Gośka Posted June 9, 2005 Posted June 9, 2005 AnkaW napisał(a):Gośka napisał(a):Tfu, tfu, odpukuję, tym razem się uda. :lol: To rozumiem. Właściwa postawa. Będziesz z dużym pudlem? Tym razem z toyem czarnym :wink: Quote
Matagi Posted June 9, 2005 Posted June 9, 2005 Zgłosiłam telefonicznie!!! :D I Okiiego i Ojosan :D Znając życie,Okii wyłysieje na maxa na 9.07.,a Ojo dostanie później cieczkę i ciekawe co zrobię? :wink: :o Quote
adda Posted June 9, 2005 Posted June 9, 2005 Ja zgłosiłam osobiście :D Matagi, dlaczego wszystko tak czarno widzisz??? :lol: Quote
Matagi Posted June 9, 2005 Posted June 9, 2005 [quote name='adda']Ja zgłosiłam osobiście :D Matagi, dlaczego wszystko tak czarno widzisz??? :lol: Adda! :P Ja widzę może nie czarno,ale w szarościach :wink: Z akitami zawsze mi Warszawa jakoś "nie tak" wychodzi :wink: A co do Okiiego,to wyszła mu część podszerstka przed Łodzią,teraz trochę z kryzy i się zatrzymało,nic nie wyrwę nawet na siłę.Ojo powinna dostać cieczkę za kilka dni,zamierzam ją pokryć,i 9.07 pokazać w Warszawie,a później 24.07 w Augustowie i w sierpniu rodzimy :D Ale moje suki robić w tym roku zaczęły jakieś kombinacje z cieczkami :o Zamiast mieć je w lutym,podostawały pod koniec czerwca :evil: I nic nie da się przewidzieć,ani zaplanować :evilbat: Quote
Zeliika Posted June 9, 2005 Posted June 9, 2005 Lara napisał(a): mysle, ze wszystko z poprzedniej "organizacji" zostalo "spalone" :lol: Jak bylam w zwiazku zaniesc zgloszenie, to widzialam, jak dziewczyny materialy z kwietniowej wystawy "wpuszczaly" w niszczarke do dokumentow. Quote
adda Posted June 9, 2005 Posted June 9, 2005 Matagi napisał(a):Ojo powinna dostać cieczkę za kilka dni,zamierzam ją pokryć i w sierpniu rodzimy :D A jak Ty sobie wyobrażasz handel plażowy w październiku??? :o Quote
Matagi Posted June 9, 2005 Posted June 9, 2005 adda napisał(a):Matagi napisał(a):Ojo powinna dostać cieczkę za kilka dni,zamierzam ją pokryć i w sierpniu rodzimy :D A jak Ty sobie wyobrażasz handel plażowy w październiku??? :o :lol: Ojjjjjjjjjjjjj!!!! Nie wiesz,że reklama czyni cuda? :wink: Po sierpniowym wypadzie na polskie wybrzeże,gdzie sprzedamy drogocenne szczenięta za grubą kasę,taka fama pójdzie w świat,że w pażdzierniku pojedziemy na jakąś plażę w Hiszpanii albo na jaką Martynikę i tam będziemy dalej sprzedawać :lol: Stać nas będzie przecie po sierpniu na wojaże :wink: :lol: :wink: A na zimę pomyślę o Akirze,coby wczesną wiosną pojechać na jakiś inny,ciepły kontynent z drogocennymi szczeniętami. :wink: :lol: :wink: :lol: Quote
adda Posted June 9, 2005 Posted June 9, 2005 Matagi napisał(a):w pażdzierniku pojedziemy na jakąś plażę w Hiszpanii albo na jaką Martynikę No chyba, że!!! :lol: Quote
Martyna Posted June 9, 2005 Posted June 9, 2005 Ja bede z suczyskiem w niedz :-) a w sobote bankowo wpadne kibicowac :-) Quote
asher Posted June 9, 2005 Posted June 9, 2005 Lara napisał(a):no wlasnie dlatego warszawska jest taka fajna, wszyscy sa na miejscu, przyjda pokibicuja, pogadaja no i innym mozna pokibicowac :D To jest to!!! Typowe :lol: Nawet w Wiadomościach czasem się kopsną i mówią "W Polsce pogoda śliczna, w Warszawie świeci słońce" :lol: To sie chyba nazywa warszawocentryzm, czy jakoś tak :lol: Quote
Rybka Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 Ja dzis wyslalam zgloszenie :D wiec napewno sie zjawie :wink: ze swoja softka :D Quote
