jo-jo Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 My jeszcze nic nie dostaliśmy :roll: I tak mam nadzieje że się nie pogubie z tymi moimi trzema numerkami... Quote
Agasia Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Wystawa juz za tydzien wiec najwyzsza pora na potwierdzenia ;) Quote
Kika Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Agasia napisał(a):Wystawa juz za tydzien wiec najwyzsza pora na potwierdzenia ;) Potwierdzenia z reguły pojawiają się w tygodniu przed wystawą. Quote
Asta Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Albo czasem sie zdarza, że wogóle :lol: Alu to jednak na 2 dni będziesz? ;) Quote
Kika Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Gracjana napisał(a):albo w tygodniu PO..;) Asta napisał(a):Albo czasem sie zdarza, że wogóle I tak też mi się zdarzyło:) Quote
Basik Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Gazuś, skad masz numer!!! Przyznaj sie!!! A ja na serio proszę o kibicowanie na porównaniu o CACIBA - bardzo by nam się przydał, a w Polsce na razie mamy tylko resa... Quote
AlaNowak Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Gazuś- wyślij mi na PM swoj nr tel to jak bede juz na wystawie to zadzwonie:) Asta- tylko w sobote, ale ty napisalals ze bedziesz w obydwa:P Quote
Asta Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Ok, to sie spotykamy w sobotę, wiem jak wyglądasz, więc cie dopadnę :lol: Quote
AlaNowak Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 super:cool3: bede w zielonej spodnicy i bialej bluzce- tak jak na fotach z soboty w krakowie:evil_lol: Quote
Asta Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 A tam strój nie robi granicy, chyba, że przefarbujesz się i zrobisz nową fryzurke :lol: Quote
Guest ajsonowa Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 jo-jo napisał(a):Ty bys czasami zajrzała do kalendarza :evil_lol: To jest sobota, ale wątpie żebym dotarła do Was:diabloti: Musze marnie tylko 3 psy wystawić..(chyba ale na 99% po za Jojkiem jeszcze dwie sunie:shake: ) no wybacz moja gafe - teraz juz wiem, ze to sobota :eviltong: Ty naprawde nie masz co robic tylko wystawiac wszystkie psy po kolei?!;) Quote
Guest ajsonowa Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 z agilitowego forum doszly do mnie wiesci, ze zapowiadaja sie 33 stopniowe upaly - nienormalne! :shake: moim zdaniem skromnym (choc wiem, ze to nierealne) wystawa powinna byc przerwana i sedziowanie powinno sie odbywac dopierogdziesod ok 16, bo to naprawde chore biegac w taki upal :flaming: Quote
Bulwinka Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 ajsonowa napisał(a):z agilitowego forum doszly do mnie wiesci, ze zapowiadaja sie 33 stopniowe upaly - nienormalne! :shake: moim zdaniem skromnym (choc wiem, ze to nierealne) wystawa powinna byc przerwana i sedziowanie powinno sie odbywac dopierogdziesod ok 16, bo to naprawde chore biegac w taki upal :flaming: pomarzyć ludzka rzecz :cool3: ja na szczęście mieszkam bliziutko i psiaczki zaraz po ocenie do domciu na odpoczynek pojadą :razz: no i jestem cała happy że wchodzimy o 10:10- nie zdążymy się zmęczyć:razz: ale szczerze współczuję tym co mają biegać w upale w samo południe :flaming: Quote
karolayna Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 ja napoczatku nie bylam zadowolona ze wchodzimy na ring na samym początku(10:00), ale wole tak niz np. o 12:00:roll: Quote
kingula Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 A samoyedy w najwiekszy upal- 13.10 :shake: Pogratulowac wyobrazni :diabloti: Quote
flashka-g Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Bulwinka napisał(a):pomarzyć ludzka rzecz :cool3: ja na szczęście mieszkam bliziutko i psiaczki zaraz po ocenie do domciu na odpoczynek pojadą :razz: no i jestem cała happy że wchodzimy o 10:10- nie zdążymy się zmęczyć:razz: ale szczerze współczuję tym co mają biegać w upale w samo południe :flaming: no moze ty tylko masz tak super..o mi sie ocena w ringu akurat zaczyna 10.40 do samego konca..wiec zapewne do 14 a potem jeszcze finaly. Jak juz powiedzialam Oddział Warszawa jest niepowazny organizujac wystawe w takich warunkach. Porażka na calej linii. Quote
Asta Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Bulwinko i jeszcze później finały jak dobrze będzie :) Flashka a Patrycja wybiera się do Wa-wy? :razz: Quote
MichalMi Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Przed chwilą dostaliśmy papieowe potwierdzenie- list był wysłany 1 lipca :) Quote
Diana14 Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 kingula napisał(a):A samoyedy w najwiekszy upal- 13.10 :shake: Pogratulowac wyobrazni :diabloti: Witamy w klubie:cool3: Quote
Gazuś Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Goldeny są od 10 do końca - liczę, że Doc wejdzie tak o 11,30 - 12. Bulwionko, no i na MP zostajeciez Borysem, prawda? ja się tylko modlę, żeby było ZIMNO, bo Boryskowi będzie ciężko w taki upał, jkaby miał jeszcze na MP zostawać. Quote
flashka-g Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Asta napisał(a):Bulwinko i jeszcze później finały jak dobrze będzie :) Flashka a Patrycja wybiera się do Wa-wy? :razz: tak w niedziele bedzie;] Quote
Asta Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Wkońcu ją spotkam (w sumie od wystawy w Opolu) :lol: Quote
flashka-g Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 mam nadzieje jednak ze bedzie dobra pogoda, i ze nie zrobia JH od 10;/ Quote
Recommended Posts