whippetka Posted May 29, 2005 Posted May 29, 2005 e, tam lokate - BOBa :lol: A ja wciaz nie wyobrazam sobie jak tam sie pomiescimy wszyscy w dwa dni :lol: Quote
Pat-Brutus Posted May 29, 2005 Posted May 29, 2005 Czy zna ktoś już może wstępne stawki? Jeżeli byłaby taka możliwość to poproszę o Posokowce Bawarskie Quote
Kachna Posted May 29, 2005 Author Posted May 29, 2005 Stawki Ci nikt na razie nie poda, bo zgłoszenia sa przyjmowane do 12 czerwca. Quote
rysiczka Posted May 30, 2005 Posted May 30, 2005 Ja mam goraca prosbe moze ktos mi podac Owczarki Niemieckie z zeszlego roku psy kl-mlodziezy,posrednia i otwarta.Bede bardzo wdzieczna. :D Quote
ofca Posted May 30, 2005 Posted May 30, 2005 rysiczka napisał(a):Ja mam goraca prosbe moze ktos mi podac Owczarki Niemieckie z zeszlego roku psy kl-mlodziezy,posrednia i otwarta.Bede bardzo wdzieczna. :D mlodziez BRANDO REDSTAR CARMEL REDSTAR CASH Z LESNEGO POTOKU CASH REDSTAR CEZAR REDSTAR GERMANO GARLIAVIETIS NEGRO GESLANDER SDOTT Z PELETONU SKORPIONA POSREDNIA CANYS ESKORTA CHAMP MIS-MAZ FELLO SADYSFAKCJA INDUS MIS-MAZ LASSO ACORD BIS NORTON COMANDER DANGAJ OMEN AVAX HOF ORBIT SADYSFAKCJA SAXO Z KOJCA HOLAN OTWARTA BASKYL INWITRO CAMP KANISOWA KOREKTA FRODO SADYSFAKCJA GANDI MIS-MAZ JOKER ACCORD BIS POLO Z PELETONU SKORPIONA SAMBO Z ROZYC TAURUS IWO ESKORTA TONY RODIAZ URSUS DESPERADO pozdrawiam iwona Quote
jovi Posted May 30, 2005 Posted May 30, 2005 Ludziska, napiszcie mi coś o Panu Tomaszu Śpiewankiewiczu, jeżdżę na wystawy dopiero 3 sezon i to nazwisko widzę po raz pierwszy :D Skąd jest ten sędzia, stary, młody, w czym się specjalizuje, na co zwraca szczególna uwagę? Z góry 'thanks' za odzew :) Quote
Flaire Posted May 31, 2005 Posted May 31, 2005 A czy ktoś coś wie o MARTO STEINBACHER? Np. od jakich ras jest specjalistą? Quote
NigdyNigdy Posted May 31, 2005 Posted May 31, 2005 Janosik napisał(a):Jak sędziuje pan Opara chodzi o husky? Różnie :-? Szczerze powiedziawszy, od lat próbuję rozgryźć preferencje i typ, ale co wystawa, to obserwacje mówią mi co innego. Trochę się już pogubiłam :roll: Quote
rysiczka Posted May 31, 2005 Posted May 31, 2005 ofcaa napisał(a):rysiczka napisał(a):Ja mam goraca prosbe moze ktos mi podac Owczarki Niemieckie z zeszlego roku psy kl-mlodziezy,posrednia i otwarta.Bede bardzo wdzieczna. :D mlodziez BRANDO REDSTAR CARMEL REDSTAR CASH Z LESNEGO POTOKU CASH REDSTAR CEZAR REDSTAR GERMANO GARLIAVIETIS NEGRO GESLANDER SDOTT Z PELETONU SKORPIONA POSREDNIA CANYS ESKORTA CHAMP MIS-MAZ FELLO SADYSFAKCJA INDUS MIS-MAZ LASSO ACORD BIS NORTON COMANDER DANGAJ OMEN AVAX HOF ORBIT SADYSFAKCJA SAXO Z KOJCA HOLAN OTWARTA BASKYL INWITRO CAMP KANISOWA KOREKTA FRODO SADYSFAKCJA GANDI MIS-MAZ JOKER ACCORD BIS POLO Z PELETONU SKORPIONA SAMBO Z ROZYC TAURUS IWO ESKORTA TONY RODIAZ URSUS DESPERADO pozdrawiam iwona Dziekuje bardzo jestes kochana!! :D Quote
flashka-g Posted June 2, 2005 Posted June 2, 2005 ile kosztuje 1 pies w 1 terminie?? a ile w drugm i ile na wystawie..plis napiszcie mi;] Quote
Flaire Posted June 2, 2005 Posted June 2, 2005 [quote name='flashka-g']ale ile?? 8) http://www.zkwp.pl/wyst05pl/warszawa_M.html Quote
flashka-g Posted June 3, 2005 Posted June 3, 2005 dzieki;] po prostu wczesniej mi sie ta stronka nie otwierała;] 8) Ja zgłaszam...najwyzej zlecimy z bdb;p Quote
ofca Posted June 3, 2005 Posted June 3, 2005 A ja ze względu na drastyczna zmianę sedziego juz wycofałam.Nie było z tym problemów,cóż szkoda ze pod "wlasnym domem" sie nie powystawiamy,ale są inne wystawy w innych krajach. 0X 0X 0X i tyle. pozdrawiam iwona Quote
Gośka Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 Ja też planuję Warszawę, tyle że jakoś zawsze mamy pecha, ale może tym razem się uda;) Quote
AnkaW Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 Gośka nie wywołuj wilka z lasu, musi się udać :lol: Quote
blaira Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 To ja mam pytanko do Lary albo innych obeznanych, wysylalam do ZK podanie o pomoc przy wystawie jako wolontariusz, czy mam to jeszcze raz wysylac, czy jak? Quote
AnkaW Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 Gośka napisał(a):Tfu, tfu, odpukuję, tym razem się uda. :lol: To rozumiem. Właściwa postawa. Będziesz z dużym pudlem? Quote
blaira Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 Lara napisał(a):wyslij jeszcze raz, mysle, ze wszystko z poprzedniej "organizacji" zostalo "spalone" :lol: hehe dzieki, wysle jak bede miala troche wiecej czasu, mam nadzieje ze tym razem nie spala a jak tak to nastepnym razem wyryje na jakims kawalku blachy :lol: . A powiedz rozumiem ze wystawiasz czyli pewnie nie bedziesz sie glaszac do pomocy? Quote
AnkaW Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 A jak dzisiaj chciałam sprawdzić czy moje zgłoszenie wpłynęło to po 15 minutach czekania dostałam tel. kom. co bym sobie do Olsztyna zadzwoniła i tam sprawdziła, bo tam katalog robią. :evil: Quote
Recommended Posts