króliczek Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 @ Martyna -koniecznie wpadnij pokibicować na shar-pei'owy ring .Miło mi będzie ponownie Cię spotkać :wink: Quote
Savannah Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 króliczek napisał(a):@ Martyna -koniecznie wpadnij pokibicować na shar-pei'owy ring .Miło mi będzie ponownie Cię spotkać :wink: powodzenia Ci zycze :wink: Pzdr Villarica Siberians Quote
króliczek Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 @ Savannah- na razie nie dziękuję :wink: ale napewno się przyda. :lol: Z roku na rok ilość sharpków rośnie ,wystawców nie brakuje -nie bedzie łatwo.A muszę Ci powiedzieć ,że coraz ładniejsze psiaczki mamy,oj mamy :wink: :lol: Quote
Savannah Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 króliczek napisał(a):@ Savannah- na razie nie dziękuję :wink: ale napewno się przyda. :lol: Z roku na rok ilość sharpków rośnie ,wystawców nie brakuje -nie bedzie łatwo.A muszę Ci powiedzieć ,że coraz ładniejsze psiaczki mamy,oj mamy :wink: :lol: to chyba super jeśli rasa idzie w dobrym kierunku! a ja i tak trzymam za ciebie kciuki :wink: :thumbs: Pzdr Villarica Siberians Quote
Zeliika Posted June 13, 2005 Posted June 13, 2005 Lara napisał(a):hi hi ... :D jak mysle Polska to mowie Warszawa, a jak mysle rzeka to mowie Wisła :lol: J az Warszawa tak nie mam, ale z Wisla jak najbardziej. Kazdza rzeke w pierwszym odruchu nazywazm Wisla :lol: Quote
flashka-g Posted June 13, 2005 Posted June 13, 2005 ja juz takze wyslalam zgłoszenie;] Nie wiem jeszcze jak dojade..ale jade;] z grzywaczka w championach :lol: chyba zeby dostac bdb;p Quote
ofca Posted June 13, 2005 Posted June 13, 2005 witam mam pytanie ,bo to bylby moj pierwszy raz: co sadzicie o fundowaniu pucharow imiennych?spotkalam sie z tym i raczej bylam zdegustowana.ale w zwiazku z warszawa mam dylemat :roll: czy spotkaliscie sie zeby ktos fundowal puchar imienny w weteranach(lub innej klasie)psu-suce z rodziny swojego psa? pozdrawiam iwona Quote
skubi Posted June 13, 2005 Posted June 13, 2005 Zgłoszenie wysłane, czyli jak wszystko dobrze pujdzie to będę w niedziele wystawiać moją suczkę bearded collie w klasie championów Quote
lidush Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 Czy ktoś, kto będzie w ZK w Wa-wie może sprawdzić czy moje zgłoszenie zostało przyjęte? Suka rasy Australian Cattle Dog w kl.szczeniąt- DALLAS Diamantina. Próbowałam się tam dodzwonić, ale to chyba niemożliwe :-? Dziś będę oczywiście dalej próbować, ale jeśli jakaś dobra dusza może to sprawdzić i napisać jak się sprawy mają to będę wdzięczna :) Pozdrawiam:) Lidka Quote
Martyna Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 króliczek napisał(a):@ Martyna -koniecznie wpadnij pokibicować na shar-pei'owy ring .Miło mi będzie ponownie Cię spotkać :wink: aj no jasne :-) Quote
kia Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 chce tylko poinformowac ze zgloszenia zostaly przedluzone do 20 czerwca. Pozdrawiam Quote
ofca Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 kia napisał(a):chce tylko poinformowac ze zgloszenia zostaly przedluzone do 20 czerwca. Pozdrawiam :o czyżby mało chętnych było 8) ze wzgledu na drastyczna-beznadziejna :wink: zmiane przydzialu sedziow do ras mimo niewielkiej zmiany calej obsady :evil: na szczescie nas to nie dotyczy :lol: i bedziemy tylko jako widzowie :P na reszcie spokojnie sobie poogladam :) 8) pozdrawiam iwona Quote
Recommended Posts