Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

AnkaW napisał(a):
Gośka napisał(a):
Tfu, tfu, odpukuję, tym razem się uda. :lol:

To rozumiem. Właściwa postawa.
Będziesz z dużym pudlem?

Tym razem z toyem czarnym :wink:

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zgłosiłam telefonicznie!!! :D I Okiiego i Ojosan :D Znając życie,Okii wyłysieje na maxa na 9.07.,a Ojo dostanie później cieczkę i ciekawe co zrobię? :wink: :o

Posted

[quote name='adda']Ja zgłosiłam osobiście :D
Matagi, dlaczego wszystko tak czarno widzisz??? :lol:

Adda! :P Ja widzę może nie czarno,ale w szarościach :wink: Z akitami zawsze mi Warszawa jakoś "nie tak" wychodzi :wink: A co do Okiiego,to wyszła mu część podszerstka przed Łodzią,teraz trochę z kryzy i się zatrzymało,nic nie wyrwę nawet na siłę.Ojo powinna dostać cieczkę za kilka dni,zamierzam ją pokryć,i 9.07 pokazać w Warszawie,a później 24.07 w Augustowie i w sierpniu rodzimy :D Ale moje suki robić w tym roku zaczęły jakieś kombinacje z cieczkami :o Zamiast mieć je w lutym,podostawały pod koniec czerwca :evil: I nic nie da się przewidzieć,ani zaplanować :evilbat:

Posted

Lara napisał(a):
mysle, ze wszystko z poprzedniej "organizacji" zostalo "spalone" :lol:

Jak bylam w zwiazku zaniesc zgloszenie, to widzialam, jak dziewczyny materialy z kwietniowej wystawy "wpuszczaly" w niszczarke do dokumentow.

Posted

Matagi napisał(a):
Ojo powinna dostać cieczkę za kilka dni,zamierzam ją pokryć i w sierpniu rodzimy :D
A jak Ty sobie wyobrażasz handel plażowy w październiku??? :o

Posted

adda napisał(a):
Matagi napisał(a):
Ojo powinna dostać cieczkę za kilka dni,zamierzam ją pokryć i w sierpniu rodzimy :D
A jak Ty sobie wyobrażasz handel plażowy w październiku??? :o

:lol: Ojjjjjjjjjjjjj!!!! Nie wiesz,że reklama czyni cuda? :wink: Po sierpniowym wypadzie na polskie wybrzeże,gdzie sprzedamy drogocenne szczenięta za grubą kasę,taka fama pójdzie w świat,że w pażdzierniku pojedziemy na jakąś plażę w Hiszpanii albo na jaką Martynikę i tam będziemy dalej sprzedawać :lol: Stać nas będzie przecie po sierpniu na wojaże :wink: :lol: :wink: A na zimę pomyślę o Akirze,coby wczesną wiosną pojechać na jakiś inny,ciepły kontynent z drogocennymi szczeniętami. :wink: :lol: :wink: :lol:

Posted

Lara napisał(a):
no wlasnie dlatego warszawska jest taka fajna, wszyscy sa na miejscu, przyjda pokibicuja, pogadaja no i innym mozna pokibicowac :D To jest to!!!

Typowe :lol: Nawet w Wiadomościach czasem się kopsną i mówią "W Polsce pogoda śliczna, w Warszawie świeci słońce" :lol:
To sie chyba nazywa warszawocentryzm, czy jakoś tak :lol:

Posted

króliczek napisał(a):
@ Martyna -koniecznie wpadnij pokibicować na shar-pei'owy ring .Miło mi będzie ponownie Cię spotkać :wink:

powodzenia Ci zycze :wink:
Pzdr
Villarica Siberians

Posted

@ Savannah- na razie nie dziękuję :wink: ale napewno się przyda. :lol:
Z roku na rok ilość sharpków rośnie ,wystawców nie brakuje -nie bedzie łatwo.A muszę Ci powiedzieć ,że coraz ładniejsze psiaczki mamy,oj mamy :wink: :lol:

Posted

króliczek napisał(a):
@ Savannah- na razie nie dziękuję :wink: ale napewno się przyda. :lol:
Z roku na rok ilość sharpków rośnie ,wystawców nie brakuje -nie bedzie łatwo.A muszę Ci powiedzieć ,że coraz ładniejsze psiaczki mamy,oj mamy :wink: :lol:

to chyba super jeśli rasa idzie w dobrym kierunku! a ja i tak trzymam za ciebie kciuki :wink: :thumbs:
Pzdr
Villarica Siberians

Posted

Lara napisał(a):
hi hi ... :D jak mysle Polska to mowie Warszawa, a jak mysle rzeka to mowie Wisła :lol:

J az Warszawa tak nie mam, ale z Wisla jak najbardziej. Kazdza rzeke w pierwszym odruchu nazywazm Wisla :lol:

Posted

witam
mam pytanie ,bo to bylby moj pierwszy raz:
co sadzicie o fundowaniu pucharow imiennych?spotkalam sie z tym i raczej bylam zdegustowana.ale w zwiazku z warszawa mam dylemat :roll: czy spotkaliscie sie zeby ktos fundowal puchar imienny w weteranach(lub innej klasie)psu-suce z rodziny swojego psa?
pozdrawiam iwona

Posted

Czy ktoś, kto będzie w ZK w Wa-wie może sprawdzić czy moje zgłoszenie zostało przyjęte? Suka rasy Australian Cattle Dog w kl.szczeniąt- DALLAS Diamantina. Próbowałam się tam dodzwonić, ale to chyba niemożliwe :-?
Dziś będę oczywiście dalej próbować, ale jeśli jakaś dobra dusza może to sprawdzić i napisać jak się sprawy mają to będę wdzięczna :)
Pozdrawiam:)
Lidka

Posted

kia napisał(a):
chce tylko poinformowac ze zgloszenia zostaly przedluzone do 20 czerwca.
Pozdrawiam

:o czyżby mało chętnych było 8)
ze wzgledu na drastyczna-beznadziejna :wink: zmiane przydzialu sedziow do ras mimo niewielkiej zmiany calej obsady :evil:
na szczescie nas to nie dotyczy :lol: i bedziemy tylko jako widzowie :P
na reszcie spokojnie sobie poogladam :) 8)
pozdrawiam iwona