Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ewa i flatki napisał(a):
Ula - wedlug mnie to jest ten sam, ktory spaceruje po Polach Mok. ale trzebaby sprawdzic w katalogu, ktorego nie mam.
Pozdrowionka :)

Sprawdzilam w katalogu-jego wlasciciel jest w Wawy wiec to pewnie ten sam:p

Posted

Ewa i flatki napisał(a):
Ula - wedlug mnie to jest ten sam, ktory spaceruje po Polach Mok. ale trzebaby sprawdzic w katalogu, ktorego nie mam.
Pozdrowionka :)

o, Witam serdecznie ;)

szkoda że nie widziałam Pani z dziewczynami, a byłam całkiem niedaleko (dopingowałam Fifi - goldenkę z Pól)

ps.wiadomo co z Lolą?

Posted

Gaga napisał(a):
Asiaczek- graulacje ( dziekuje) przekaze hodowczyni, widocznej na zdjeciu ;) , zorientowalam sie, ze moglo wyjsc tak ze to moja hodowla a ja mam tylko jednego psa w tej grupce :oops:

To i tak b. ładnie, bo grupa jest super!!! Bardzo mi się podoba. Efekt niesamowity! Nie dziwota, że zajęliście I miejsce!!!
Uściski.
pzdr.

Posted

Bulwinka, ja nie robiłam tych fotek akurat, więc przy bulgożdkowym mnie nie było, niestety... Jedynie mój kuzyn :)

Asiaczek, a nam spotkanie ciastowe, jakoś nie wyszło.. :-(

Posted

No... Ciebie nie było, Jo-Jo nie dotarła... Ale tak to bywa na wystawach. Nie zawsze jest czas na takie spokojne posiedzenie i pogadanie.
Ale - więcej optymizmu. Szansa jest!!! Ja mam zamiar jeszcze trochę pojeździć...
Pzdr.

Posted

Ja wróciłam wczoraj od weta i szok :crazyeye: co się nasłuchałam :crazyeye:

że jakis pies krótkonosy po tej wystawie dostał udaru słonecznego (ugotował się) i padł :-( i jakiś cane corso na ringu :-(

Czy to prawda ???? czy jakieś ploty ???? :angryy:

Posted

Cane corso były dwa szczeniaki wyciagniete z zamknietego samochodu i odstawione były do weta, ale podobno żyją. jakis kretyn z jednym szczeniakiem chodził po wystawie szukająć nabywców, a dwa zamknął w samochodzie.:angryy:

Posted

Asiaczek w sobote to było. Ta Warszawska Straz dla Zwierząt łaziła po parkingu i terenie wystawy i właśnie na parkingach jak trafiali na sprzedaż szczeniaków to straż miejska wzywali. I tak trafili na te zamkniete szczeniaki.

Posted

sylrwia napisał(a):
Asiaczek w sobote to było. Ta Warszawska Straz dla Zwierząt łaziła po parkingu i terenie wystawy i właśnie na parkingach jak trafiali na sprzedaż szczeniaków to straż miejska wzywali. I tak trafili na te zamkniete szczeniaki.

mówili nawet o tym przez mikrofon z ringu głównego .

Posted

Ta, ta cała Straz dla Psów w niedziele to juz sie tak rozszalała, ze chcieli wybijac szybe w moim samochodzie, w którym chodził silnik i klimatyzacja, siedziały w samochodzie psy, a razem z psami w samochodzie był mój szanowny TZ. :evil_lol:
Panowie sie tłumaczyli, ze TZa nie zauwazyli :evil_lol:

• 2 months later...