jeszcze nieprędko :roll: Pozdrawiam :hand: Quote
Agasia Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 Ja będe obydwa dni, obydwa tylko jako gosc, i moze na JH :) Wiec jakby ktos szukal jakiejkolwiek pomocy - jestem chetna ;) Bo w sumie to bedzie 1 wystawa na ktorej nic nie robie .. :P Quote
Agasia Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 napisz ktorego dnia jestescie, a podejde- chociazby w celach towarzyskich :D A w jakiej klasie wystawiasz :)? Quote
Agappe Posted June 25, 2005 Posted June 25, 2005 nie wiem jak Wy ale ja już nie moge się doczekać tej wystawy.. pomimo że od11 do 15 lipca mam egzaminy na studia.. :p to będzie debiut mojej suni w klasie championów :)) Quote
Gosik71 Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 Kiedy będzie jakiś katalog przedwystawowy? Zgłoszenia przedłużali w nieskończoność... dowiemy się czegoś? Quote
paolinka Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 Mam pytanie... jedzie ktos z Torunia/przez Toruń lub okolice do Warszawy? Dorzucam sie do paliwa oczywiscie.... A moze wspolna podroz pociagiem? W gre wchodzi jedna osoba bez psa... Chcialabym baaardzo pojechac, bo tam bedzie pokazywany piesek z mojej hodowli :wink: Prosze o kontakt na gg 4899718 Quote
Agappe Posted June 29, 2005 Posted June 29, 2005 ja tam akitową stawkę znam :))) Anata sama w kl championów.. akitek będzie 15 Quote
Justi0022 Posted June 29, 2005 Posted June 29, 2005 Agappe napisał(a):ja tam akitową stawkę znam :))) Anata sama w kl championów.. akitek będzie 15 Dostałaś info w związku czy masz jakieś dojście? A może jest w necie na jakiejś tajemnej stronie :roll: Quote
flashka-g Posted June 29, 2005 Posted June 29, 2005 własnie własnie;] A ktos dostał juz potwiredzenie?/ Quote
Matagi Posted June 29, 2005 Posted June 29, 2005 Justi0022 napisał(a):Agappe napisał(a):ja tam akitową stawkę znam :))) Anata sama w kl championów.. akitek będzie 15 Dostałaś info w związku czy masz jakieś dojście? A może jest w necie na jakiejś tajemnej stronie :roll: Wyłudziła ode mnie :wink: :lol: A ja mam takie różne......kanały :wink: :lol: :wink: :lol: Katalog będzie na stronie,jeżeli oddział sobie tego zażyczy :evil: Na dzień dzisiejszy już mógłby być,bo wszystko już jest zgrane,nie wiadomo tylko kto o której :wink: Quote
Justi0022 Posted June 29, 2005 Posted June 29, 2005 Matagi napisał(a): Katalog będzie na stronie,jeżeli oddział sobie tego zażyczy :evil: Na dzień dzisiejszy już mógłby być,bo wszystko już jest zgrane,nie wiadomo tylko kto o której :wink: No to kurna niech sobie życzy :evilbat: :evil: :x 0X :roll: 0X :evilbat: :x :lol: A przed kwietniową wszystko było - i stawki i kolejność. Fakt, że w tygodniu przed wystawą w poniedziałek :D A ja nie moge się ostatnio dostać na stronę warszawską - jest tylko ogólna informacja na "szarej stronie" a tej typowo warszawskiej nie widzę :roll: Quote
~~Ada~~ Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 No właśnie trzeba walczyc o swoje prawa ;) mamy prawo wiedzieć z kim bedziemy walczyc na ringu :lol: :lol: :lol: . A ktos może wie ile bedzie psów w klasie posredniej -yorkshire terrier.???????? 8) P0zdrawiamy !!! AdA&ZoDiAk :):):) Quote
joanna Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 Justi, niestety Warszawa nie ma już swojej "starej" strony. Jest zrobiona nowa - szara, wzorowana na oficjalnej stronie ZKwP. Dzwoniłam tez do nich dzisiaj i pytałam o katalog przedwystawowy. Dowiedziałm się, że jak tylko firma przygotowująca go wyrobi się na czas, to natychmiast zamieszczą katalog na stronie. Tak więc Matagi do dzieła :D Quote
Gosik71 Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 Jak się nie mylę to firma z Olsztyna robi katalogi... Quote
Justi0022 Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 Dzięki joanna - a tamta strona była przyjemniejsza i zawierała więcej informacji. Niezależnie gdzie jest robiony katalog - oddział Płock potrafił sobie doskonale poradzić - wszystkie dane pojawiały się sukcesywnie już 2 tygodnie przed wystawą. A tak oddział będzie teraz zasypywany telefonami, mailami z pytaniem o stawki. Po co to :-? Quote
flashka-g Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 ja mam nadzieje ze w poniedzialek bedą stawki na stronie..albo chociaz rozpiska ringów i spis wystawców 8) Quote
orsini Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 ja Ci moge powiedziec co jedzie jak kcesz:))))) tzn. nazwiska:))hihihi Quote
Justi0022 Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 Leonki, plis :lol: Jak jest za dużo, to chociaż psy :D I które są sędziowane :D orsini napisał(a):ja Ci moge powiedziec co jedzie jak kcesz:))))) tzn. nazwiska:))hihihi jak to nazwiska? wystawców? Quote
Gosik71 Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 To może ja poproszę o szelciaki :oops: jeśli można oczywiście :roll: Quote
joanna Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 Krysiu, wybierasz się może z Bjutą czy tylko ze sznaucerami? I którego będziesz dnia, bo my w niedzielę. Quote
orsini Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 aaa NIE!!! ja pisalam tylko do Flaszi:)))) i chodzilo mi o konkretne osoby i konkretne psy rasy grzywacz chinski! sorki, jak sobie nadziei narobiliscie! Joanna-ze sznaucerem:))ale Ty chyba na sobote a ja na niedziele?nie?tzn. ja chyba jade na 2 dni niestety:(((( Quote
joanna Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 Krysiu, pierwsza grupa jest w niedzielę. To może do zobaczenia na wystawie jeśli będziesz przez dwa dni. Quote
Recommended Posts