Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sluchajcie rozmawialam dzis z "tesciowa" (nieoficjalna :lol:) a propos terenu, okazuje sie jednak ze nie ma tam sie gdzie schowat przed cieniem, bo na WAT mozna bylo sie miedyz kszakami ukryc :roll:
Sprawa druga jeszcze gorsza to jest stadion i tor do biegania jest pokryty zwirem zuzlowym co za tym idzie od groma kurzu i brudzi lapy a jak bedzie padac to wola nie myslec ....:shake:

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Właśnie zobaczyłam, że jesteśmy sami w klasie, co u labków nawet w uzytku jest niesamowite. Co prawda mamy juz nie jedno "duże" CWC, ale jeśli ktoś by chciał nam pokibicować to zapraszamy! Odwdzieczę się tak aż mnie będą raczki bolały - obiecuję!!!!

Posted

"proszę panie Boże, spraw, zeby w Wa-wie nie padało" :lol: Nie no, mi sie wydaje, że z roku na rok wybierają coraz gorsze miejsce na wystawe :roll:

Posted

ajsonowa napisał(a):
8.07.06 ja nie wiem co to za dzien :eviltong:

Ty bys czasami zajrzała do kalendarza :evil_lol:
To jest sobota, ale wątpie żebym dotarła do Was:diabloti: Musze marnie tylko 3 psy wystawić..(chyba ale na 99% po za Jojkiem jeszcze dwie sunie:shake: )

Posted

Basik napisał(a):
Właśnie zobaczyłam, że jesteśmy sami w klasie, co u labków nawet w uzytku jest niesamowite. Co prawda mamy juz nie jedno "duże" CWC, ale jeśli ktoś by chciał nam pokibicować to zapraszamy! Odwdzieczę się tak aż mnie będą raczki bolały - obiecuję!!!!

Basiu a dogi tego samego dnia co labki? Jak tak to może uda mi się do Ciebie dotrzeć :razz: (ale wątpie na dogach siedze do samiutkiego końca tym razem...)

A my wyjątkowo na międzynarodowej wystawie stoimy sami :multi: :multi:

Posted

Ktos tu kiedys cos pisał ze sie wybiera do pomocy w organizowaniu.... :razz: czy już do kogoś z tych osób dzwonili ze związku jaka robota przydzielona? ojj bo ja sie musze wybrac...

Posted

Basik napisał(a):

Basia, ja wpadne pokibicować, o ile mi się z moim gamoniem nie zbiegnie (my mamy w klasie 14 :lol: ). Kto Was sędziuje? I jak się Twoja psina nazywa?

Posted

wedlug mnie ten teren to totalna porazka....

czy to sie miesci wogole w skali miedzynardoowej na wystawe organizowana pod nadzorem FCI???? Moim zdaniem warszawie powinni odebrac cacibowke..albo bynajmniej niech znajda porzadny teren w koncu na ktorym mozna w spokoju organizowac wystawe bo takim czyms to moga sie tylko wstydzic! A jezeli nie maja terenow...to niehc jej nie organizuja...albo robia pod warszawa. W Austrii w Stolicy tez nie ma wystaw...za to sa w Tulln pod Wiedniem.

Posted

a ja jak mysle o miedznardowoce...to mam w znaczeniu klimatyzowane czyste hale z bliskim podziemnym parkingiem..albo bynajmnije bliskim. Swietna organizacja i mila atmosfera... a nie blotem na butach, kurzem na psie, ani gramem cienia gdzie kazdy klnie i marzy tylko o powrocie do domu.

ja wystawiam w sobote husky..a w niedziele shih tzu.

Posted

madalenka napisał(a):
Slicznie wyglada zmokniety pies no nie??? :p A jak ladnie pachnie. I tak fajnie jest sie wytarzac w blocie. :roll:
OBY NIE PADALO!!! :Help_2:

oby nie było takiego upału jak rok temu, byłam bez psa i nie do końca ale spiekłam sie koszmarnie

pozdrawiam

Posted

flashka-g napisał(a):

ja wystawiam w sobote husky..a w niedziele shih tzu.

a jakiego shih? moze mojego bys wystawiła :lol:? tzn jeszcze sie zastanawiam bo raczej wystawie sama ale jeszcze nigdy nie korzystałam z pomocy handlera :)

Posted

dorotaaaaaa napisał(a):
oby nie było takiego upału jak rok temu, byłam bez psa i nie do końca ale spiekłam sie koszmarnie

pozdrawiam

Hej Dorota! W jakich klasach masz psiaki?

Posted

Mam taka multi-prośbę do Warszawiaków - macie namair na jakieś tanie domki na 1-2 nocki? Dla 3 osób i trzech psów? (Golden i dwa setery). Narazie znalaźliśmy taki za 180 zł za dobę, ale to troszku drogo wychodzi.
Oczywiście może byc w pewnej odległości od wystawy, bo jestesmy samochodem.

Posted

Poszukuję kogoś, kto wystawi w sobotę sznaucerkę miniaturową czarno srebrną w klasie szczeniąt. Byłabym bardzo wdzięczna, bo w tym samym czasie mamy zawody agility.:lol:

Chyba, że akurat będziemy miały przerwę w startach, to sobie poradzimy, ale jakby co, czy ktoś mógłby ją wystawić ?

Posted

PARSONRK napisał(a):
Poszukuję kogoś, kto wystawi w sobotę sznaucerkę miniaturową czarno srebrną w klasie szczeniąt. Byłabym bardzo wdzięczna, bo w tym samym czasie mamy zawody agility.:lol:

Chyba, że akurat będziemy miały przerwę w startach, to sobie poradzimy, ale jakby co, czy ktoś mógłby ją wystawić ?

Ja mysle ze bym mogla

Posted

PARSONRK napisał(a):

Agasia, jak nie będziesz mogła to ja jestem następna w kolejce - bardzo chętnie wystawie.